Galaxy Z Fold 3: Οθόνες ραγίζουν χωρίς κανένα λόγο μετά τη λήξη της εγγύησης

galaxy z fold 3, Galaxy Z Fold 3: Οθόνες ραγίζουν χωρίς κανένα λόγο μετά τη λήξη της εγγύησης

Oρισμένοι χρήστες Samsung Galaxy Z Fold 3 φαίνεται πως αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις foldable οθόνες των συσκευών τους, οι οποίες ραγίζουν χωρίς κανένα λόγο. Αυτό, δε, συμβαίνει λίγο αφότου έχει λήξει η εγγύηση. Αφού, λοιπόν, δεν υπάρχει εγγύηση δεν μπορούν να γίνουν και πολλά.

Μια κάτοχος του foldable που επικοινώνησε με το phonearena δήλωσε πως η οθόνη ράγισε ξαφνικά χωρίς να της έχει πέσει κάτω η συσκευή. Η εικόνα του δείχνει ότι η ρωγμή είναι σχεδόν κάτω από τη μέση της εσωτερικής οθόνης και αυτό συνέβη αφότου είχε λήξει η εγγύηση και ενώ η κάτοχος ακόμα πληρώνει τα 1.100 δολάρια για την αγορά του Fold 3.

galaxy z fold 3, Galaxy Z Fold 3: Οθόνες ραγίζουν χωρίς κανένα λόγο μετά τη λήξη της εγγύησης

H κάτοχος ήρθε σε επαφή με τη Samsung και παραπέμφθηκε στο UBreakiFix για να της επισκευάσουν την οθόνη για 800 δολάρια.

Και αυτό συνέβη σε άλλους κατόχους Galaxy Z Fold 3. Ένας χρήστης του Reddit με το όνομα χρήστη “Snoo” δήλωσε πως μετά από μήνες “προσεκτικής ιδιοκτησίας”, η εσωτερική οθόνη του Galaxy Z Fold 3 έσπασε επίσης στον κάθετο άξονα όπου το τηλέφωνο ανοίγει και κλείνει.

“15 μήνες μετά, άνοιξα την οθόνη για να δείξω το τηλέφωνο σε έναν φίλο που ενδιαφερόταν να αγοράσει το ίδιο και άκουσα έναν κρατς καθώς ήταν σχεδόν τελείως ανοιχτό κατά μήκος της κεντρικής πτυχής. (Το τηλέφωνο δεν έπεσε). Η δεξιά οθόνη δεν ανταποκρίνεται  σε τίποτα, η αριστερή ανταποκρίνεται. Μόλις είδα την τιμή για επισκευή και αυτό είναι σοκαριστικό. Είμαι αρκετά απογοητευμένος καθώς μου άρεσε το τηλέφωνο και με κάθε ειλικρίνεια, σπάνια το άνοιγα, ίσως 2-3 φορές την εβδομάδα. Έτσι, δεν μπορώ πλέον να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο ανοιχτό. Θλιβερές στιγμές”, έγραψε.

Ακόμα ένας άλλος Redditor, ο “Mizderrung”, είπε: “Οποιαδήποτε συμβουλή θα την εκτιμούσα πολύ. Έβγαλα το τηλέφωνό μου από τον ασύρματο φορτιστή, ξεδίπλωσε και χώρισε ακριβώς στη μέση. Ήταν 3 μηνών και δεν έπεσε ποτέ. Το πήγα στη Samsung που συμφώνησε ότι δεν υπήρξε φυσική ζημιά και θα το έστελνε για επισκευή με εγγύηση, αλλά τώρα ο επισκευαστής λέει ότι βρήκαν ένα σημείο πρόσκρουσης και νεκρά pixel, οπότε θα πληρώσω 700 $ για επισκευή;

Το μόνο πράγμα που μοιάζει με κρούση φαίνεται στη φωτογραφία εδώ, στα αριστερά της πτυχής, περίπου 1 cm από την κορυφή, και είναι σχεδόν σαν ένα κομμάτι glass προς τα έξω από την οθόνη, όχι σαν ένα λακκάκι σε αυτή. Ο εκπρόσωπος της Samsung σήκωσε και έκλεισε το τηλέφωνο 3 ή 4 φορές ενώ το έλεγχε”.

galaxy z fold 3, Galaxy Z Fold 3: Οθόνες ραγίζουν χωρίς κανένα λόγο μετά τη λήξη της εγγύησης

Φαίνεται ότι αυτό το ζήτημα εμφανίζεται στα μοντέλα Galaxy Z Fold 3 λίγο μετά τη λήξη της εγγύησης ενός έτους, με πολλούς χρήστες να βρίσκουν ζημιά στις εσωτερικές τους οθόνες γύρω στο ενάμιση έτος. Σε όλες τις περιπτώσεις τα τηλέφωνα δεν υπέστησαν καμία πτώση ή χτύπημα και οι οθόνες έσπασαν κατά την κανονική χρήση των συσκευών.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

Αφου βαριεσαι να διαβασεις αυτο που μετεφρασες απο ξενο αρθρο και να κανεις 5 διορθωσεις, μην ανεβαζεις τπτ. Ριξε μια ματια να δεις αν αυτο που ανεβαζεις βγαζει καποιο νοημα,συντακτικα.
Και εχεις κι απο κατω το βιογραφικο σου. Ωραιος δημοσιογραφος!

Chris_BMW

Καταρχάς συμφωνώ με τον φίλο Δημήτρη . Το έχω τονίσει και εγώ αρκετές φορές πως τα άρθρα θέλουν περισσότερο προσοχή .

Στα του άρθρου τώρα το έχουμε πει beta tasters στην έκδοση τρία !

Επίσης τα foldable είναι από τις χειρότερες «επενδύσεις» σε τεχνολογικό προϊόν που μπορείς να κανείς .

Μιλάμε η πτώση τιμής τους από χρόνο σε χρόνο και η μεταπωλητική τους αξία είναι ότι χειρότερο

Σεραφείμ Μελιδώνης

Τον Δεκέμβριο που μας πέρασε Πηγα και αγόρασα κινητό ,οκ θα σας πω,πήρα το Μοτορολα G60,καλό κινητο και φθηνό
Με τα πολλά πήγα επάνω στον τεχνικό της εταιρείας να μου περάσει στην οθόνη ένα φιλμ προστασίας
Εκεί που μιλούσαμε του αναφέρω την λέξη fold !!
Μακριά μου λέει έχουν προβλημα με τις οθόνες

Νικος

ακριβώς όπως τα περιγράφουν στους 11 μήνες παει η οθόνη ήμουν τυχερός κ έγινε αντικατάσταση τώρα υπάρχει φόβος για την εξελιξη

Chris

Εγώ προσωπικά με την οθόνη δεν είχα κανένα πρόβλημα, απλά μου έκανε ένα βραχυκύκλωμα το ηχείο και μου την αλλάξανε μέσα σε μια ημέρα την εσωτερική, στην εγγύηση, στον 1.5 χρόνο από την αγορά. Έχω σκοπό βέβαια να το δώσω μόλις βγει το 5νταρι, γιατί δεν μπορώ πια να δουλέψω με άλλο κινητό, τόσο άνετα!!!
Επίσης έχω πάρει στη γυναίκα μου και το flip 4, η οποία είναι ενθουσιασμένη, προς το παρόν.

Αναστασια

Εμενα επαθε το ιδιο, εχω εγγυηση ακομα και μου ζητανε 700ε για να το φτιαξουν..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.