Smartphones

Galaxy S9 & LG G7: Γιατί μπορεί να ανακοινωθούν τον Ιανουάριο;

LG και Samsung ήταν ανέκαθεν οι δυο μεγάλοι αντίπαλοι στο κομμάτι των Android smartphones, αλλά τα τελευταία χρόνια η Samsung έχει καταφέρει να πάει πολύ μπροστά με τις πωλήσεις των ναυαρχίδων, ενώ η LG ζορίζεται.

Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι οι δυο Κορεάτες κατασκευαστές δεν θα συνεχίσουν να ανταγωνίζονται και να ακολουθούν ο ένας τον άλλον κατά πόδας.

Έτσι λοιπόν ακούστηκε ότι η Samsung θα προχωρήσει στην επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy S9 νωρίτερα από το αναμενόμενο και οι νέες πληροφορίες λένε ότι και η LG θα κάνει το ίδιο με το LG G7. Συνήθως οι δυο τους κάνουν τις μεγάλες ανακοινώσεις κάπου γύρω στον Μάρτιο.

Ωστόσο, η Samsung φημολογείται ότι θα ανακοινώσει το Galaxy S9 τον Ιανουάριο προκειμένου να μην αφήσει την Apple να παίζει μόνη της με το iPhone X, το οποίο φαίνεται να τα πηγαίνει καλά σε πωλήσεις. Αντίστοιχα, και η LG με τη σειρά της δεν θέλει να μείνει πίσω και όπως αναφέρει η Business Korea, θα ακολουθήσει τη Samsung με την ανακοίνωση του LG G7 τον Ιανουάριο του 2018.

Αν οι πληροφορίες είναι σωστές, αναμένουμε ανακοινώσεις στην CES 2018, το ετήσιο Consumer Electronics Show που λαμβάνει χώρα αρχές του έτους στο Las Vegas.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 28 Νοεμβρίου 2017 10:09

Σχόλια

  • Και τι θα γίνει πάλι ρε LG; Θα μας φέρεις το G7 με SD835 αν αποφασίσει πάλι η Samsung ότι θέλει όλους τους πρώτους SD845 για την πάρτη της;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.