Galaxy Z Fold 4/ Z Flip 4: Κατώτερες των προσδοκιών οι αποστολές

galaxy z flip 4, Galaxy Z Fold 4/ Z Flip 4: Κατώτερες των προσδοκιών οι αποστολές

Τον Αύγουστο, η Samsung αποκάλυψε την τέταρτη γενιά αναδιπλούμενων συσκευών της σειράς Z – το Galaxy Z Flip 4 και το Galaxy Z Fold 4. Kαι τις δύο συσκευές φάνηκε να τις υποδέχεται καλά το αγοραστικό κοινό, δείχνοντας πως το μέλλον των foldable είναι μάλλον λαμπρό.

Η Samsung έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στα foldables και έχει θέσει υψηλούς στόχους για το εγγύς μέλλον. Σύμφωνα με ένα πρόσφατο άρθρο του Korea IT News, είχε προκαταρκτικό στόχο περίπου 15 εκατομμύρια αποστολές πτυσσόμενων μέχρι το τέλος του 2022 – περισσότερο από το διπλάσιο δηλαδή σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Ωστόσο, μια νέα έκθεση της Sammobile αναφέρει ότι ο στόχος έχει προσαρμοστεί από τότε σε μόλις 8 εκατομμύρια μονάδες. Αυτό είναι και πάλι περισσότερο από τις 7,1 εκατομμύρια αποστολές που πραγματοποιήθηκαν την ίδια περίοδο του περασμένου έτους, αλλά αποτελεί αύξηση 13% – πολύ κάτω από το 100% που ήταν ο αρχικός σχεδιασμός.

Τα Samsung Galaxy Z Flip 4 και Galaxy Z Fold 4 είναι αξιόλογες συσκευές δεν υπάρχει αμφιβολία αλλά το βασικό τους προτέρημα είναι η αισθητική τους . Δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης της αγοράς foldable, η Samsung φαίνεται ότι έχει εφησυχαστεί στην κορυφή, επειδή το μεγαλύτερο μέρος του ανταγωνισμού περιορίζεται στην κινεζική αγορά. Όμως, χρειάζονται πολλά ακόμα για να γίνουν τα foldable mainstream.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Το είπα και παλιότερα και θα το ξανά πω .
Όταν και εάν βγάλει η Apple foldable θα πουλήσουν και οι υπόλοιποι .
Μπορεί να ακούγεται σαν φανμποισμος αλλά δυστυχώς αυτή είναι η μαύρη αλήθεια ..

Δημητρης

Παντως ακουγεται σαν φανμποισμος.
Η apple θα πουλησει διοτι εχει loyalty πελατες που την εμπιστευονται με κλειστα ματια σε πολλες περιπτωσεις.
Επισης, δε ξερω κατα ποσο η Apple θα μπει στη διαδικασια να δημιουργησει ενα τετοιο προιον. Δεν ξερω αν θα της δωσει αξια (βλεπε και πενακι που δε μπηκε καν στη διαδικασια να δημιουργησει σε ενα κινητο).
Και μη ξεχνας ενα πραγμα. Για ολες τις εταιριες υπαρχουν στιγμες αποτυχιας. Μπορει ενα τετοιο εγχειρημα να της ερθει μπουμερανγκ. Εγω κραταω ακομα οτι η Apple πριν ενεργησει σκεφτεται. Δεν ειναι τυχαιο που δεν εχει βγαλει ακομα παρόμοιο προιον

νικος

ειναι θεμα τιμής… ποιο φτηνό θα το αγοραζαν πολλοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.