Galaxy XCover6 Pro: Φτιαγμένο για τα δύσκολα

Galaxy XCover6 Pro, Galaxy XCover6 Pro: Φτιαγμένο για τα δύσκολα

Σκληροτράχηλο και ισχυρό, το Galaxy XCover6 Pro από τη Samsung είναι ένα smartphone κατασκευασμένο για να αντέχει σε αντίξοες συνθήκες, ισχυρό και έτοιμο για να καλύψει τις ανάγκες όσων εργάζονται σε δύσκολες περιβάλλοντα, με πιστοποίηση IP68* για αντοχή σε σκόνη και νερό, αλλά και πιστοποίηση MIL-STD 810H** για αντοχή σε πτώσεις, μεγάλα ύψη, βάθη αλλά και υγρασία. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα συνδεσιμότητας σε δίκτυα 5G έτσι ώστε οι επαγγελματίες εκτός γραφείου, και όχι μόνο, που το χρησιμοποιούν να μπορούν να συνδέονται στο internet με γρήγορες ταχύτητες, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε πως υποστηρίζει τη σύνδεση μέσω WiFi σε WiFi6E δίκτυα***.

Αντοχή στις κακουχίες στα 120Hz

Εξωτερικά, το Galaxy XCover6 Pro δείχνει το σκληρό του χαρακτήρα καθώς το σώμα του είναι κατασκευασμένο για αντοχή στις κακουχίες, με τη μπροστινή πλευρά να κοσμεί η οθόνη τεχνολογίας PLS LCD στις 6.6 ίντσες με ανάλυση FullHD+ στα 1080 x 2408 pixel, με το ρυθμό ανανέωσης να φτάνει τα 120Hz, κάνοντας τα πάντα να κινούνται ομαλά και γρήγορα.

Επιπλέον, η οθόνη μπορεί να ανταποκριθεί κατά τη διάρκεια βροχής, μιας και διαθέτει αυξημένη ευαισθησία στην αφή, και αποκρίνεται στο άγγιγμα ακόμα και όταν τα χέρια μας είναι βρεγμένα ή όταν φοράμε δερμάτινα γάντια που το πάχος τους φτάνει μέχρι και τα 2mm****.

Ισχυρό με αποσπώμενη μπαταρία

Στο εσωτερικό του Galaxy XCover6 Pro θα βρούμε τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 778G 5G μαζί με 6GB μνήμης RAM για γρήγορη απόκριση και αποτελεσματικές επιδόσεις όταν τις χρειαζόμαστε. Όσον αφορά τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο θα βρούμε 128GB με δυνατότητα επέκτασης μέχρι το 1TB με τη χρήση καρτών microSD, έτσι ώστε να μπορούμε να αποθηκεύουμε κάθε μας αρχείο ανά πάσα στιγμή, μιας και η συσκευή διαθέτει μεγάλη αυτονομία, χάριν της αποσπώμενης μπαταρίας των 4050 mAh, την οποία μπορούμε να αλλάξουμε με μια πλήρως φορτισμένη και να μη χάσουμε χρόνο από τη χρήση της συσκευής μας, η οποία υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 15W.

Κάμερα που το κάνει σαρωτή barcode

Στο πίσω μέρος της συσκευής θα βρούμε διπλή κάμερα με φακούς 50MP (f/1.8) και 8MP (f/2.2) με δυνατότητα καταγραφής 4K video στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο αλλά και video αργής κίνησης στα 240 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε HD ανάλυση, ενώ στο μπροστινό μέρος της συσκευής θα βρούμε τη selfie κάμερα των 13MP (f/2.2) για καθαρές selfie φωτογραφίες και video. Με την κύρια κάμερα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Knox Capture, μετατρέποντας έτσι το smartphone μας σε εταιρικό σαρωτή barcode. Αυτό που έχουμε απλά να κάνουμε είναι να σκανάρουμε όπως θα τραβούσαμε μια φωτογραφία, με τα δεδομένα barcode που καταγράφηκαν να ενσωματώνονται αυτόματα στις εφαρμογές της επιχείρησής μας.

Το Galaxy XCover6 Pro είναι η απόδειξη πως τα smartphone που είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν σε δύσκολες εργασιακές συνθήκες, μπορούν να είναι ισχυρά και ικανά να προσφέρουν στον τελικό χρήστη μια εξαιρετική εμπειρία χρήσης καθώς η Samsung έχει φροντίσει να το εξοπλίσει με χαρακτηριστικά που το κάνουν ξεχωριστό στην κατηγορία του.

*Πιστοποίηση IP68: Αδιάβροχο σε έως και 1,5 μέτρο γλυκού νερού για έως και 30 λεπτά και προστατευμένο από σκόνη, βρωμιά και άμμο.

**Το MIL-STD 810H είναι μια τυποποιημένη μορφή δοκιμών που σχεδιάστηκε από τον
στρατό των ΗΠΑ για την ακριβή αξιολόγηση των περιορισμών της συσκευής. Πιστοποίηση MIL-STD 810H: Ύψος, Υγρασία, Βύθιση, Ομίχλη αλατιού, Σκόνη, Δόνηση, Πτώση κ.λπ.

***Η διαθεσιμότητα του δικτύου 5G και η πραγματική ταχύτητα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, τον πάροχο δικτύου και το περιβάλλον χρήστη. Απαιτούνται δρομολογητές ασύρματου δικτύου Wi-Fi 6E που πωλούνται χωριστά.

****Το άγγιγμα κάτω από το νερό δεν είναι διαθέσιμο. Βασίζεται σε αποτελέσματα εσωτερικών εργαστηριακών δοκιμών. Η απόκριση στην αφή μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το υλικό και το πάχος των γαντιών καθώς και άλλες καιρικές συνθήκες.

Το Knox Capture απαιτεί ξεχωριστή εγκατάσταση εφαρμογής και αγορά άδειας για χρήση. Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά και το μοντέλο.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Μ.Α.Ε.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.