Galaxy Z Fold 3: Πατέντα της Samsung με ενσωματωμένο S Pen

Z Fold, Galaxy Z Fold 3: Πατέντα της Samsung με ενσωματωμένο S Pen

Φαίνεται πως η Samsung ακούει τους καταναλωτές, καθώς στη νέα της πατέντα βλέπουμε ένα Galaxy Z Fold με ενσωματωμένο το S Pen. Σύμφωνα με τη νέα πατέντα, την οποία έφερε στο φως η ιστοσελίδα Let’sGoDigital, η εταιρεία φαίνεται να προσπαθεί αν βρει τρόπους ώστε να δώσει stylus στους κατόχους Galaxy Z Fold συσκευών, κάτι που όλοι περιμένουν.

Το S Pen ενσωματώνεται στη συσκευή, όπως έχουμε δει στη σειρά Galaxy Note, χωρίς να προσθέτει ιδιαίτερο πάχος στο foldable. Επίσης, είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι η εταιρεία αναφέρεται στο concept ως “Galaxy Z Fold 3” και όχι απλά ως “foldable smartphone” όπως βλέπουμε σε άλλες πατέντες, οπότε ίσως βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ στην ενσωμάτωση. Η πατέντα καταχωρήθηκε στο WIPO τον Απρίλιο του 2020.

Z Fold, Galaxy Z Fold 3: Πατέντα της Samsung με ενσωματωμένο S Pen

Βέβαια, η Samsung θα πρέπει να βρει τρόπο να λειτουργεί το S Pen σωστά σε μία όχι τόσο ανθεκτική οθόνη, καθώς η χρήση του S Pen είναι σίγουρο πως θα γρατζουνίσει αρκετά την οθόνη. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η εταιρεία σχεδιάζει να αυξήσει το πάχος του Ultra Thin Glass από τα 30 μικρόμετρα στα 60 και να αλλάξει εντελώς την τεχνολογία της πένας, αν και αυτό είναι κάτι που θα αυξήσει ακόμα παραπάνω την τιμή.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.