Galaxy S8: Εμφανίζεται σε promo videos της Samsung Display;

Μέχρι στιγμής, οι μόνες ενδείξεις που έχουμε για το πως θα μπορούσε να είναι το design του μη ανακοινωμένου Samsung Galaxy S8, είναι από κατασκευαστές θηκών, οι οποίοι έχουν κάποιες βασικές πληροφορίες για τον σχεδιασμό του κινητού.

Από τα διάφορα renders που έχουμε δει μέχρι στιγμής, προκύπτει ότι το Samsung Galaxy S8 θα έχει πολύ λεπτά περιθώρια τόσο στο πλάι, όσο και στην πάνω και κάτω πλευρά, ενώ αναμένεται να αφαιρεθεί το κεντρικό κουμπί κάτω από την οθόνη.

Σήμερα έρχονται δυο promo video από την Samsung Display, στα οποία εμφανίζεται ένα prototype και θεωρείται ότι ίσως ανήκει στο Samsung Galaxy S8. Το video δεν είναι στα αγγλικά, επομένως δεν μπορούμε να καταλάβουμε τίποτα. Ωστόσο, το prototype φαίνεται να έχει ελάχιστα περιθώρια και λείπει το home button. Όμως διαθέτει flat οθόνη, ενώ η Samsung φημολογείται ότι θα βάλει edge οθόνη και στις δυο εκδόσεις της ναυαρχίδας.

Δεν μπορούμε να είμαστε καθόλου βέβαιοι για το εάν στα παρακάτω video εμφανίζεται το prototype του Galaxy S8 και το λογικό θα ήταν η Samsung να μην επιτρέψει κάτι τέτοιο.

Δείτε τα video:

Galaxy S8 promo video, Galaxy S8: Εμφανίζεται σε promo videos της Samsung Display;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αγγελος

Νομιζω πως δε χρειαζεται να ξερεις κινεζικα για να καταλαβεις οτι ειναι promo βιντεο για τα πλεονεκτηματα των amoled.μη ξεχναμε οτι βασικο εσοδο της samsung εινα η πωληση οθονων.κανενα render του s8.

Ioannis

δεν νομιζω να ειναι το s8 πολυ μεγαλο ειδικα για την φλατ εκδοση αν και ποτε θα βγει μπας και ειναι κανενα Note τιποτα? Εκτος και αν καταργησουν το edge σαν σχεδιασμο που δεν το νομιζω

Chris_BMW

Θα συμφωνήσω με τον Άγγελο κ θα πω επιπροσθέτως οτι ειναι κ ένα promo για το πως θα κινηθεί σχεδιαστικά η εταιρεία στα επόμενα μοντέλα της ,συμπεριλαμβανομένου κ του s8..

bezilys

Παντόφλα!

Geo pap

S7 nugat update πηρε κανενας?!

Αγγελος

Οχι κολλητε απο 17 του μηνος θα ξεκινησουν οι αναβαθμισεις σε nougat

manosz

Ειναι στα κινεζικα και δν καταλαβαινει κανεις τπτ..καλα τοσο δυσκολο ειναι να μεταφραστεί απο καποιον;; δν ειναι δα και αραμαικα..

Παπαροκας tiamat

Μανοsz ναι…. ως γνωστο μετα απο αγγλικα ,γαλλικα μαθαινουμε κινεζικα….
Αρε ληγμενε

Ιωάννης jb

Δείτε στην φωτογραφία αλλά και το 20ο δευτερόλεπτο του πρώτου βίντεο, το πόσο άβολα είναι κινητά με ανύπαρκτα περιθώρια..
Έχω κινητό με 5.2 οθόνη κ αναλογία οθόνης συσκευής στο 73% κ πραγματικά μερικές φορές με κάνει να πατάω κατά λάθος την οθόνη.. Ευτυχώς με την θήκη πλάτης που το έχω δε μου δημιουργεί πρόβλημα!!!
Άλλωστε η απόδειξη ότι τα περιθώρια δεν είναι αποτρεπτικός συντελεστής είναι το iphone…

Ένα galaxy με τέτοιο design νομίζω θα ήταν λάθος!!!
Βέβαια θα μου πεις samsung κ σωστή κίνηση δε κολλάνε!! Οπότε πάλι κάποια βλακεία θα κάνει

Ekimolaos

Παιδιά, κορεατικά είναι όχι κινεζικά.

@Ιωάννης jb
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορείς να πατήσεις κατά λάθος την οθόνη του κινητού σου καταλάθος. Από μπροστά το κρατάς; Γιατί εγώ ως τώρα, όλα τα smartphone που έχουν περάσει από τα χέρια μου τα κρατάω από την πλάτη. Στην ουσία απλά το smartphone ακουμπάει στα χέρια μου με την πλάτη, δεν υπάρχει “κράτημα”. Και καθόλου bezel να μην είχαν δεν υπάρχει περίπτωση να γινόταν misstouch (από το missclick :P) με κάποιο τρόπο.

Τελείως φιλική ερώτηση, δεν στη λέω ή σε ειρωνεύομαι ή κάτι. Πραγματικά το έχω απορία πώς μπορεί να κρατάει κάποιος ένα smartphone από τα bezel ή γενικά να τον βολεύουν στο κράτημα…

Αγγελος

Ρε εκιμολαε γιατι απαντας ρε φιλε στον ιωαννηjb…ειναι το τρολ του techblog ολη μερα με τη samsung ασχολειται ειναι κομπλεξικο το παιδι.κρατα ρε ιωαννη το sony σου με τις μηδενικες πωλησεις και ασε τη samsung να κανει αυτο που ξερει.νουμερο ενα μαζι με την apple ειναι και σε δυνατοτητες και σε σχεδιασμο.τα μπεζελ που εχει εξαφανισει η samsung εδω και καιρο οι αλλοι θα τα βγαλουν μαζι και η sony σε 2 χρονια απο τωρα οποτε μη μας πρηζεις.απλα ακολουθα καθυστερημενα…

Παπαροκας tiamat

Ο ioannis με το sony 73%προφανως εχει συσκευη sony απο το….
Μελλον….
z,z1,z2,z3,z5,x,xz δεν ξεπερνανε το 71,9% οθονη κανενα απο αυτα..

GS

Έχετε πλάκα όλοι σας.

Ιωάννη πιστεύω πως υπάρχουν 2 λόγοι για να το πατάς.Πρώτον να μην το κρατάς σωστά και δεύτερον να έχεις μεγάλα χέρια.Εκεί θα σε δικαιολογήσω.Παίζει ρόλο.Εγώ που έχω κινητό 5 ιντσών το χειρίζομαι.Επίσης μπορώ να χειριστώ και ένα με 5,5 ιντσών.Αλλά επειδή δεν έχω και μακριά χέρια αναγκαστικά χρησιμοποιώ και το άλλο.Όσο για αυτό με τη Samsung δεν θα πω πολλά.Φαίνεσαι για πολύ hater και μηλο-fan-boy.Δεν πειράζει.Η Samsung παραμένει στα ψηλά πατώματα κάνοντας εκαττομύρια πωλήσεις φτιάχνοντας τα καλύτερα κινητά σε σχέσεις με τις άλλες εταιρείες.Σε σχέση με το μήλο είναι αιώνες μπροστά η Sammy (me eja;iresh to Νοte 7 και τα μπουμ.)Και να ξέρεις δεν είμαι κάτοχος Samsung.

Andreas

τους ανοιξε τα ματια η Xiaomi καλα καλα….με συσκευη χωρις bezels …αντε να βγαλουμε ολοι τωρα.. Σου λεει samsung ειμαι…δεν θα πουλησω…?ασχετα αν εκαναν μπαμ περυσι.μιλαμε για γελοια

Σταύρος Χρι

Αυτά έπρεπε να κοιτάτε πρώτα, λαέ του Android https://www.androidauthority.com/power-draining-apps-whats-happening-and-what-can-you-do-about-it-742907/ Τέτοια άρθρα έπρεπε να μεταφέρει το techblog και να σας νοιάζουν. Κινητό δεν είναι μόνο Specs ! Δεν θα το καταλάβετε ποτέ μάλλον !

Antreas

@Ιωάννης jb +1
Φίλε έχεις απόλυτο δίκιο. Το ίδιο θέμα αντιμετωπίζω και εγω με το z3 μου και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κάποιοι κάνουν πώς δεν καταλαβαίνουν…

Alexikakos

ρε παιδες αφου το ξερεται οτι ο @Ιωάννης jb ειναι οπαδος της Sony και οτι πολεμαει την samsung λες και του εχει κλεισει το σπιτι ή του εχει κανει καποιο κακο. Τωρα βεβαια τελευταια επειδη η sony εχει μεινει πισω για να μπορει να εχει ενα αντιπαλο δεος δειχνει την συμπαθεια του και στην apple. Οποιος διαβαζει σχολεια συχνα εδω μεσα το εχει καταλαβει αυτο. Οποτε δεν υπαρχει ιχνος αντικειμενικοτητας στα σχολια του. Στο θεμα μας τωρα ουτε εγω μπορω να καταλαβω πως χρειαζονται απο μερικους τα bezels για να κρατανε το κινητο? Το κινητο το πιανεις απο κατω και το ασφαλιζεις απο την δευτερη διασταση. Δεν εχει νοημα να το κρατας και απο πανω. Ακομα και οταν παιζεις παιχνιδια το κρατας σαν δυο Γ στα πλαινα χρησιμοποιοντας και την παλαμη και το ασφαλιζεις και απο κατω. Πως τωρα καποιοι το κρατανε και απο πανω ειναι πολυ περιεργο. Αποδειξη οτι δεν θα υπαρχει τετοιο θεμα ειναι οτι ηδη και η apple θα μειωσει παρα πολυ τα bezels και θα παει σε επιλογη οπως εκανε η Xiaomi και οπως φαινεται θα κανει και η samsung. Επομενως καταλαβαινεται οτι ειδικα αν το εφαρμοσει και η apple τοτε ολες οι υπολοιπες θα το… Συνέχεια »

Fotis

Καλημέρα σε όλους,
-Όσον αφορά την νέα οθόνη της sumsung δεν το συζητάμε κάνει ότι η εταιρία στο θέμα display μαζί με την lg απλά δεν συναγωνίζονται. Δεν είναι τυχαίο ότι πάνω από τα 2/3 των smart phone φοράνε τις οθόνες τους.
-για το θέμα του πλαισίου στην οθόνη έχω να τονίσω ότι όταν προσπαθήσεις να διαβάσεις στο κρεβάτι ή να σερφάρεις απλά ο αντίχειρας πολλές φορές ακουμπάει στην οθόνη του κινητού η του tablet. Το θεωρώ ειδικά στο θέμα tablet μεγάλο μειονέκτημα να μην έχει πλαίσιο.

Σε περίπτωση απορίας έχω iPad Pro για την δουλειά κ iPhone 5s ως τηλέφωνο

Κ πάλι καλή σας μέρα

Ekimolaos

@Σταύρος Χρι
Δεν μίλησε κανείς για specs και για power management. Εννοείται πως είναι πολύ σημαντικό το power management, το νιώθω με το δικό μου κινητό που στην χειρότερη θα μπει στην πρίζα 2 φορές τη μέρα (τραγικό…). Αλλά στη συγκεκριμένη συζήτηση, είσαι εκτός θέματος. Για μεφάνιση και για bezels μιλούσαμε. 😛

Σταύρος Χριστουλάκης

@Ekimolaos εγω δεν έδωσα απαντηση σε εσάς ούτε μπήκα στην συζήτηση… Το σχολιο μου απαντάει στο άρθρο και όχι στην διαμάχη σας περι οτιδηποτε…. Αν θέλεις την γνώμη μου για τα περιθώρια ειναι: Ότι βολεύει τον καθένα. Προσωπικά δεν θέλω περιθώρια και μου αρέσουν τα μεγάλα screen ratio ομως αν μου χάρισες ένα iPhone 7plus δεν θα το πουλούσα λογο περιθωρίων. Απο την άλλη για ένα Google pixel ούτε 200 ευρω δεν έδινα για το παντοφλοandroid.. Οποτε όλα ειναι σχετικά…. Αυτο που ήθελα να πω εγω με το σχολιο μου ειναι ότι κάθε φορα εντυπωσιάζεστε με κάθε καινούριο κινητό και το τι specs έχει ή τι περιθώρια ή τι εμφάνιση…. Δεν λεω παίζουν ρόλο αλλα χωρίς λειτουργικό το κινητό ειναι ένα τουβλο… Οποτε honor στις εταιρίες που υποστηρίζουν τα προϊόντα τους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.