Galaxy Z Fold 6: Θα είναι το πιο λεπτό foldable που έφτιαξε ποτέ η Samsung

Samsung Galaxy Z Fold 6, Galaxy Z Fold 6: Θα είναι το πιο λεπτό foldable που έφτιαξε ποτέ η Samsung

Συγκριτικά με τα κινεζικά, τα αναδιπλούμενα smartphone της Samsung είναι πολύ πιο παχιά και αυτό προφανώς επηρεάζει την εμπειρία του χρήστη. Ενδεικτικά, το Honor Magic V2 έχει πάχος 10,1 mm όταν είναι κλειστό, ενώ το Galaxy Z Fold 5 είναι 13,4 mm.

Ωστόσο, φαίνεται πως φέτος το μήνυμα έφτασε στη Samsung. Σύμφωνα με μια νέα φήμη, το επερχόμενο Galaxy Z Fold 6 που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι θα είναι το λεπτότερο foldable που έχει φτιάξει ποτέ η εταιρεία. By far. Αναμένεται να φτάσει ακριβώς στα 11 mm όταν είναι κλειστό, αριθμό που δεν αποτελεί ρεκόρ αλλά είναι πολύ καλύτερο από τα προηγούμενα μοντέλα.

Η εικόνα στην ανάρτηση δεν δείχνει το πραγματικό Galaxy Z Fold 6, είναι απλώς μια κατά προσέγγιση συρρίκνωση του Fold5 αναλογικά στα 11 mm. Πρόκειται, δε, για μια ανεπιβεβαίωτη φήμη, η οποία, όμως, ακούγεται αρκετά.

Το Galaxy Z Fold 6 αναμένεται να παρουσιαστεί με τεράστια αναβάθμιση στην κάμερα στα τέλη Ιουλίου μαζί με το Galaxy Z Flip 6 και το Galaxy Ring, το οποίο παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο στην εκδήλωση παρουσίασης του Galaxy S24.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sonyman

Όλα καλά και όμορφα αδερφέ, αλλά εγω τα κινητά τα παίρνω για να τα χρησιμοποιώ (τους πίνω το αίμα με καλαμάκι) κι όχι για φετίχ – αν δεν φιάξουν την ανοησία με την μεμβράνη που χρειάζεται αλλαγή κάθε εξάμηνο, δεν πρόκειται να ακουμπήσω foldable όσο και αν μου αρέσουν, όσο και βολικά είναι. Α, και αν πέσει σε σκληρή επιφάνεια απο την μεριά του μεντεσέ, αντίο ζωή.

Last edited 2 μήνες πριν by Sonyman

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.