Galaxy S8: Η Samsung θέλει να πουλήσει 60 εκατ. μέσα στο 2017

Το Samsung Galaxy S8 αναμένεται να ανακοινωθεί σε λιγότερο από δυο μήνες. Λογικά το περιμένουμε στην MWC 2017 τέλη Φεβρουαρίου, αλλά μπορεί να έρθει και λίγο αργότερα. Ήδη οι πληροφορίες θέλουν τη Samsung να θέτει ψηλά τον στόχο των πωλήσεων.

Σύμφωνα με αναφορές από τη Ν. Κορέα, η Samsung στοχεύει μέσα στη χρονιά να πουλήσει γύρω στα 60 εκατομμύρια Samsung Galaxy S8. Αναφέρεται ότι έχει ζητήσει από τους συνεργάτες της να ετοιμάσουν κομμάτια για 60 εκατ. smartphones.

Τα 60 εκατ. είναι ο υψηλότερος αριθμός συγκριτικά με τις τελευταίες ναυαρχίδες της σειράς Galaxy S. Το Samsung Galaxy S5 είχε πουλήσει 45 εκατ., το Samsung Galaxy S6 επίσης 45 εκατ., ενώ το Samsung Galaxy S7 αναμένεται να φτάσει στις 48 εκατ. πωλήσεις. Να πούμε ότι το Samsung Galaxy S4 είχε φτάσει 70 εκατ. πωλήσεις.

samsung galaxy s8 sales, Galaxy S8: Η Samsung θέλει να πουλήσει 60 εκατ. μέσα στο 2017

Τέλος, οι ίδιες πηγές λένε ότι η μαζική παραγωγή του Samsung Galaxy S8 θα ξεκινήσει Μάρτιο και θα κυκλοφορήσει Απρίλιο.

samsung galaxy s8 sales, Galaxy S8: Η Samsung θέλει να πουλήσει 60 εκατ. μέσα στο 2017

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat

Απίστευτα νούμερα…. Και πολύ χρήσιμα επίσης…. Χρόνια προσπαθώ να μαθω τα νούμερα πωλήσεων των galaxy s …..

Παπαροκας tiamat

Επίσης αν το s7 έχει πιάσει τέτοιες πωλήσεις σε έναν χρόνο ,μου δείχνει ότι μπορεί άνετα να φτάσει τα 60 μύρια στα επόμενα 2 χρόνια που θα πωλείται μισοτιμης

Πέτρος Π

Λογικό μου φαίνεται αυτό το νούμερο, αφού φέτος δεν θα βγάλει καινούργιο note, οπότε ουσιαστικά υπολογίζει και τις πωλήσεις αυτές… Δηλαδή ένας μεγάλος αριθμός ατόμων που υποθετικά θα αγόραζε κινητό από τη σειρά note, τώρα θα πάει στην σειρά S που είναι ό,τι πιο κοντινό υπάρχει.. Ειδικά αν κυκλοφορήσει και το πενάκι όπως λένε φαίνεται ότι στοχεύει εκεί…

Πάντως αν έχει τελικά το design όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι πολύ άσχημο… Είναι η περίπτωση νομίζω όπου τα πολύ μικρά περιθώρια κάνουν τελικά κακό σε ένα κινητό…

KnightRider

Samsung άμα θέλεις να πουλησεις 60 εκατομύρια συσκευές θα πρέπει να καταλάβεις τις ανάγκες που θέλει ο κόσμος και όχι να κάνεις αυτό που νομίζεις εσύ και να κάνεις σαν την Apple !!

Αυτό με την αφαίρεση του Jack,χωρίς κουμπί και το άσχημο design μην περιμένεις να πουλήσεις

azriel84

Το ότι S3 και S4 πούλησαν τόσο πολύ με ξεπερνά…

Don mitso mou

“Ήδη οι πληροφορίες θέλουν τη Samsung να θέτει ψηλά τον στόχο των πωλήσεων.” Δεν θέλω να ξεκινήσω καυγά με κανένα μια άποψη εκφράζω, αλλά αν η Samsung βάζει “ψηλά τον πήχη” με 60 εκ. πωλήσεων για όλο το 2017, με ένα νέο s8 που υποτίθεται θα πρέπει να αντιθαθμίσει την απώλεια ενός note, τότε μάλλον η ίδια μας δηλώνει πως απλά αφήνει το παιχνίδι της high end market στην apple. Να θυμίσω πως μόνο στο quarter που παρουσιάστηκε, το 6s πούλησε 75εκ. Ούτε καν μπήκα στον κόπο να δω πόσα έχει πουλήσει μέχρι τώρα. Πρέπει η Samsung επιτέλους να αποφασίσει τί θέση θέλει να έχει και τι ακριβώς πουλάει. Δεν μπορείς από τη μία να πουλάς ναυαρχίδες (εκπληκτικές συσκευές, τις είχα όλες) αλλά από την άλλη να πυροβολείς το πόδι σου βγάζοντας και ένα οχετό από κινητά για να γεμίζεις τα πανέρια στις λαϊκές. Πολλοί έχουν εκφράσει την ίδια απόρροια στα σχόλια, αυτοί οι managers τι ακριβώς σκέφτονται. Η apple καλώς ή κακώς, δίκαια ή άδικα έχει χτίσει και διατηρεί ένα όνομα που δεν έχει καμία άλλη εταιρία. Δεν θα δεις ποτέ τη Mercedes να βγάλει αυτοκίνητο των 10000€. Γιατί; γιατί αυτόματα μπαίνεις σε άλλες χαμηλότερες κατηγορίες. Στους μικρομεσαίους. Πολλοί… Συνέχεια »

Gvirginia

Το αρχικό άρθρο μιλάει για shipments (δηλ. πόσα θα στείλει στα καταστήματα) και έχει γράφημα με sales (που δηλώνει πόσα φτάνουν στα χέρια των καταναλωτών). Λογικά δείχνουν μόνο shipments.
Σημασία έχουν τα sales, μιας και οι συσκευές των shipments μπορεί να μείνουν απούλητες στα ράφια. Αυτό ισχύει για όλες τις εταιρείες.

ΥΓ: Το αρχικό άρθρο το έγραψε ο Kim Young-won (ξέρω τη διαφορά)

bezilys

Και εγώ θελω να πάρω μια Ferrari..

Ιωάννης jb

60 εκατομμύρια συσκευές αντικειμενικά είναι λίγες..
Κ η πλάκα της υπόθεσης είναι ότι δε θα τις φτάσει κιόλας!!
Όταν το iphone πουλάει 70 στο τρίμηνο τι να λέμε τώρα!!!
Ανοίγεις skroutz κ βλέπεις το 7 edge να είναι κοντά στα 6 κατοσταρικα!!!
Τουλάχιστον τα δίνεις αυτά τα 6 στο 6s (64gb) και ξέρεις ότι για 2-3 χρόνια θα έχεις κινητό με υποστήριξη κ τα πάντα όλα….
Μέχρι κ το htc 10 έπεσε κάτω από τα 500 μη μιλήσω για το άλλο κορυφαίο τηλ για φέτος x performance που είναι στα 4!!!
Μα με συγχωρείς ρε samsung για χαζους ψάχνεις??
Ποιος θα σου δώσει κοντά 6 κατοσταρικα (γιατί μαζί με όλα τόσο θα βγει, μη πω κ παραπάνω τώρα!!!) για το 7 edge…?
Κινητό με ημερομηνία λήξης 3/18!!!
Εμένα δε μου πρόσφερει τίποτα παραπάνω από ένα x performance που το παίρνω σχεδόν 200 κάτω…
Έλεος!!!!
20% παγκοσμίως κ πάνω από το 15% είναι συσκευές μεσαίας κατηγορίας υπερεκτιμημένες που τις αγοράζουν άτομα με ελάχιστες γνώσεις!!!
Για πόσο θα αντέξεις ακόμα έτσι??

Σταύρος Χρι

@Ιωάννης jb Πόσο δίκιο έχεις ; Δεν ξέρω για το x performance και το πως ανταποκρίνεται η Sony στις αναβαθμίσεις αλλά προφανώς αν τόσο πολύ ρε παιδί μου θέλεις να πετάξεις τα λεφτά σου και να δώσεις πάνω από 500-600 τότε πάρε ένα iPhone που ξέρεις τουλάχιστον ότι δεν θα σε προδώσει ποτέ, έχει αποδεδειγμένα καλύτερο λογισμικό και δεν έχει 12μηνη ημερομηνία λήξης..

G.J.

Αν βάλει μια νορμάλ τιμή, θα πουλήσει άγρια. Αλλά αν το ξεκινήσει 700-800 ευρώ το 32αρι, νιετ.

Γιώργος Κ.

Καλά μερικοί είστε η πηγή της παραπληροφορησης. Που το είδατε (κοντά) στα 600€ το s7 edge? 520€ εχει και μέσα στις γιορτές μεγάλα καταστήματα το είχαν προσφορά στα 500. Και μιλάμε για κινητό 10 μηνών το οποίο αρχικά κόστιζε 900€, σχεδόν μισή τιμή το παίρνει κάποιος πλέον. Και που συγκρίνεται επίσης με το x performance? Στην οθόνη; (μέγεθος, ποιότητα, ανάλυση). Στην κάμερα; (α οκ το sony έχει 13mpixel μπροστά για καλύτερες σελφι, σορι ε). Στην ποιότητα κατασκευής; Στην μπαταρία; (3600 vs 2700-ναι συμφωνώ έχει κάνει καλή υλοποίηση η Sony αλλά δεν φτάνει του αντίστοιχους χρόνους του edge) . Στα 3 ραμ της έκδοσης με τα 32 ρομ έναντι των 4ram του edge; Ναι για τα λεφτά που έχει το Sony (140€ λιγότερο απο το edge κι όχι 200€ όπως ειπώθηκε) είναι πολύ καλό. Αλλά όχι και ισάξιο. Μην τρελαθούμε. Στα του θέματος τώρα, πρόσφατα είδαμε ότι η Apple δεν πουλάει όσο πουλούσε καθώς μειώθηκαν αρκετά και οι μισθοί ιθυνόντων προσώπων της εταιρίας λόγω που δεν κατάφερε να πιάσει τους εκάστοτε στόχους. Το ίδιο θα συμβαίνει έτσι κι αλλιώς από δω και πέρα καθώς ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και οι πωλήσεις των iPhones είχαν πιάσει ταβάνι. Επίσης στο θέμα υποστήριξης.… Συνέχεια »

Nik

Κατ αρχήν έχω το s7 edge από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος ενώ πριν είχα το iPhone 5s που με ικανοποιούσε πολύ ως τότε.
– Εκείνο που διαπίστωσα είναι ότι και Samsung και iPhone είναι καλές συσκευές ΑΛΛΑ… προτιμώ το Android που μου δίνει περισσότερα κι ελεύθερα από κόστος χωρίς δέσμευση.
– ΌΣΟ για το αν η Apple πουλα 70 και η Samsung 60 μόνο στο s8, καλό για τη Samsung αφού συνυπολογιζονται κ όλα τα άλλα μοντέλα που αριθμούν ποκυ περισσότερα εκατομμύρια.
– Το θέμα είναι άλλο. Αρχής γενομένης από τώρα, τα επόμενα μου κινητά θα είναι Κινέζικα, (Huawei Xiaomi) με πολύ λιγότερα χρήματα και με πολύ καλύτερα specs και τρομερή ποιότητα.
– Όσοι θέλουν κ τη βρίσκουν ας δίνουν 800e για να κάνουν αυτά που κάνουν κάποιοι με 300 και με εφαμιλλη ποιότητα. Δικαίωμα και των μεν να τα δίνουν και των δε να φέρονται εξυπνα.

Dimos

Ας πουλήσει όσα θέλει ..Το 1 είναι δικό μου …
τετόιο τούμπανο που θα βγει, δεν το χάνεις!!!

Pps

Επειδή εδώ μέσα γράφουμε ανάλογα με τι έχει ο καθένας και δικαιολογουμε τα λεφτά που πετάξαμε, κάντε κάτι απλό. Πηγαίνετε σε οποιοδήποτε κατάστημα και βάλτε δίπλα δίπλα σε ένα s7 κ iPhone 7, το περσινό πχ Mate 8 όσοι το αντέχετε. Θα εκπλαγείτε αν τα ανοίγει όλα πολύ πιο γρήγορα και αν η ποιότητα κατασκευής είναι τρομερή; . Κι όλα αυτά με τα μισά λεφτά. Υπόψη ότι με εξαίρεση τις οθόνες παίζω κυρίως με sony

Don mitso mou

@nik

Μάλλον κάτι δεν διάβασες καλά. Η Samsung πούλησε 60 όλο το 2016. Το 6s 70 σε ένα τρίμηνο !!!!!!

aptalikos

δεν ξέρω πόσα θα πουλήσει αλλά ξέρω ότι και αυτό -όπως ήταν πέρισυ το S7 edge- θα είναι το επόμενο κορυφαίο τηλέφωνο.

Nik

Kι έτσι να είναι τα 60 εκατομμύρια είναι σε ένα από τα πάρα πολλά μοντέλα της.
Λίγο με νοιάζει ποιος πουλάει τα περισσότερα, αλλά ποιος μας σέβεται πριν Κ μετά την αγορά. Τιμή, σέρβις, αναβαθμίσεις, δωρεάν κ ελεύθερο λογισμικό.

Γιώργος Κ.

Που το είδατε ρε παιδιά ότι πούλησε 70μυρια σε ένα τρίμηνο; εδώ λέει ότι πούλησε 51.2 μύρια το πρώτο τρίμηνο του 2016 και μάλιστα 10 μύρια λιγότερα από το αντίστοιχο τρίμηνο του 2015.

https://money.cnn.com/2016/04/27/technology/iphone-6s/

Τα δύο τελευταία τρίμηνα δε του 2016 οι πωλήσεις έπεσαν ακόμη περισσότερο και μάλιστα κάτω από τα 50 μύρια

Γιώργος Ηρακλείο

Γιατί βρε παιδιά συγκρίνετε πάλι την apple με το 1 και μοναδικό iphone το χρόνο, με την samsung και τις δεκάδες συσκευές?
Λάθος μεγάλο. Και για μένα μία καλή υλοποίηση είναι το stock android, στην χαμηλότερη τιμή, και αλλαγή κάθε 2-3 χρόνια της συσκευής. Έχω τώρα oneplus one, με cyanogenmod, android marshmalow, θα του βάλω σε κάνα δυο μήνες nougat, και η συσκευή είναι ήδη 2.5 ετών. Θα βγάλει σίγουρα 3ετια, και αυτό μόνο με κόστος 300€. Όποιος θέλει ας συνεχίσει να πληρώνει iphone για να λαγκαρει στα 2-3 χρόνια .

fotis

Καλα μετα το s4 βουτια 34% λογικο ειναι.

VasiliS7Edge

Τα 60 δεν θα τα πιάσει, οκ είναι μεγάλος στόχος.
Τότε που η Samsung πουλούσε 70 εκατομμύρια ήταν γιατί για τους καταναλωτές που θελαν μια “απροβλημάτιστη” Android συσκευή από την Samsung πήγαιναν, μόνο σε ναυαρχίδα.
Τώρα με ένα J1 ή με ένα κινητό από έναν Κινέζο κατασκευαστή έχεις πραγματικά απροβλημάτιστη εμπειρία χρήσης. Το παιχνίδι λοιπόν θα παιχτεί στο αν το R&D που πληρώνουμε δώσει κάτι πολύ καλό (πχ PC & VR εμπειρία,αυτονομία,design) και αυτό περιμένουμε.

dimitris

Ναι τα μισά λέμε όμως ποιον έχει αντίπαλο η apple και ποιον η samsung που συγκρίνεται άλλα πράγματα και μιλάτε για το edge δείτε τιμή για το απλό γιατι τα άλλα έχουν 2 εκδόσεις??

Panikas

@Ιωάννης jb εκτίθεσαι. Είπαμε, ολοι έχουμε μια εταιρία που γουστάρουμε να παίρνουμε τα προϊόντα της, αλλά δεν προσπαθούμε να επηρεάσουμε του άλλους με ψέμματα. Τουλάχιστον οι apple users έχουν κόψει λίγο την καραμέλα ότι τα iPhone έχουν καλή τιμή μεταπωλησης σε σχέση με την Samsung..

apos tali

@ Don mitso
Πάλι ανακρίβειες? πάλι ? Τι είναι αυτά που λες οτι το 6s έχει πουλήσει 75!!!! εκατομύρια μόνο στο προηγούμενο τρίμηνο???? Το best selling smartphone της Apple up to date είναι το 6, με γύρω στα 100 εκατομύρια. Το είπες σε ένα σχόλιο, το επαναλαμβάνεις. Καλά κάνεις. Ξέρεις τι λένε? Πες, πες, πες, κάτι θα μείνει. Έτσι πληροφοριακά, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, το 6s βρίσκεται πίσω ΚΑΙ απο το S3 ΚΑΙ απο το S4 σε πωλήσεις. Για εσένα το λέω, να παίζεις άλλη κασέτα απο εδώ και πέρα. Ένα γραμματάκι θα αλλάξεις μόνο (απο 6s σε 6, χρόνο σου γλυτώνω βρε)

petros

οι πωλήσεις του S7 συμπεριλαμβανουν και του S7 EDGE ? γιατι πουλάει σαν ζεστό ψωμι

Enki

Παντως θα κανει την διαφορα παλι οπως και με το s7 edge κινητο του 2016.σιγουρα θα ειναι πανεμορφο αν και θα ηθελα φετος τον snap 835 ευρωπη και exynos 8895 m αμερικη κινα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.