Galaxy Z Fold 4 S Pen: Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου foldable;

Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Fold 4 S Pen: Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου foldable;

Το νέο foldable της Samsung, το Galaxy Z Fold 4, έρχεται με S Pen και η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει σε Ευρώπη-Ασία, σύμφωνα με τον leaker Mukul Sharma. Όταν πέρσι κυκλοφόρησε το Galaxy S21 Ultra, έγινε το πρώτο κινητό της Samsung –  μη Note -που υποστήριξε το S Pen και αργότερα τον Αύγουστο αυτό ίσχυσε και για το Z Fold 3. Η λογική λέει ότι το ίδιο θα συμβεί και για το Z Fold 4 και η δημοσίευση του Sharma έρχεται να το επιβεβαιώσει.

Δυστυχώς το tweet του leaker είναι αρκετά φτωχό σε λεπτομέρειες, οπότε είναι δύσκολο να πούμε τι το διαφορετικό θα έχει αυτό το S Pen σε σχέση με το S Pen Fold Edition και το S Pen Pro του περασμένου έτους.

Μπορεί το S21 Ultra και το Fold 3 να μην είχαν ενσωματωμένες θήκες για S Pen, ωστόσο το φετινό Galaxy S22 Ultra διαθέτει και, σύμφωνα με τις ενδείξεις, θα έχει και το Galaxy Z Fold 4. Αυτό βέβαια είναι πολύ πιο βολικό από το να έχει κανείς ξεχωριστό αξεσουάρ για να τοποθετεί τη γραφίδα. Όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει η Samsung πιθανότατα να κάνει το Z Fold 4 λίγο πιο παχύ για να δημιουργήσει χώρο. Εδώ υπάρχει ένα θέμα μιας και το Z Fold 3 είναι αρκετά παχύ και δεν είχε δικιά του θήκη. Για να υλοποιηθεί το σχέδιο υπάρχουν σκέψεις από τη Samsung να μειωθεί το μέγεθος της μπαταρίας αλλά όλα αυτά ανήκουν, ακόμα τουλάχιστον, στη σφαίρα των φημών.

Μπορεί κάποιοι να λένε ότι το Z Fold 4 θα είναι ακόμα πιο λεπτό από το 3 χάρις ενός ειδικού σχεδιασμού που κατάφερε να πετύχει ο κολοσσός της Νότιας Κορέας, όμως οι πληροφορίες μπερδεύονται ακόμα περισσότερο αν λάβουμε υπόψιν μία άλλη αναφορά το Νοέμβριο του 21 που υποστήριζε ότι τελικά δε θα έχει δικό του αποθηκευτικό χώρο για το S Pen. Θα πρέπει λοιπόν να περιμένουμε να δούμε τι από όλα ισχύει.

Το Z Fold 4 αναμένεται να είναι πιο ανθεκτικό από τον προκάτοχο του και να κρατήσει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Λέγεται ότι μπορεί να είναι το πρώτο smartphone της Samsung που θα διαθέτει ρύθμιση flagship και βασική κάμερα που θα φτάνει πολύ υψηλές αναλύσεις, καθώς και 10MP 3x τηλεφακό για επέκταση του εύρους ζουμ. Αν συμβούν όλα αυτά, μπορεί και να γίνει το καλύτερο κινητό με κάμερα για το 2022!

Φημολογείται επίσης ότι θα φοράει το επερχόμενο chipset Snapdragon 8 Gen 1 Plus και ίσως να κοστίζει κάτι λιγότερο από τα 1.800 δολάρια που κόστιζε το Z fold 3.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.