Galaxy Z Fold 2: Αντέχει στο νερό, δεν είναι όμως αδιάβροχο [βίντεο]


Όλοι γνωρίζουμε πως το Galaxy Z Fold 2 δεν είναι αδιάβροχο, όμως ίσως η Samsung δε μας έχει πει όλη την αλήθεια. Τα foldable smartphones είναι εξαιρετικά επικίνδυνα σε χρήση με βροχή ή στην παραλία, ή τουλάχιστον αυτό νομίζαμε μέχρι το κανάλι Latrell Jennings στο YouTube να μας αποδείξει το αντίθετο.

Σε ένα μη καταχωρισμένο βίντεο βλέπουμε το Samsung Galaxy Z Fold 2 να περνάει το πρώτο του water test. Η συσκευή μένει για 5 λεπτά σε ένα τάπερ γεμάτο νερό και το αποτέλεσμα που περιμέναμε είναι… φύγουν 2.000 ευρώ. Όμως, προς έκπληξη όλων αλλά και του δημιουργού, το foldable δουλεύει χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Επίσης, εντυπωσιακό είναι ότι δεν έχει μπει νερό στις κάμερες, ενώ όταν η συσκευή πάει να αναπαράγει μουσική πετάγεται το νερό από τα speaker grills, όμως δουλεύουν κανονικά. Στο δεύτερο σκέλος του τεστ το Samsung Galaxy Z Fold 2 μένει για 24 ώρες στην κατάψυξη, μέσα στο τάπερ με το νερό. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, δεν επιζεί.

Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Fold 2: Αντέχει στο νερό, δεν είναι όμως αδιάβροχο [βίντεο]

Όπως και να έχει, παραμένει εντυπωσιακό ότι η Samsung μπόρεσε να προσφέρει μία προστασία στο δεύτερο foldable της, ακόμα και αν δεν είναι εντελώς αδιάβροχο. Οπότε, χωρίς να μας το λέει η εταιρεία, το Galaxy Z Fold 2 ίσως είναι αρκετά πιο ανθεκτικό από ότι νομίζαμε μέχρι σήμερα.

Προσοχή: Πέραν του βίντεο, θα πρέπει να ακούμε τις οδηγίες του κατασκευαστή και να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τις συσκευές μας, είτε των 2.000 ευρώ είτε των 200 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stathis

Υπάρχει χθεσινό του βίντεο (πριν το άρθρο σας). Δείχνει πως το άφησε 2 ημέρες σε πετσέτες, στέγνωσε και όταν το έβαλε να φορτίσει μετά από λίγη ώρα άρχισε να φορτίζει κανονικά ώσπου το έκανε boot. Είχε λίγο συμπύκνωση σε κάποιες από τις κάμερες (ειδικά στην εσωτερική) και επίσης το κάτω ηχείο δεν δούλευε όπως θα έπρεπε, όλα τα άλλα δούλευαν κανονικά. Άρα επέζησε τελικά. Ούτε εγώ το περίμενα πάντως αυτό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.