Galaxy S8 και Note 8: Διέρρευσαν οι επίσημες κωδικές ονομασίες;

Μετά την αποτυχία του Note 7, η Samsung θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, ακόμα και με την σειρά Galaxy S. Στην προσπάθεια της να αφήσει πίσω το… κάζο του τελευταίου εκπροσώπου της οικογένειας Note, η Sammy αναμένεται να επιστρέψει δυναμικά το ερχόμενο έτος.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες διέρρευσαν και οι επίσημες κωδικές ονομασίες των νέων Galaxy S, αλλά και του επόμενου Note.

Galaxy S8 Note 8 κωδικοί, Galaxy S8 και Note 8: Διέρρευσαν οι επίσημες κωδικές ονομασίες;

Ο συνήθης ύποπτος για την διαρροή είναι ο Evan Blass (@evleaks). Σύμφωνα με τον ίδιο, θα υπάρξουν δύο εκδόσεις του Galaxy S8 και θα φτάσουν στα ράφια των καταστημάτων με κωδικές ονομασίες SM-G950 και SM-G955 (μάλλον μέσα στους πρώτους μήνες του 2017). Τα Galaxy S7 / S7 Edge είχαν αριθμούς SM-G930 και SM-G935 αντίστοιχα. Φαίνεται πως η Samsung προσπερνάει μια γενιά, θέλοντας έμμεσα να δείξει πως οι νέες συσκευές δεν θα έχουν καμία σχέση με το παρελθόν.

Αν συλλογιστεί κανείς πως οι φήμες πρόσφατα ήθελαν τον κατασκευαστή να χρησιμοποιεί κυρτές οθόνες και στις δύο εκδόσεις, τότε και οι δύο εκδόσεις του Galaxy S8 θα έχουν αισθητές βελτιώσεις.

Αναφορικά με το επόμενο Note που πιθανότατα θα δούμε στα τέλη του επόμενου καλοκαιριού, ο @evleaks σημειώνει πως η κωδική του ονομασία θα είναι SM-N950, με την Samsung να ακολουθεί την ίδια πολιτική που είδαμε και στα Galaxy S8 (το Note 7 έχει αριθμό SM-N930). Ο Κορεάτης γίγαντας σκοπεύει να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και το νέο Note θα πρέπει να αποτελέσει έναν ανανεωμένο και ενισχυμένο εκπρόσωπο που φυσικά δεν θα έχει ελαττώματα.

Ο @evleaks αποδεικνύεται κατά βάση σωστός και ακριβής στις πληροφορίες που δημοσιεύει. Πλέον αναμένουμε περισσότερα σχετικά με τις ημερομηνίες κυκλοφορίας πρώτα των Galaxy S8 και αργότερα του Note 8. Μέσα στους επόμενους μήνες και μέχρι την παρουσίαση τους θα διαβάσουμε πολλά και διάφορα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

Καλά δε το πιστεύω, θα τα ονομάσει πάλι galaxy;; τρομερή διαρροή! Χεχεχε!!!

Μανος Κουνελακης

Σοβαρα?Μετα απο όλα αυτα θα βγαλει και άλλο note?

Manolis

@Μάνος πιστεύει ή έχει τη ψευδαίσθηση ότι ο κόσμος ξεχνάει… και δυστυχώς ξεχνάει….

Lgakias

Ξύπνα μωρή lg τώρα και κάνε ένα 6- 6.2 inch έστω 1080p, με snap 652, 3 gb ram, ένα λίγο καλυτερο stylus απο αυτό που βγάζεις ηδη, μη βάζεις το ηχειο στην πλάτηβτης συσκευής, χωσε 3600- 4000mha μπαταρια, βάλτο στα 400 ευρω και χτύπα το ανύπαρκτο λόγω των εξελίξεων note…

Ξύπνα !!!😀😀😀

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 Plus

Το 5,5 ετών Samsung Galaxy S8 παίρνει νέο firmware update

Τα Samsung Galaxy S8 και S8+ κυκλοφόρησαν στις αρχές του 2017 και έλαβαν την τελική τους ενημέρωση τον Μάιο του 2021.

Software Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 Plus

Samsung Galaxy S8: Παίρνει ακόμα ένα update

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την κυκλοφορία του, αλλά ο γερόλυκος που ακούει στο όνομα Samsung Galaxy S8 αντέχει ακόμα.

Software Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8: Θα λάβει το τελευταίο update 4 χρόνια μετά

To Samsung Galaxy S8 έχει οθόνη 5.8 ιντσών Super AMOLED, οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 8895 και μνήμη RAM 4GB και είχει τιμή 829 ευρώ.

Software Galaxy S8 Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S8 series: Νέα αναβάθμιση φέρνει την ενημέρωση ασφάλειας Ιανουαρίου

Η Samsung ξεκίνησε τη σταδιακή αναβάθμιση των smartphones της σειράς Galaxy S8, η οποία φέρνει την ενημέρωση ασφαλείας Ιανουαρίου 2021.