Galaxy Z Fold4: Θα έχει πολύ καλύτερη απόδοση από το Fold3

galaxy z fold4, Galaxy Z Fold4: Θα έχει πολύ καλύτερη απόδοση από το Fold3

Το Galaxy Z Fold 4, ως γνωστόν, καταφτάνει στις 10 Αυγούστου. Η πιο πρόσφατη διαρροή για το επόμενο foldable της Samsung προέρχεται από τον Ahmed Qwaider, ο οποίος έχει ανεβάσει στο παρελθόν hands-on εικόνες από ακυκλοφόρητες συσκευές και άρα έχει μια αξιοπιστία.

Η πληροφορία αφορά στην απόδοση του Galaxy Fold 4.  Γιατί χωρίς Ζ; Γιατί έτσι υποστηρίζει μια άλλη φήμη. Μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 8 Plus Gen 1, μια βελτιωμένη έκδοση του Snapdragon 8 Gen 1 που τροφοδοτεί μερικά από τα καλύτερα τηλέφωνα Android του 2022, όπως το Galaxy S22 Ultra.

Σύμφωνα με την Qualcomm, έχει 10% ταχύτερη CPU, θα προσφέρει 10% ταχύτερα GPU clocks και έως και 30% βελτιωμένη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 1.

Αν σκεφτεί, λοιπόν, κανείς ότι το Fold3 τροφοδοτείται από τον Snapdragon 888 και όχι την ενισχυμένη έκδοση 888 Plus, οι δύο συσκευές έχουν διαφοράς τριών γενεών επεξεργαστή. Ο tipster αναφέρει πως το Fold4 θα έχει 15% ταχύτερη CPU, 59% καλύτερη GPU και 68% καλύτερη απόδοση NPU από το Fold 3.

Aκόμα, επιβεβαιώνει προηγούμενες διαρροές που ήθελαν το Fold 4 να έχει τις ίδιες προδιαγραφές μπαταρίας και φόρτισης με τον προκάτοχό του – 4.400 mAh και 25w . Όπως λέει, θα χρειαστούν 30 λεπτά για να φορτίσει από το 0 στο 50%. Λέει επίσης ότι οι οθόνες θα έχουν υψηλό ρυθμό ανανέωσης 120 Hz με φωτεινότητα 1000 nits, αν και η μέγιστη φωτεινότητα είναι πιθανό να είναι υψηλότερη.

Τέλος, το πίσω και το μπροστινό μέρος του Fold 4 θα προστατεύονται από το Gorilla Glass Victus Plus, μια πιο στιβαρή έκδοση του Victus του Fold 3.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vaggelis11

Σιγά μην έχει και 10000 nits amoled οθόνη που βγάζεις τα μάτια σου για να δεις ταινία το πρωι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Google Play Store Samsung

Η εφαρμογή Samsung Good Lock διαθέσιμη στο Google Play Store

Η εφαρμογή Good Lock της Samsung, η οποία προοριζόταν για την προσαρμογή των τηλεφώνων Galaxy, βρισκόταν αποκλειστικά στο Galaxy Store.

Games featured Meta Oculus

Batman: Arkham Shadow: Το νέο VR game αποκλειστικά για το Meta Quest 3

H Camouflaj και η Oculus Studios ανακοίνωσαν το νέο παιχνίδι VR “Batman: Arkham Shadow” που θα είναι αποκλειστικό για το Meta Quest 3.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Smartphones AnTuTu featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon 8 Gen 3: Κυρίαρχος στο AnTuTu τον Απρίλιο

Στην αρχή κάθε μήνα, οι άνθρωποι πίσω από το AnTuTu δημοσιεύουν δύο γραφήματα που αντιπροσωπεύουν τον προηγούμενο μήνα.