Galaxy S8 σε χρώμα βιολετί [hands-on video]

Τα διαφορετικά χρώματα είναι κάτι που αγαπούν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και αισθάνονται ότι τις κάνουν να ξεχωρίζουν. Ποιος δεν θυμάται το Xperia X Compact σε χρώμα deep pink ή το φρεσκοανακοινωμένο Huawei P10 σε πράσινο; Φαίνεται ότι και η Samsung θα παίξει με τα χρώματα και θα παρουσιάσει το Galaxy S8 σε βιολετί!

Το βίντεο είναι “αποκαλυπτικό” και το χρώμα πραγματικά κάνει μπαμ! Βέβαια δεν μπορώ να καταταλάψβω ακτιβώς την απόχρωση, στην αρχή του βίντεο εμφανίζεται ένα Galaxy S8 με βιολετί, ναι ας το πούμε βιολετί, μετά εμφανίζεται ένα σε χρώμα… κομοδινί. Για να δούμε τι θα παρουσιάσει σε χρώματα η Samsung στο επερχόμενο unpacked event.

Το μεγάλο event της Samsung για την ανακοίνωση του πολυανεμενόμενου Galaxy S8 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαρτίου και το Techblog θα βρεθεί στο Λονδίνο για να το δούμε πρώτοι από κοντά και να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

, Galaxy S8 σε χρώμα βιολετί [hands-on video]

, Galaxy S8 σε χρώμα βιολετί [hands-on video]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stelios

Γενικά σαν σχεδιασμός μαύρο χάλι και εύχομαι να το βγάλουν με όλο μαύρο μπροστά παρά εκείνο που είχε βγει πριν λίγες μέρες με τον χρωματισμό και μπροστά και στο επάνω μέρος είχε χιλιάδες τρύπες

Φωτης

S7 πολυ καλυτερο σχεδιαστικα!!!Μη σου πω κ το Α5 2016,2017..

Makis

Τι έκτρωμα ρε συ;…και μετά κάποιοι λένε για τα sony…μιλάμε αν δεν το ‘χεις στο σχεδιαστικό, δεν το ΄χεις πάει σχόλασε…

mitsaras

Δεν ξέρω, αλλά εμένα δεν μου αρέσει καθόλου. Δείχνει πολύ γυναικείο όλο το τηλέφωνο. Δεν μιλάω για το χρώμα μόνο

NikosAr

Γουστόζικο ?? Χαχαχα

Asos206

Δεν είναι άσχημο, αλλα πολύ μακρόστενο… Άς μεγάλοναν λίγο το φάρδος…πραγματικα θυμίζει τηλεκοντρόλ… Το LG φαίνεται ποιο όμορφο αναλογικά…. Τώρα άμα δε τα δούμε από κοντά να είχαμε να λέγαμε….

ΝΙΚΟΣ

project fuchsia by Samsung @James

Sosimple

Αμα έδινε βαση κανείς στα σχόλια εδω μεσα, θα πιστεύε οτι δε θα πουλήσει τίποτα.. 🙂

One

Το πισω μερος είναι πραγματικά άσχημο ειδικα τωρα που εβαλε τον αισθητηρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Μονο στο μαυρο χρωμα δεν φαινεται τοσο, αλλα στο βιολετι χρωμα είναι πραγματικά αστείο από πισω.

Σταύρος Χρι

Πραγματικά και εμενα δεν μου φαινεται καθολου ωραιο… Όλο ένα πράμα γυαλί μπρος πισω… Λείπει αυτό το κατι που θα το κανει να ξεχωρίζει απο κηροπηγιο !

radiohead

Πραγματικά δεν βρίσκω λόγο να δώσω 8 κατοστάρικα για αυτό το τηλεκοντρόλ, την στιγμή που υπάρχουν πολλές αξιόλογες, δυνατές και στυλάτες επιλογές από Xiaomi, Huawei, OnePlus και πολλούς άλλους στα 400.

radiohead

Και η LG πήγε στο 18:9 format με το G6 αλλά το έκανε πολύ πιο όμορφο και χωρίς να μοιάζει σαν σοκοφρέτα. Αν δεν είχα το S7 edge που παραμένει ακόμα απόλυτο εργαλείο και δεν υπάρχει λόγος αλλαγής του,σίγουρα θα προτιμούσα το G6 παρόλη την κακή ιστορία της εταιρίας σε ό,τι αφορά support και αναβαθμίσεις.

George

οπως κ να το κανουμε ειναι πολυ πιο ασχημο απο το s7.
αυτα απο την οθονη του υπολογιστη,ισως ζωντανα να ειναι φοβερο.

George

radiohead αυτο ελειπε να αλλαξεις το s7 απο τωρα.
και φυσικα δεν βλεπω λογικη κινηση καποιος απο samsung sony htc να παει σε lg.
ειναι εμπρος πισω που λεμε.

Λευτερης

Οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια….

χρηστος

Λογω του σχεδιασμου του, το μαυρο ειναι το καλυτερο χρωμα αλλα εκει τα σπαει. Το βιολετι φαινεται σαν ψευτικη πλαστικουρα, αν και δεν μπορουμε να λεμε πολλα πριν το δουμε απο κοντα.

Γιάννος

Έχουνε ξεφύγει εκεί στην Κορέα, κινητά σε σχήμα δονητή και χρώματα για λούγκρες

angelos

φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι κλώνος. το λογότυπο της samsung είναι τυπωμένο πάνω στο γυαλί.

giorgosgek

και εγω το κοβω ψευτικο ,για πολλους λογους, το βιολετι μαλλον θα ειναι πιο σκουρο και μεταλλικο και ο αισθητηρας για τους παλμους και το φλας κανει μπαμ οτι ειναι ψευτικα . Οπως και να ειναι ομως , αμα βγει ετσι και εχει αυτο το χρωμα……αστα να πανε . Πηγε να κανει καλο να ρεφαρει και βγαζει τα ματακια της ,κριμα….

vaggos

ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ZOOM… καταλαβαίνεις οτι ειναι replica , τα γράμματα αναγλυφα και η καμερα το εσωτερικό της ειναι βιολετί και στραβο κλπ κλπ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.