Xiaomi Redmi Note 10: Κυκλοφόρησαν Ελλάδα με δώρο το Mi Smart band 5
Παρασκευή, 09/04/2021 · Νίκος Ζώης
Η Redmi Note 10 σειρά επικυρώνει τη δέσμευση της Xiaomi να μοιράζεται με όλους την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα smartphones.
Πέμπτη, 30/11/2017 · Λορένα Σιούτη
Εν όψει και των γιορτών των Χριστουγέννων, η Samsung συνεχίζει να λανσάρει νέες εκδόσεις από τα S8. Μετά το πρόσφατο Samsung Galaxy S8 σε Burgundy Red, σειρά παίρνει το Samsung Galaxy S8+ SMARTgirl Limited Edition.
Η Samsung συνεργάζεται με την Swarovski για το Samsung Galaxy S8+ SMARTgirl Limited Edition, το οποίο είναι η Pink Rose έκδοση του κινητού με μια θήκη από Swarovski, και φυσικά προορίζεται για τις κυρίες.
Η ανακοίνωση έγινε από τη Samsung Ισπανίας και τη διάσημη ηθοποιό και μοντέλο Paula Echevarria. Η νέα έκδοση διατίθεται ήδη στην Ισπανία με τιμή στα 949 ευρώ. Θα κυκλοφορήσουν μόνο 7000 κομμάτια, τα αποθέματα δεν θα ανανεωθούν μετά την εξάντληση.
Κατά τα άλλα, το κινητό παραμένει ακριβώς ίδιο με τα χαρακτηριστικά που γνωρίζουμε ήδη.
Παρασκευή, 09/04/2021 · Νίκος Ζώης
Η Redmi Note 10 σειρά επικυρώνει τη δέσμευση της Xiaomi να μοιράζεται με όλους την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα smartphones.
Παρασκευή, 09/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Ήρθε η ώρα της επίσημης παρουσίασης του Lenovo Legion Phone Duel 2 που της δίνει ακόμα ένα όπλο στη μάχη του gaming ανταγωνισμού.
Παρασκευή, 09/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Οι εικόνες του Huawei P50 που έκαναν την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο κεντρίζουν το ενδιαφέρον για το επερχόμενο μοντέλο.
Πέμπτη, 08/04/2021 · Αλέξανδρος Παππάς
Η νέα τεχνολογία της Samsung διπλασιάζει την υποστήριξη ευρυζωνικότητας στα ραδιοκύματα στη ζώνη μεσαίων συχνοτήτων.
…οταν εχεις βγει απο το geek-zone και ξερεις οτι πλεον πρεπει να καθιερωθεις και σαν fashion-item.