Samsung Galaxy S8: Έρχεται σε 2 εκδόσεις και Viv AI assistant;

Η Samsung, παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτό τον καιρό, είναι ταυτόχρονα υποχρεωμένη να επικεντρωθεί πάνω στο επερχόμενο Samsung Galaxy S8. Η νέα ναυαρχίδα της Samsung θα της δώσει την ευκαιρία να «καθαρίσει» το όνομά της, και γιατί όχι να εντυπωσιάσει με τα χαρακτηριστικά της.

Μέχρι στιγμής οι προβλέψεις κάνουν λόγο για μεγάλες αλλαγές στο hardware, με τις τελευταίες αναφορές να λένε για 2 διαφορετικές εκδόσεις του Samsung Galaxy S8. Η μία έκδοση θα έχει 2Κ 5.1 ιντσών, curved Super AMOLED οθόνη και η άλλη 5.5 ιντσών, 4Κ οθόνη.

Το Galaxy S8 θα έρθει με το Qualcomm Snapdragon 830 chipset, και σε κάποιες αγορές με το Exynos 8895 της Samsung. Το φημολογούμενο dual-camera setup λογικά θα αφορά μόνο την μεγαλύτερη έκδοση της ναυαρχίδας. Αλλαγές θα υπάρχουν και στο λογισμικό, με την Viv AI assistance να αντικαθιστά το S-Voice. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις πρόσφατα, η Samsung επιβεβαίωσε την αγορά των Viv Labs, την εταιρεία πίσω από την δημιουργία της βοηθού. Ενδιαφέρον είναι ακόμη το γεγονός ότι, οι ιδρυτές της Viv Labs, δούλευαν στο παρελθόν πάνω στην Siri.

Κάποιες φήμες έκαναν λόγο ότι το Samsung Galaxy S8 θα κυκλοφορούσε νωρίτερα, για να καλύψει το κενό που αφήνει το Galaxy Note 7, αλλά αυτό προς το παρόν μοιάζει απίθανο. Αν μετράει η προϊστορία, μπορούμε να περιμένουμε την Samsung να αποκαλύψει το Samsung Galaxy S8 στο MWC 2017 τον Φεβρουάριο.

Samsung Galaxy S8 Viv AI assistance dual camera setup 2 versions, Samsung Galaxy S8: Έρχεται σε 2 εκδόσεις και Viv AI assistant;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πέτρος Π

Φανταστείτε αμηχανία που θα υπάρχει στην παρουσίασή του… Δηλαδή μετά από όλα αυτά άντε να πείσει τους καταναλωτές να την εμπιστευτούν και πάλι… Η πρώτη ανάκληση άντε πες ήταν μια ατυχία, δεν έκαναν τους απαραίτητους ελέγχους, βιάστηκαν να το κυκλοφορήσουν και κάπου την πάτησαν… Αλλά όταν ξαναβγάζεις το προιόν στην αγορά, υποτίθεται οτι το έχεις διορθώσει, και πάλι έχεις τα ίδια θέματα, εε τότε έχει χαθεί η μπάλα.. Νομίζω οτι με το S8 θα πρέπει να είναι πάρα πολύ μετρημένη και προσεκτική, αλλά και να έχει χαμηλές προσδοκίες δυστυχώς… Την επιτυχία του S7 δεν νομίζω να την ξαναφτάσει..

petros

Πέτρος Π@ Με την κατάλληλη διαφημιση απο τα ΜΜΕ ολα ξεχνιούνται , δες Ελλαδα είμαστε ετοιμοι να βγάλουμε τον ΝΔ παλι

George

Τι η οθονη με 4k δεν θα ειναι curved?

NikosAr

Περιμένω με ανυπομονησία παρόλο που είμαι κάτοχος συσκευής apple

Manolis

μήπως 4Κ είναι λίγα;;; γιατί όχι 8Κ;;;; χαχαχα!!!

Για να δούμε, αν και γενικά απεχθάνομαι τη φημολογία!!! 🙁

Gp

Ή έκδοση με την 4k οθόνη θα κοστίσει 1 χιλιάρικο στο νερό. Αλλά θα είναι ότι καλύτερο υπάρχει.

Vasilis

Γιατι πρεπει οπωσδηποτε να καταργησουν την flat εκδοση , δεν το καταλαβαινω αυτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.