Galaxy S8 & S8+ φωτογραφίζονται δίπλα στο Note 7

Τα Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+ είναι τα δυο πρώτα high-end smartphones, τα οποία θα ανακοινώσει η εταιρεία μετά την απόσυρση του άτυχου Note 7 και όπως είναι αναμενόμενο έχουν τραβήξει τα βλέμματα.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει τις δυο επερχόμενες ναυαρχίδες της σειράς S να φωτογραφίζονται αρκετές φορές, μόνες τους ή η μια δίπλα στην άλλη, αλλά αυτή τη φορά τα S8 και S8+ ποζάρουν δίπλα σε Samsung Galaxy Note 7.

H επίσημη ανακοίνωση θα γίνει σε event που έχει προγραμματιστεί για τις 29 Μαρτίου και οι πληροφορίες λένε ότι η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει 28 Απριλίου

Το Samsung Galaxy S8 αναμένεται με οθόνη 5.8 ιντσών Super AMOLED, ανάλυσης 1440×2560 pixels και Gorilla Glass 5. Θα φορά επεξεργαστή Snapdragon 835 ή Exynos 8895 (ανάλογα την περιοχή), μνήμη RAM 4GB, χωρητικότητα 64GB με δυνατότητα επέκτασης έως και 256GB μέσω microSD. Η κάμερα είναι 12 Megapixel με διάφραγμα φακού f/1.7 και OIS, η εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel και η μπαταρία 3000mAh .

Το Samsung Galaxy S8+ έχει μερικές διαφορές, όπως η οθόνη 6.2 ιντσών ίδιας ανάλυσης και η μπαταρία 3500mAh. Και τα δυο smartphones θα είναι αδιάβροχα χάρη στην πιστοποίηση IP68, αναμένουμε σκάνερ ίριδας όπως το Note 7 ενώ ακούστηκαν πληροφορίες και για τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου.

galaxy s8 vs note 7, Galaxy S8 & S8+ φωτογραφίζονται δίπλα στο Note 7

galaxy s8 vs note 7, Galaxy S8 & S8+ φωτογραφίζονται δίπλα στο Note 7

galaxy s8 vs note 7, Galaxy S8 & S8+ φωτογραφίζονται δίπλα στο Note 7

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

44 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Δεν μου αρέσει ο σχεδιασμός. Απορρίπτεται γι αυτό και λόγω μικρής μπαταρίας για τα δεδομένα της οθόνης.

escobar

Απιστευτα κινητα και τα 3

Paul

Ναι….ειδικά το ΝΟΤΕ

VasiliS7edge

Τώρα S8 ή Note 8 ; κάθε χρονο το ίδιο δίλημμα. 🤔 έχω 1.5 μήνα να το σκεφτώ.

ΜάνοςΚ

Α ρε νοτελάκι πανέμορφο…Τώρα θα είχε πέσει και η τιμή του και θα το τσίμπαγα αλλά. …”έσκασε” απ το κακό του χαχαχαχαχα του χρόνου τέτοιο καιρό λοιπόν για τον νότη 8…ποιο s8 και πράσσειν άλογα.

Γιάννης

Το κακό είναι ότι η μπαταρία δεν κρατάει.. Γιαυτό έδωσα και το S7 edge..
Μέχρι το απόγευμα δεν είχα τίποτα.. Και αυτό μόνο με Internet και Bluetooth στο αυτοκίνητο.
Τέτοιες οθόνες θέλουν τουλάχιστον 4000 μπαταρία

Γιάννης

@Γιάννης

Συνονόματε συμφωνώ μαζί σου, αλλά θα μας μπερδέψουνε. Εγώ ποτέ δεν είχα S7 Edge.
Αυτά που γράφεις πάντως σωστά είναι

ChristosT

3000mah και 3500mah…εδώ ήδη έχει σταματήσει κάποιος που γνωρίζει απο sammy.
Άντε να σώσει την κατάσταση το N, που με touchwiz…χλωμό.
Θα δούμε και μετρήσεις και τα ξαναλέμε…

alex

Όταν λέμε “ποζάρουν” εννοούμε Photoshop από τα μέχρι τώρα leaks.

Ιωάννης jb

Γιάννης.. Μιά χαρά κρατάει η μπαταρία στο s7 edge!!!
Είναι ολοκληρωμένη συσκευή… Απλά θα έπρεπε μία εταιρία με αυτά τα ποσοστά παγκοσμίως που σέβεται τον εαυτό της, να είχε τέτοια συσκευή από το 2014…
Πάρε παράδειγμα z2 sony!!! Μοντέλο 2014!!!!

Για της μπαταρίες… ο καθένας την χαζομαρα αν δε τη πει θα σκάσει!!
Σας είπε κανείς ότι όλες οι μπαταρίες είναι ίδιες??
Σας είπε κανείς ότι επειδή μία μπαταρία γράφει 2700 είναι λίγα?? 2700 το xa ultra κ σου βγάζει τη μέρα άνετα
Σας είπε κανείς ότι τα 4 χιλιάρικα του mate είναι πολλά??
Είναι πολλά που μετράνε… Από διαχείριση ενέργειας μέχρι ποιότητα μπαταρίας…

Επί του θέματος το design των νέων συσκευών είναι ανύπαρκτο..
Ενταξει ωραία είναι να έχεις 5,8 ίντσες στο μέγεθος των 5,2 αλλά με ποιό τίμημα?? Να είναι έτσι??
Όχι ευχαριστώ!! προτιμώ να πάρω i7 plus παρά αυτό δε με νοιάζει να έχω κινητό που θα έχει μισό πόντο παραπάνω ύψος κ να έχει design, ταυτότητα κ ευκολία στον χειρισμό παρά αυτό που βλέπω

thanasis

το σχεδιο του note 7 μου αρεσε και μου αρεσει περισσοτερο..
κριμα μεγαλο που δε βγηκε το τηλεφωνο…

Ioannis

κινηταρες και τα 3 αλλα το s8+ δειχνει σαν να βγηκε απο το μέλλον πραγματικά. Σιγουρα θα ειναι το επόμενό μου κινητο και επάξιος διάδοχος μετα το s6 edge + μου. Και συγκεκριμένα θα προβώ στην αγορά του exynos.

One

@Ιωάννης jb το πρώτο καιρο που το αγοράζεις Samsung κρατάει η μπαταρία αλλα με την πάροδο του χρόνου πέφτει σαν το νερο. Πως αλλιώς θα σκάσεις λεφτά για αλλαγή μπαταρίας?

ChristosT

@One συμφωνώ απολύτως.
Τα ίδια έχω.
Και να φανταστείς με 153 κύκλους φόρτισης.
Ευτυχώς είναι αποσπώμενη, και όταν έρθει η στιγμή θα μου στοιχίσει μόνο ένα 10άρικο περίπου.

Γιάννης

Μάλλον δεν έχεις S7 και τα λες αυτά… Δηλαδή ότι εμένα τελείωνε η μπαταρία το απόγευμα είναι ψέμα? Τι έχω να κερδίσω??
Τωρα για το Mate που αναφέρεις.. Το 8 που έχει η γυναίκα μου κρατάει 36 ώρες με πλήρη τουλάχιστον 18 ώρες τηλέφωνο εν χρήση και φουλ Viber.

Εγω τώρα έχω το Mi Mix με 4400 και είμαι μια χαρά τελειώνει η μέρα. Στο 45%.

Apostolos

Τους πήρε 10 χρόνια να κάνουν νορμάλ μέγεθος bezels

Tsiman

Θα προτιμούσα αυτόν τον σχεδιασμό σε 5-5.2″
Γιατί πρέπει σώνει και καλά να έχει διαστάσεις Phablet;
Το ΝΟΤΕ θα είναι το ίδιο, με μόνη διαφορά το s pen ή θα το κάνουν μεγαλύτερο;

bama

Το Note7 είναι το καλύτερο κινητό τηλέφωνο που έχει κυκλοφορήσει. Και το πιο όμορφο. Πολύ κρίμα.

johntsian84

Το note7 καλύτερο μου φαίνεται με το κουμπάκι του την οθόνη του 16-9 για να έχεις το ίδιο φάρδος της οθόνης πρέπει να πάρεις S8+ όλο μια οθόνη ειναι καταρχάς και στα 2 ειναι τελείως υποχρεωτικό χρήση και τον 2 χεριών για τα πάντα έτσι στενόμακρες που ειναι, όσο πέρυσι και καλύτερα πάμε S7 edge σιγούσα καλύτερο κρίμα και ήθελα να πας στην samsung μετά από χρόνια.

Ν. Τ

Ti άλλο θα ακούσω . Ότι δεν κρατάει η μπαταρία στο Mate… Στο Mate 8 που έχω, είμαι ο μόνος στη δουλειά που Μετά τις 9 το βράδυ συνεχίζει, απέναντι και σε iPhone και σε s7 και σε Sony. Αγοράστε η δοκιμάστε πρώτα καμμια συσκευή και μετά γράψτε…

ChristosT

Ρε παιδιά..λέτε για μπαταρία όλοι σας, δουλειά κλπ…ποσοστά κλπ…
Αλλά αυτό είναι τελείως υποκειμενικό ΑΝ δεν τεστάρετε δύο συσκευές ΑΚΡΙΒΩΣ με τον ίδιο τρόπο.
Ο άλλος μπορεί να έχει το Gps ανοιχτό απο το πρωί μέχρι το βράδυ, και ο άλλος να παίρνει τηλέφωνα και να στέλνει sms. (παράδειγμα έφερα). Άσε που κάποιος μπορεί να έχει την φωτεινότητα στο 30% και άλλος στο 90 ή 100 γιατί γουστάρει να τα βλέπει όλα Clear.
Πώς λέτε ή εξάγετε συμπέρασμα στην χρήση μπαταρίας;
Για αντοχη οκ…έκανε κάποιος 200 φορτίσεις και πετάει.
Έκανε άλλος 200 φορτίσεις και σέρνεται.
Εδώ εξάγεις ένα συμπέρασμα αρκετά “αντικειμενικό”.

ChristosT
radiohead

Εγώ αυτό που έχω να παρατηρήσω (εκτός από τον εντελώς άχρωμο, άγευστο και αδιάφορο σχεδιασμό της Sammy – ένα βαρετό μακρυνάρι) είναι ότι γενικά τα smartphones έχουν αρχίσει να γίνονται laptops χειρός με το τεράστιο μη-πρακτικό μέγεθος και την πολύ μικρή αυτονομία. 3 ωρες on screen time με λίγο ζόρισμα και μετά βούρ για πρίζα. Ποια είναι η διαφορά τους από ένα ultrabook? Ουσιαστικά καμία, αν εξαιρέσεις την μικρότερη αυτονομία, γιατί το υltrabook τραβάει και 6ωρο με ζόρισμα. Αν δεν λανσαριστεί σύντομα νέα τεχνολογία μπαταρίας φοβάμαι ότι συνεχώς θα λιγοστεύουν οι λόγοι να αγοράσει κανείς πανάκριβο smarthphone “ναυαρχίδα”.

giorgosgek

@Γιάννης Γιαννης κερναει Γιαννης πινει , γραφεις και απαντας μονος σου κοβω το κεφαλι μου, απαντας καπακι 2 λεπτα μετα. Αν ειχες s7 θα ηξερες οτι εχει την καλυτερη αυτονομια απο τα περισσοτερα κινητα εκει εξω και δεν θα το εδινες ετσι αφου πρωτα ειχες σκασει τοσα λεφτα και ειχες την πιο ολοκληρωμενη συσκευη του 16 , σου δινει τοσα. Εκτος και αν θες μονο αυτονομια και κοιτας για κανα Xiaomi η κανα νοκια 3310. Ο αλλος ο Γιαννης και διαφορετικος να ειναι λεει οτι δεν ειχε ποτε s7 αλλα εχεις δικιο , ειναι σε θεση που εχει εμπειρια χωρις να το εχει δει και κρινει , ρε θα χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο με καποιους. Aν θες ναυαρχιδα και τοση αυτονομια s7 edge η κινα . Αλλιως σειρα Α που εχει σχετικα πολυ καλη αυτονομια και χαρακτηριστικα η κανα compact της sony που ειναι σωστες συσκευες και αυτες.

Γιάννης

Χαχαχα πλάκα έχεις…
Το καλύτερο κινητό μπορεί να είναι αλλα αυτονομία δεν έχει..!
Και για ενημέρωση το έδωσα 390 ευρώ με 200GB κάρτα και τους εξτρα φακούς και την δερμάτινη θήκη.. Απλά για να το δώσω….!
Φυσικά έφυγε μέχρι να πω S7 ☺️
Εγω προσωπικά αυτό που θέλω είναι να τσεκάρω οτι πιο καινοτόμο… Μετά. Το Mi Mix.. Ελπίζω να βγει κάτι για αλλαγή μέχρι το φθινόπωρο.
Νομίζω η Vivo έχει κάτι στα σκαριά με οπτικά ζουμ… Θα δούμε!
Και το βασικό είναι να υποστηρίζουμε την τεχνολογία όχι τις μάρκες! Το λέει και το όνομα του Site που μας φιλοξενεί… Techblog!!!

azriel84

Σχετικά με την μπαταρία του S7 Edge. Μου βγάζει άνετα την μέρα με τα πάντα ανοιχτά (4G, Wifi, BT, background data) και μετά το Nougat update που του έριξα την ανάλυση στα 1080p και μερικά ακόμα tweeks με λίγη προσοχή βγάζει και διήμερο. Οπότε μην γράφετε ότι θέλετε. Και το κινητό δουλεύει συνέχεια λόγω δουλειάς. Αν θέλετε 100% φωτεινότητα, τα πάντα όλα να τρέχουν στο background και γενικά να το σκίζετε το κινητό, τότε μην περιμένετε μεγάλες αντοχές μπαταρίας από καμία συσκευή.

Κάτι ακόμα για την διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το fast charge είναι off. Το έχω ενεργοποιήσει μόνο 6 φορές μετρημένες, που πραγματικά χρειάστηκα μπαταρία και γρήγορα. Κατά τ’άλλα normal βραδινή φόρτιση με το πάσο του και η μπαταρία είναι ακόμα σκυλί.

Χρησταρας

Παίδες το s7 edge έχει πάρει τις καλύτερες κριτικές από άποψη αυτονομίας της μπαταρίας και στα τεστ πέρασε ακόμα και τα experia της Sony που μέχρι τότε είχαν τα πρωτεία. Τώρα αν δε θέλετε να λάβετε αυτά υπόψιν τότε να σας πω ότι είμαι κάτοχος του και μου ρωτάει άνετα μιάμιση μέρα πράγμα που σημαίνει ακριβώς ότι έχει να κάνει με τι βαθμό που κάποιος το χρησιμοποιεί.. Γιάννη δεν ξέρω γιατί εσένα δε σου κράταγε και το έδωσες εμένα πάντως έξη μήνες που το έχω διατηρείται άψογα. Καλό θα ήταν να μην βγάζεις κατευθείαν γενικευμένα συμπεράσματα βασισμένος μόνο στη δική σου περίπτωση από τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν άρθρα που αποδεικνύουν το αντίθετο και που μιλάμε για το κινητό της χρονιάς!

Γιάννης

Μα εγώ δεν είπα κάτι διαφορετικό από τι εσείς γράφετε..
Εαν δείτε ο ένας έχει κόψει την φωτεινότητα ο άλλος την γρήγορη φόρτιση..κτλπ.
Εγώ θέλω το κινητό να το δουλέψω με όλες τις λειτουργιες του στο φουλ.. Αλλιώς γιατί το πήρα ?
Άρα με όλα τα καλουδια ανοιχτά..το κινητό δεν έχει καλή αυτονομία και είναι λογικό με τόση μπαταρία.. Αντίστοιχα οποίο άλλο κινητό που είχα και έχω με μπαταρία 4000 και άνω την ημέρα την βγάζει με χρήση πλήρων λειτουργίας.

Apostolos

Παιδιά το s7 βγάζει άνετα 4sot μέχρι το βράδυ. Μέχρι και για κανένα χαλαρό ποτάκι αντέχει.
Είναι από τα καλύτερα κινητά σε θέμα μπαταρίας που είχα, ειδικά μετά το άθλιο gg4, είναι πολύ καλό.

Παν παν

Αφού το ριξατε στη μπαταρία, αν είχε αποσπώμενη, δε θα σκεφτόσασταν πως θα τη χρησιμοποιήσετε, θα την ξεσκίζει. Όταν τα έφτυνε, με 15 €θα παίρνατε άλλη.

ChristosT

Επειδή μιλάτε για battery life…
https://www.gsmarena.com/battery-test.php3?

Βάλτε το customize και στα 3 στο full…και δείτε.
To s7 βγάζει 26h. Tα actives λίγο παραπάνω και τα Notes ακόμη παραπάνω.
Όταν υπάρχουν κινητά με 45, 56 h, εννοέιτε φυσικά λόγω και μεγαλύτερης μπαταρίας.
Ένα κινητό κινείται σε συγκεκριμένα όρια αναλόγως mah και optimize software.
Τα galaxy και γενικά τα Samsung δεν έχουν και το καλύτερο optimize.

Οπότε ο καθένας επιλέγει ότι του αρέσει.
Κινητό διαλέγετε, το οποίο έχει πολλούς παράγοντες επιλογής.
“Τέλειο” δεν είναι ΚΑΝΕΝΑ.

Γιάννης

Μεγάλο ρόλο θα παίξει πώς κάθεται στο χέρι, αν γλιστράει και αν κάνεις άθελα πατήματα στην οθόνη. Οσο αφορά τις μπαταρίες, σε S7 και εγώ ήμουν έτοιμος να το πουλήσω λόγω μπαταρίας. Εφτανα απόγευμα σπίτι με 10% μπαταρία. Βρείτε τι σας τρώει την μπαταρία. Η μπαταρία στα Galaxy είναι κορυφή απο τοτε που ξηλωσα το Google now το βαζω για φόρτιση κάθε βράδυ με 40% μπαταρία, με ανοιχτά τα πάντα φωτεινότητα auto, fb, messenger, whatsup,viber,e-mail κτλ και τουλάχιστον 2 ώρες ομιλία κάθε μερα.

Παπαροκας tiamat

Εμενα αυτο που με χαλα ειναι το rounded corners. Το τηλεφωνο παντως ειναι ετη φωτο μπροστα… σκεφτειτε απλα το note 7 ηταν απολυτα bezeless με απιστευτο ratio 75% ! Κοιταχτε ποσο μαουνα και ξεπερασμενο φαινεται πια αυτο το μεχρι περυσι εντυπωσιακοτατο σκορ στα μπεζελ!!!

bezilys

Το note 7 είναι πιο ωραίο από το s8!το s8 και άβολο είναι,και χάλια εμφανισιακά από τι φαίνεται τα μικρά bezels δεν κάνουν το design αλλά το design τα bezels!

radiohead

Πάντως αυτή το trend με τα συνεχώς μικρότερα bezels είναι λίγο ηλίθιο γιατί όταν η οθόνη φτάσει το 100% της επιφάνειας, θα χρειάζεται αναγκαστικά να απενεργοποιείς τα edges για να μπορείς να το πιάσεις και να το χρησιμοποιήσεις χωρίς να κρυβεται περιεχόμενο και να ενεργοποιούνται κατά λαθος λειτουργίες, όποτε η “χρήσιμη” επιφάνεια θα είναι μικρότερη από την οθόνη και το μόνο που θα έχουν καταφέρει είναι να κάνουν την κατασκευή πιο ευάλωτη σε πτώσεις.

Sosimple

Ορισμενοι δεν πρέπει να ειναι πανω απο 12 χρονων.. Το s7 edge λεει δεν τον φτανει η μπαταρία μεχρι το μεσημέρι.. Και δεν πάει το μυαλο του (τοσο μυαλό εχει προφανώς) οτι κατι δεν παει καλα με το κινητό του.. Καποια εφαρμογή, ή η ρομ, κατι του τρωει την μπαταρία. Κινητο που βγαζει 6 ωρες οθονη σε 2 μερες χρησης οταν ειναι καλα στημένο, δεν γίνεται να το παρουσιαζεις ως γενικό φαινόμενο οτι εχει πρόβλημα στην αυτονομία και οχι προσωπικό σου πρόβλημα.
Σε καθε περίπτωση ενα είναι βέβαιο. Το 99% των κινητο έχουν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ απο το s7 edge, αρα αν δε σε φτανει η μπαταρία και δεν εχει πρόβλημα η συσκευή σου, γραψε οτι δε σου κανει κανενα κινητο και μη το περιορίζεις στο s7.
Απο εκει και πέρα για το s8+ αν οντως εχει 3500 οσο καλα στημένο και να είναι και παρα τον επεξεργαστή που καιει λιγότερο απο καθε αλλο, μειον μου ακούγεται. Τα 4000 θα ηταν απειρως προτιμοτερα.

ChristosT

https://www.gsmarena.com/battery-test.php3?

Βάλτε τα όλα στο τέρμα και δείτε την αυτονομία των κινητών σας.
Μήν λέτε ότι νάναι…(Το 99% των κινητο έχουν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ απο το s7 edge)…πόσο sammy fanboy…

Αλεξανδρος328

Κατοχος S7 EDGE και IPHONE 7S plus Το πιο πετυχημενο το ειπε ο αποστολης….το s7 edge κραταει αντε και για ενα χαλαρο ποτακι…:) 🙂 με χρηση φουλ…gps..maps..3g…ασαματητο μεσεντερ…με αυτοματη φωτεινοτητα…σε βγαζει να κανεις το τσεκ ιν μεχρι τη 1 το βραδυ…ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ τηλεφωνο. Το iphone κραταει εξισου καλα η μπαταρια και γενικα στη μεση χρηση δν υπαρχουν διαφορες. Τα αλλα ειναι υποκειμενικα.Εμενα μαρεσει αποιρα το s7…πιο ομορφο πιο ντιζαινατο πιο γαματο απλα απτην κουμουτσα το iphone. Μονο και μονο που το iphone δν συνδεεται μεσα σε 10 δευτερα με την 4k 65αρα LG μου ουτε να το πιασω δν θελω. Samsung με χιλια.και το s7 edge ειναι οτι πιο ομορφο εχει υπαρξει. Οσο αφορα για το s8 ειναι πανεμορφο.Η τεχνολογια προχωραει και για να σχεδιασαν ετσι τις 6.2 ιντζες…σε τετοιο χωρο και χωρις κουμπι κατι ξερουν.Αλλιως πατε εσεις να δουλεψετε στην σαμυ και σχεδιαστε οτι σας κατεβει. Περιμενουμε τον ιουλιο…να πιασει τα 600… Πουλαμε το s7 350 με 400 ( αναλογα την γκομενα που θα βρουμε) και εχουμε το τοπ κινητο της εποχης του. Πρωτα ειχαμε τους βλακες με την αποστωμενη. Ε κρατηστε το 2017 το s5 και μην τα πρηζετε. Ετσι βγηκε το s8…που απλα ΓΑΜΑΕΙ…αυτο θα παρουμε γτ αυτο… Συνέχεια »

KostasB

Αλέξανδρε στην αρχή μου φάνηκε για ορθογραφικό αλλά επιμένεις και 2η φορά για το iPhone 7S Plus. Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε;;
Φιλικά.. 😋

ChristosT

@KostasB
Εσύ τί λές;
Άχαχαχα…

Άστο το παιδί να παινέψει αυτό που έχει σε σχέση με αυτό που ΔΕΝ έχει…
Γεμίσαμε τρόλλς την Samsung εδώ μέσα…και δεν τους το είχα…:)
Τέτοιο παραλήρημα όμως…και να τον πληρώνανε δεν θα τα έλεγε χειρότερα.

NtinosMD

Απο περιεργεια ρε παιδια. Το note 8 ( που επισημα θα βγει ) ποσο μεγαλο θα εινα εαν το ιδιο το s8 plus ειναι μεγαλυτερο απο το note 7. Βεβαια κερδιζεις επιφανεια, οποτε το πενακι θα λαμψει περισσοτερο στη συγκεκριμενη συσκευη. που προφανως πρεπει να βελτιωθει και το note taking ability ( οχι οτι δεν εινια ηδη για handheld device )

bezilys

@Αλεξανδρος328 καταρχήν δεν έχει βγει ακόμα το s8 και λες ότι θα είναι το καλύτερο??!μόνο από αυτό μπορεί κανείς καταλάβει ότι μιλάμε για ένα πρόβατο της Sammy!συγνώμη που θα στην χαλάσω αλλά παίζει φέτος η Sony πάρει την πρωτιά!

giorgosgek

αν οχι samsung , sony η και η xiaomi για πρωτια, αντε και καμια Huawei που δεν το κοβω. Οι αλλες σε κανονικα πλαισια και καποιες αλλες κοιμουνται , οι πρωτες που ανεφερα καλα πηγαινουν, τουλαχιστον καινοτομουν και δεν τους πιανει κανεις στον υπνο, το κανουν με οποιον τροπο μπορουν ακομα και αν καποιοι λογο γουστων δεν τα προτιμουν, θα ειναι ακριβα , γενικα ειναι πολυ ακριβα τα κινητα σημερα, αλλα οι τιμες τους δικαιολογουνται με καποια πραγματα που εχουν σε αντιθεση με τα υπολοιπα. Εγω ετσι το βλεπω και κραξτε , να μεγαλωνει ο ανταγωνισμος , ας παρει sony την πρωτια , ας βγαλει τιποτα και καμια νοκια για να ξυπνησουν και να ανεβει το επιπεδο , διαφορετικα θα ειναι μια δυο εταιρειες και θα παιζουν το παιχνιδι οπως θελουν , μονοπωλιο, μικρη εξελιξη. Σου λεει παρε αυτα και αν θες , αλλοι δεν εχουν τιποτα

Apostolos

Αλέξανδρε και να φανταστείς εγώ μίλαγα για το απλό s7 που έχω, φαντάσου το edge πόσο καλύτερη μπαταρία.
Η μπαταριες είναι ακόμα απαράδεκτες γενικότερα που δεν κρατάνε τουλάχιστον ένα 24 ωρο σε φουλ χρήση, αλλά τα s7 της Samsung είναι σε καλό δρόμο σε σχεση με τα άλλα τηλέφωνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.