Γερμανός Best Buy, Sony Xperia T με 499,90 ευρώ και δώρο το Xperia Tipo

Τα καταστήματα Γερμανός προσφέρουν το Sony Xperia T 100 ευρώ φθηνότερα (τελική τιμή 499,90 ευρώ) και δώρο το Sony Xperia Tipo αξίας 135,90 ευρώ. Η συγκεκριμένη προσφορά εντάσσεται στα πλαίσια της νέας ενέργειας “Best Buy” των καταστημάτων Γερμανός και ισχύει από την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου και έως την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου.

Sony Xperia T πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Sony Xperia T Germanos, Γερμανός Best Buy, Sony Xperia T με 499,90 ευρώ και δώρο το Xperia Tipo

Sony Xperia T Germanos, Γερμανός Best Buy, Sony Xperia T με 499,90 ευρώ και δώρο το Xperia Tipo

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GeorgeSot

εντασεται στα πλαισια της νεας ενεργειας “ξεστοκαρισμα “

XperiakiasT

Sony Xperia T ♥

w00t

Και στο e-shop.gr μόνο 375 για τα μέλη…

John

Αμα σκεφτεις οτι σε καποια μαγαζια ξεκιναει απο 380, σου φαινεται ακριβο. Και μην ακουσω εκει που ξεκιναει με 380 ειναι skroutzομαγαζα γιατι απο αποψη εξυπηρετησης και εγγυησης ειμαι υπερευχαριστημενος σε αντιθεση απο τα μεγαλα καταστηματα τεχνολογιας (Πλαισιο, Multirama, Γερμανος κλπ κλπ)

lorentzos

Τωρα θα πω κακια. Επειδη μας θεωρουν προβατα που μολις ριξουν το μαρουλι εμεις πρεπει να τρεχουμε θα πω οτι και τα δυο μαζι χωρις προσφορα σε καταστηματα της αγορας τα βρισκεις πιο φθηνα. Δηλαδη θελανε εκτος προσφορας να πουλησουν το xperia T 600 ευρω?? μπεεεεεεεε

spyros

375 Το XPERIA T, 100 Το Tipo. Τα βρισκεις φθηνοτερα ακομα και μετα την “προσφορα” τους. Οποιος ψωνιζει απο μεγαλες αλυσιδες-εταιριες ειναι απλα κοροιδο.

Makis

Για Γερμανός “καλά” είναι…ποιος είπε ότι τα σκρουτζομάγαζα δεν είναι καλά;…μια χαρά είναι τα περισσότερα, δεν χωράει μαγκιές τέτοιες εποχές…

Μιχαλης Φ.

Απο Αγγλια Γερμανια οι τιμες είναι πολυ καλύτερες, πήρα το HTC One S 80 ευρώ φθηνοτερα από το φθηνοτερο Ελληνικο ηλεκτρονικο κατάστημα!

κωστας Κ

φιλε μιχαλη πως το βλεπεις το one s?? σκεφτομαι να το παρω για πες τ πτ εντυπωσεις

Μιχαλης Φ.

Κωστα είναι το πρωτο μου smartphone, οπότε δεν εχω μέτρο σύγκρισης.
Αν και το κινητό είναι πολύ καλό, έχει μειονεκτηματα. Η μπαταρια του αδειαζει γρηγορα (αναγκαστικα να παρω εξωτερική), δεν παιρνει κάρτα μνήμης (θα το λυσω και αυτο με την χρηση εξωτερικής μονάδας αποθηκευσης flash drive) και δεν πιάνει εύκολα σταθμούς στο ραδιο. Επίσης χρησιμοποιεί αρκετή απο την ram συνεχεια, μόλις το 15% μένει ελεύθερο. Στα συν το πολυ γρήγορο WiFi, ο επεξεργαστης, οι φωτογραφιες και το βίντεο, η αισθηση στο χερι, το μεγεθος. Να πω την αληθεια εάν ηταν να παρω τώρα κινητό θα κοιτούσα το Xperia V.

Δημήτρης Κ.

@lorentzos +1000 αδερφέ δεν είναι καθόλου κακία αυτά που λέ.Για να λέμε την αλήθεια θα έδινε δηλαδή κανείς 600αρα για το Τ?

gkoyx

παιδια η προσφορά είναι στα 500 και οκ αν τα βαλεις μαζί από τα σκρουτζομαγαζα γύρω στα 500 πάνε. Ανεξάρτητα από την προσφορά το xperia T είναι ένα πραγματικό εργαλείο και σε design k χαρακτηριστικά τα αξίζει τα σχεδόν 400 που έχει!

Άγγελος

Οι μεγάλες αλυσίδες συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο….καλή πούληση Γερμανέ (ΟΤΕ)

george karditsa

Δυστυχώς είχα xperia T το κινητό ειναι αξιόλογο για τα χαρακτηριστικα του αλλά πολλα προβλήματα ένα απο αυτά οταν κάνεις μια κλήση η οθονη σβήνει και για να ξανα ανάψει πρέπει να του κανεις resset το ίδιο απο οτι εψαξα εχουν πολοι ακομα χρήστες του σιγκεκριμενου τηλεφώνου και το δεύτερο ειναι οτι σε χρεώνει ίντερνετ χωρίς λογο τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα γοα να πάρει η εταιρία στατιστικά που θέλει ας είσαι και στο wifi Λυπάμαι που την είχα τόσο πολύ που είπα και σε ενα γνωστό μου να αγοράσει το συγκεκριμένο κηνιτο ακόμα και αυτός συνάντησε τα ιδια προβλήματα δοκιμασμένο και ακόμα οταν δεν εχω καμιά εφαρμογη εγγατεστημενη ύστερα απο πολλές επαναφορες δυστιχος το εκανα ροοτ και αλλαξα ρομ το κηνιτο δουλεύει αψογα πλέων δεν θα ξαναγυριζα για κανεναν λογο στην εργοστασιακή ρομ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.