Smartphones

Galaxy S8: Αναφορές για πρόβλημα με την ασύρματη φόρτιση

H Samsung ήρθε ήδη αντιμέτωπη με ένα πρόβλημα όσον αφορά στα Samsung Galaxy S8 και S8+. Ένας αριθμός χρηστών παραπονέθηκε για το κοκκινωπό χρώμα στην οθόνη του κινητού. Ωστόσο, μέσα στην εβδομάδα περιμένουμε το update που αναμένεται να λύσει το πρόβλημα.

Τώρα φαίνεται να προκύπτει ακόμη ένα ζήτημα που αφορά στην ασύρματη φόρτιση των Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+.

Υπάρχουν αναφορές χρηστών που λένε ότι δεν μπορούν να φορτίσουν το κινητό ασύρματα με τη χρήση των wireless fast charging pads της Samsung.

Να σημειωθεί ότι τα προβλήματα προκύπτουν μόνο όταν χρησιμοποιείται το Fast Charging. Κατά το βασικό “non-fast charging” δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα είτε χρησιμοποιείται charging pad της Samsung είτε όχι.

Επιπλέον, το πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει στα παλαιότερα charging pad της Samsung που έχουν κυκλοφορήσει πριν την έλευση του Galaxy S8. Επομένως, επηρεάζονται τα Fast Charging pads για το Galaxy S7 και παλαιότερα. Το pad του Galaxy S8 λειτουργεί απροβλημάτιστα και το πρώτο fast wireless charger που κυκλοφόρησε η Samsung, λειτουργεί κανονικά με το Galaxy S8.

Όταν το Galaxy S8 τοποθετηθεί στο fast charging pad του Galaxy S7, εμφανίζεται ένα μήνυμα που ειδοποιεί τον χρήστη ότι εντοπίζεται μη κανονική φόρτιση και μια ειδοποίηση που λέει: “Wireless charging paused”.

Δείτε το video:

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 15:45

Σχόλια

  • Πολύ απλά ο κόσμος να αποβλακωθεί με την ασύρματη φόρτιση και να χρησιμοποιεί καλώδιο - δεν θα πάθει κανείς τίποτα αν βάλεις καλώδιο !!!!!!!

  • Κάτοχος εδώ και 2 μέρες του s8 plus.Το κινητό είναι ό,τι καλύτερο έχει υπάρξει μαζί με το xz premium συνδυάζοντας αιχμή τεχνολογίας.Τα σχόλια περί προβλημάτων είναι κοινότυπα πλέον.Όσοι δεν το θέλουν η δεν μπορούν να δώσουν τόσα χρήματα ας πάνε σε τσαόμι με κάμερες και οθόνες της πλάκας να σπάνε σαν σοκοφρέτες.Με 150-250 μούρλια ο κινέζος ε παιδιά?όταν όμως ανεβαίνει η τιμή για το κορυφαίο μούγκα.Ό,τι πληρώσεις παίρνεις και αυτό δεν θα αλλάξει.

  • Από ποτέ η ασυμβατοτητα είναι προβλημα? Μπορεί να έχει αλλά volt ο ένας φορτιστής αλλά ο άλλος η ότι άλλο.

  • Δεν ξερω τι προσπαθουν να πετυχουν με ολες αυτες τις βρωμες και για να μην λιθοβοληθω εννοω με ολα τα κινητα (iphone, samsung, etc). Οταν ενα προιον κατασκευαζεται σε εκατομυρια μοναδες το 0,05% θα εχει καποιο προβλημα. Το πας στο καταστημα στο αλλαζουν. Στο αμερικα ειναι γνωστοι οτι προσπαθουν να κανουν οτιδιποτε μπας και κανουν καμια μυνυση και παρουν αποζημιωση ( δες τον λογο που γραφεται στα καπακια του καφε caution hot https://uk.businessinsider.com/the-story-behind-the-caution-contents-hot-label-2016-10?r=US&IR=T ή τις ταμπελες για το σφουγαρισμα). Κλεινοντας με ενα απλο google search μπορεις να δεις οτι κυκλοφορουν χιλιαδες μαιμου Wireless charger "Samsung" και τους πλασαρει και το amazon με το 1/3 της τιμης. Ελεος πια!

  • gianniklis..... ηρέμησε λίγο, το τηλέφωνο είναι γεγονός ότι έχει κάποιο πρόβλημα με την ασύρματη φόρτιση και σε συνδυασμό με την περσινή Αποτυχία του Note 7 όταν το ακούει κάποιος του έρχεται στο μυαλό ότι τα προβλήματα δεν έχουν τελειώσει ακόμα για την Samsung. Θα σου κάνω την ίδια ερώτηση Έλα στη θέση της Samsung Θα σου βάλω μία άλλη εταιρεία την HTC. Ξέρεις τι θα γινόταν αν ένα της τηλέφωνο έπαιρνε φωτιά όπως το note 7 και η επόμενη ναυαρχίδα της άρχιζε νωρίς νωρίς τα προβλήματα. Χαμός..........

  • Μετα τις περσινές μπαταρίες, τωρα εχουμε τις κόκκινες οθόνες και προβλήματα στην ασύρματη φόρτιση. Αναξιοπιστία και Samsung πανε μαζι...

  • τελικα εχω την εντυπωση με αυτα και αυτα τα προβληματα η '''τσαιομι''' ειναι ποιο ποιοτικη εταιρια απο την redmung ποιο γλυκεια η σοκοφρετα απο τα ""kiss"""

  • "Επιπλέον, το πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει στα παλαιότερα charging pad της Samsung που έχουν κυκλοφορήσει πριν την έλευση του Galaxy S8"

    Σοβαρά τώρα;
    οτι δηλαδη η ασυρματη γρήγορη φόρτιση με την βάση του 8 αλλα οχι του 7 θερωρείται προβλξμα;
    ποτε μιλησε η εταιρια για συμβατότητα με τα παλαιότερα μοντέλα;
    Ελεος δηλ. με αυτές τις άκυρες @ειδ'ησεις@

  • Αυτό μάλλον δεν είναι "πρόβλημα" αλλά marketing για να πουλήσει τις νέες συσκευές wireless charging...

  • gianniklis@ Εισαι αρχοντας, ασε τα τσαομια, οππο, χαβαι, και ολοι την Κινεζαρια για τους Αυγολεμονους

  • Ναι θα συμφωνήσω με τους παραπάνω αυτο δεν θεωρείται πρόβλημα απλώς η Samsung βρήκε τρόπο πως να τσεποσει του "χαζού" κατανάλωτη τα λεφτά του αναγκάζοντας το άμα θέλει ασύρματη φόρτιση να πάρει καινουργιο φορτιστή....

  • To 2016 σε σχέση με το 2015 η Xiaomi πούλησε 20 εκ. (ναι σωστά το διαβάζεις 20 εκατομμύρια) λιγότερες συσκευές To 2017 στην πατρίδα της την Κίνα έχει πτώση 38.4% (και η Apple βέβαια έχει πτώση 31.7%). Μην κοιτάς στην Ελλάδα που θέλουμε φτηνό τηλέφωνο και ας μην είναι από το πάνω ράφι , δεν είναι όλος ο κόσμος έτσι.

  • Εχουν πεσει με τα μουτρα οι κινεζιες να βρουν προβληματα τωρα που βγηκε και με 6gb ram.ωχ ωχ τι εχει να γινει

  • UPDATE:
    Αν πατε στο βιντεο θα δειτε οτι αυτος που το ανεβασε λεει στα σχολια οτι τελικα ειναι μαιμου ο ασυρματος φορτιστης που ειχε και δεν το ειχε καταλαβει. Εβγαλε και ενα καινουριο βιντεο που συγκρινει τον αυθεντικο που πηγε και αγορασε με αυτον. Προσοχη....

  • Σας γλεντάει για τα καλά η sammy ρε και εσείς γελάτε και δήθεν κοροϊδεύετε...Κάντους πλάκα μεγάλη Sammy..Αιώνες μπροστά με το s8....

  • Στο youtube έχει αρκετά βίντεο στα οποία ο προηγούμενος φορτιτστής (s7) δεν έχει πρόβλημα. Μιας και είμαι κάτοχος του ασύρματου φορτιστή stand s7 edge, να ενημερώσω ότι δεν είναι συμβατός με όλους τους wall φορτιστές. Αλλά αυτό δεν είναι εντελώς παράλογο....

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.