Galaxy S9: Ανακοινώνεται 25 Φεβρουαρίου, ακολουθούν LG G7 και Huawei P20

Galaxy S9 ανακοινώνεται 25 Φεβρουαρίου ακολουθούν LG G7 Huawei P20, Galaxy S9: Ανακοινώνεται 25 Φεβρουαρίου, ακολουθούν LG G7 και Huawei P20

Οι μεγάλοι κατασκευαστές της βιομηχανίας κινητών τηλεφώνων προετοιμάζονται για την παρουσίαση των νέων προτάσεων τους. Ανάμεσα σε αυτούς είναι φυσικά οι Samsung, LG και Huawei με τα επερχόμενα Galaxy S9 / G7 / P20 αντίστοιχα.

Αν και ήταν ήδη γνωστό πως η νέα Galaxy S9 ναυαρχίδα της Samsung θα έκανε την εμφάνιση της στο MWC 2018, μια νεότερη διαρροή υποδεικνύει ακόμα και την ημερομηνία ανακοίνωσης της. Συγκεκριμένα, η Sammie υποτίθεται πως θα επισημοποιήσει το κινητό μαζί με τον μεγάλο S9+ αδελφό του την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, ενώ η διαθεσιμότητα στους καταναλωτές θα ξεκινήσει αρχές Μαρτίου. Η πηγή επιβεβαιώνει πολλά από τα χαρακτηριστικά που ακούμε εδώ και καιρό για τα S9 μοντέλα, όπως ο Snapdragon 845 SoC, η τεχνολογία Super Phase Detection στην κύρια κάμερα και μπαταρίες χωρητικότητας 3000 / 3500 mAh.

Η είδηση επισημαίνει επίσης πως οι Huawei και LG θα μεταθέσουν τις ανακοινώσεις των δικών τους high-end προτάσεων, G7 και P20, ώστε αυτές να μην συμπέσουν με εκείνη της Samsung. Εδώ και μερικές εβδομάδες ακούμε ότι η LG μάλλον δεν θα έχει δυναμική παρουσία στο MWC, κάτι που μοιάζει να είναι δεδομένο. Από την άλλη, η Huawei θα μπορούσε να παρουσιάσει το P20 κάποια στιγμή αργότερα σε ένα ξεχωριστό event. Στην ουσία, αν η πληροφορία όντως ισχύει, τότε τα νέα Galaxy S9 / S9+ ενδέχεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του φετινού Mobile World Congress. Σε μερικές εβδομάδες θα γνωρίζουμε όλη την αλήθεια για τα πλάνα των Samsung, LG και Huawei με την έναρξη του show στην Βαρκελώνη.

Galaxy S9 ανακοινώνεται 25 Φεβρουαρίου ακολουθούν LG G7 Huawei P20, Galaxy S9: Ανακοινώνεται 25 Φεβρουαρίου, ακολουθούν LG G7 και Huawei P20

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Τι θα γινει; Exynos θα βαλει φετος; Ιδια μπαταρια … χμμμ για να δουμε ποσο θα κραταει με τα νεα τσιπακια. Οσο με τη φωτο…αρχιζει και η samsung τωρα τα περι διαφοροποιησης στην ιδια σειρα οπως κ η apple , μεγαλυτερο, περισσοτερη μπαταρια, διπλη καμερα. Εμενα πλεον κ επισημα αρχιζει κ μου τη δινει η πολλαπλη επιλογη σε premium σειρα. Γι αυτο θεωρειται κ premium , επειδη εχεις τα παντα σε ενα. Η υπαρξη της υποβαθμισμενης εκδοσης της premium αποσκοπει καθαρα σε ψυχολογικους π;ραγοντες και οχι σε πρακτικους λογους χρησης. Ναι μεν εχω λιγοτερα feautures αλλα ειμαι κατοχος της σειρας – προς τα εκει γλυκοκοιταζουν. high end δεν τη λες ετσι – μαλλον mid προς high end την πετσοκομμενη εκδοση s. Κακως.

Jo

Κρίμα γιατί βλέπω να έχει μονή 🎥 το απλό s9 κ με διώχνει

Simi's

Πηγαίνετε εσείς κοροϊδα να δίνετε όλα τα λευτά σας για ένα κινητο…

JohnWave

Aν οι διαφορές μεταξύ μονής και διπλής κάμερας θα εντοπίζονται μόνο στα bokeh+zoom τότε κανένα πρόβλημα. Αν αντίθετα θα προσφέρουν εμφανή διαφορά ποιότητας στις συνήθεις λήψεις σε καλό και χαμηλό φωτισμό τότε bye bye Samsung. Προσωπικά ούτως ή άλλως θα μείνω για μια ακόμα χρονιά με το εξαιρετικό S8 και το 2019 βλέπουμε.

Παίρνοντας τα μικρά μοντέλα και χωρίς να βάζω κάθε φορά τον επεξεργαστή, οι διαφορές ήταν οι εξής :

S6->S7 : Προσθήκη κάρτας μνήμης, μικρή περαιτέρω βελτίωση κάμερας σε χαμηλό φωτισμό (αλλά μικρή χειροτέρευση σε καλό φωτισμό) και βελτίωση μπαταρίας.

S7->S8 : Mεγάλη βελτίωση στο design και περαιτέρω βελτίωση κάμερας σε χαμηλό φωτισμό.

S8->S9 : Αλλαγή θέσης αισθητήρα δαχτυλικών και πιθανόν κάποια περαιτέρω βελτίωση κάμερας σε χαμηλό φωτισμό.

Θα πει κάποιος “και τι άλλο να κάνει;”. Eγώ θα ήθελα πιο μπαμ βελτιώσεις στην κάμερα. Κάποιος gamer ίσως να ήθελε μεγάλες αυξήσεις στη ram. Άλλος την πλήρη εξαφάνιση των bezels και άλλος τη μεγάλη ελάφρυνση του λογισμικό. Στερεοφωνικά ηχεία δεν βάζω μέσα γιατί δεν αποτελεί τόσο σημαντικό κριτήριο για την πλειοψηφία του κόσμου. Μπαταρία δεν βάζω μέσα επίσης γιατί θα έπρεπε να μεγαλώσει ή να παχύνει η συσκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.