Χριστουγεννιάτικες προσφορές στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Χριστουγεννιάτικες προσφορές και πολλά δώρα θα βρουν και φέτος οι καταναλωτές στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, και με έως 36 άτοκες δόσεις (*1). Για να μπορούν να αποκτήσουν φθηνότερα τα αγαπημένα τους προϊόντα τεχνολογίας, όπως Smartphones, Tablets, Smart Gadgets, αλλά και games, smart τηλεοράσεις, laptops και αξεσουάρ.

Έως και τις 8 Ιανουαρίου 2017, στον ΓΕΡΜΑΝΟ οι καταναλωτές θα βρουν ποικιλία από Smartphones και Tablets σε απίστευτες τιμές και με πολλά δώρα, ασφάλεια συσκευής, επέκταση εγγύησης, μεταφορά τηλεφωνικού καταλόγου και αξεσουάρ συνολικής αξίας έως 324 ευρώ. Ενδεικτικά:

, Χριστουγεννιάτικες προσφορές στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ

, Χριστουγεννιάτικες προσφορές στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ

4G Smartphones
iPhone 7, από 819 ευρώ (*2) και δώρα συνολικής αξίας 159 ευρώ, ασφάλεια συσκευής αξίας 90 ευρώ, επέκταση εγγύησης για 1 χρόνο αξίας 69 ευρώ
Samsung Galaxy S7, από 729 ευρώ τώρα με 599 ευρώ και δώρα συνολικής αξίας 300,40 ευρώ: μάσκα Gear VR αξίας 99,90 ευρώ (*3), ασφάλεια συσκευής αξίας 126 ευρώ, επέκταση εγγύησης για 1 χρόνο αξίας 69 ευρώ & μεταφορά τηλεφωνικού καταλόγου αξίας 5,50 ευρώ.

Huawei P9 lite, με 269 ευρώ και δώρα συνολικής αξίας 44,50 ευρώ: επέκταση εγγύησης για 1 χρόνο αξίας 39 ευρώ & μεταφορά τηλεφωνικού καταλόγου αξίας 5,50 ευρώ.

MLS Εnergy από 249 ευρώ τώρα με 199 ευρώ και δώρα συνολικής αξίας 34,50 ευρώ, επέκταση εγγύησης για 1 χρόνο αξίας 29 ευρώ και μεταφορά τηλεφωνικού καταλόγου αξίας 5,50 ευρώ. Επιπλέον μαζί μπορεί κανείς να αποκτήσει 50% φθηνότερα το MLS iQTalk Top 4G ή το MLS iQTalk Color ή το MLS iQTalk Onyx.

Tablets
MLS Magic με 399 ευρώ και δώρα συνολικής αξίας 324 ευρώ: 4G Smartphone MLS Top S αξίας 119€, 4G Pocket Wi-Fi αξίας 69 ευρώ, ασφάλεια συσκευής αξίας 90 ευρώ, επέκταση εγγύησης για 1 χρόνο αξίας 36 ευρώ & κάρτα μνήμης 16GB αξίας 10 ευρώ.
ZTE E8QL από 129 ευρώ μόνο 109 ευρώ και δώρα συνολικής αξίας 48,90 ευρώ: θήκη INOS Reversible αξίας 22,90 ευρώ & επέκταση εγγύησης για 1 χρόνο αξίας 26 ευρώ.

Επίσης, με κάθε αγορά 4G/4G+ Tablet (ως σκέτη συσκευή) παίρνουν δώρο 5GB COSMOTE Mobile Internet για 2 μήνες για ατελείωτο σερφάρισμα.

Επιπλέον, με την υπηρεσία G-Buy Back όσοι ανταλλάξουν τις παλιές τους συσκευές μπορούν να αποκτήσουν το νέο τους Smartphone ή Tablet έως 300 ευρώ φθηνότερα (*4).

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ, τον Νο1 Προορισμό για Smartphones (*5), με κάθε αγορά 4G/4G+ Smartphone/Tablet οι καταναλωτές μπορούν να πάρουν 20% φθηνότερα το αγαπημένο τους αξεσουάρ (*6). Ακόμα, θα βρουν μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ έως και 50% φθηνότερα.

Οι καταναλωτές μπορούν, επίσης, να βρουν επιλεγμένα Smart Gadgets, όπως: Activity Tracker GARMIN Vivosmart HR από 149 ευρώ μόνο 109 ευρώ, Fitness Band GARMIN Vivofit από 99 ευρώ μόνο 59 ευρώ και WITHINGS Activity Tracker Pulse 02, από 129,90 ευρώ μόνο 64,90 ευρώ.

Laptop LENOVO G50-45 με πανίσχυρο επεξεργαστή AMD A8, μνήμη 8GB και ανεξάρτητη κάρτα γραφικών 2GB, στα 429 ευρώ και μαζί δώρο Πολυμηχάνημα HP αξίας 39,90 ευρώ.

Οι φίλοι του Gaming θα βρουν Playstation 4 1TB Slim μαζί με 2o Χειριστήριο μόνο με 329€ και μπορούν να επιλέξουν ένα παιχνίδι της επιλογής τους ανάμεσα σε κορυφαίους τίτλους, όπως το FIFA 17, το ΝΒΑ 2Κ17, το BATTLEFIELD 1 ή το Grand Theft Auto V μόνο με 30 ευρώ επιπλέον (*7).

Ασύρματο τηλέφωνο Gigaset A116 μόνο 14,90 ευρώ.
Action Camera GοXTREME Discovery μόνο 99 ευρώ.
Smart TV PANASONIC TX-43DS352E 43’’ FHD στα 399 ευρώ. Σε συνδυασμό με νέα συνδρομή COSMOTE TV Full Pack μπορεί κανείς να αποκτήσει την τηλεόραση 60 ευρώ φθηνότερα, στα 339 ευρώ (*8).

Παρατηρήσεις:
*1. Οι 36 άτοκες δόσεις ισχύουν για αγορές προϊόντων 500€ και άνω, 24 άτοκες δόσεις ισχύουν για αγορές 300€ και άνω, ενώ οι 12 άτοκες δόσεις για αγορές 60€ και άνω και με εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας.
*2. Όλες οι τιμές είναι ενδεικτικές και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Οι προσφορές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
*3. Η προσφορά του Gear VR ισχύει από 19/12 έως 31/12/2016.
*4. Iσχύει για ανταλλαγή μεταχειρισμένων Smartphones & Tablets βάσει των προϋποθέσεων και των όρων χρήσης της υπηρεσίας.
*5. Ο Νο1 προορισμός προκύπτει από έρευνες καταναλωτών και αφορά πρόθεση επίσκεψης και αγοράς.
*6. Ισχύει για αγορά Smartphones αξίας 299€ και άνω ή Tablets αξίας 199€ και άνω με ταυτόχρονη αγορά αξεσουάρ. Εξαιρούνται όλα τα Drones και τα VR καθώς και οι ισχύουσες προσφορές σε αξεσουάρ.
*7. H συνδυαστική προσφορά με την τηλεόραση ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Η υπηρεσία COSMΟΤΕ TV παρέχεται ως αορίστου χρόνου µε ελάχιστη 24µηνη δέσμευση.
*8. Η προσφορά του PS4 ισχύει μέχρι και 31/12/2016.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos Spanos

Σιγά Γερμανέ ανατριχιάσαμε με τις εκπτώσεις σου
Κλέφτες όσο δεν πάει

KnightRider

Πραγματικά η κλεψιά δεν έχει όρια,, μην περιμένετε θετικές απαντήσεις

Genesis

και δυστυχως παει κοσμος και ψωνιζει απο εκει…..

KnightRider

Kανονικά είναι μεγάλη ντροπή να κοροϊδεύουν έτσι σε μέρες Χριστουγέννων – δηλ λίγος σεβασμός δεν βλάπτει !!

KnightRider

Κανονικά είναι μεγάλη ντροπή να κοροϊδεύουν και να κλέβουν έτσι σε μέρες Χριστουγέννων – δηλ λίγος σεβασμός στον κόσμο δεν βλάπτει.

Κώστας Ζ.

Μεταφορά τηλεφωνικού καταλόγου αξίας 5,50 € ?!?!?! Δηλαδή να τις κάνουν εξαγωγή, να τις περάσουν στον υπολογιστή και ξανα στο καινούριο κινητό ?
Ή εγω κατάλαβα λάθος ή εκείνοι εκμεταλλευονται κόσμο που δεν γνωρίζει πως. Κάτι άλλο δεν παίζει…

Νικος

Το γεγονος και μονο οτι στη συγκεκριμενη ειδηση συμφωνουν ολοι οι σχολιαζοντες, δεν μπορει παρα να ειναι μονο θετικο για την νοημοσυνη των επισκεπτων του συγκεκριμενου blog. Χαιρομαι

Alex

Κανονικες ειναι οι τιμές. Ο Γερμανος δεν ειναι skroutz. Σε σχέση με Πλαισιο, Public, Kotsovolo οι τιμές ειναι ανταγωνιστικές.

Ekimolaos

@Alex
Όλα τα μαγαζιά που ανέφερες είναι στο Skroutz. Το comment σου δεν βγάζει νόημα.

Gvirginia

@Ekimolaos
Μόνο ο Κωτσόβολος είναι.

bezilys

Καλά με τέτοιες τιμές δεν πάει πουθενά μόνο κάνα κορόιδο που δεν ψάχνετε αλλού μόνο αυτό θα πάρει από κει….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a): Νέα ενημέρωση φέρνει ακόμα περισσότερες βελτιώσεις στην κάμερα

Την περασμένη εβδομάδα, το Nothing Phone (2a) έλαβε την ενημέρωση Nothing OS 2.5.4 με διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιστοποιήσεις κάμερας.