Gigabyte GSmart G1355, Δίκαρτο Android smartphone με οθόνη 4.3 ίντσες

Έχουν περάσει τρία χρόνια από την τελευταία φορά που είδα Gigabyte smartphone. Όμως το Android ανασταίνει και σύντομα η Gigabyte θα κυκλοφορήσει το μοντέλο GSmart G1355 με δύο κάρτες SIM και οθόνη αφής 4.3 ίντσες. Θα έχει επεξεργαστή 800MHz, μνήμη RAM 512MB και κάμερα 5 Megapixel με LED flash. Πολύ εισαγωγικά τεχνικά χαρακτηριστικά, σε κάθε περίπτωση όμως έχουμε το πρώτο δίκαρτο με τόσο μεγάλη οθόνη.

, Gigabyte GSmart G1355, Δίκαρτο Android smartphone με οθόνη 4.3 ίντσες

, Gigabyte GSmart G1355, Δίκαρτο Android smartphone με οθόνη 4.3 ίντσες

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kosmi

Καλό φαίνεται.Τιμή?? Πότε βγαίνει??

Marios Papadopoulos

άσχημο.. :/

Μιχάλης Καλής

Γιατί τόση φασαρία ρε παιδιά; Εγώ θα σκεφτόμουν πολύ πολύ σοβαρά – αν θα έπερνα δικαρτο – να επέλεγα ένα zer που υποτίθετε πως είναι ελληνική ετερία! Και μάλιστα το θεωρώ λάθος που Κώστα δεν μας έχεις πει ακόμα την γνώμη σου για αυτά τα smartphones!

Kosmi

Θα περιμένουμε. Πιστεύω ο Κώστας στο πρώτο διαθέσιμο Smartphone με δύο sim που θα έχει, θα μας ενημερώσει με hands on. Το κινητό επειδή το έψαξα στην Αμερική έχει 180$. Όσο για το zer είμαι κάθετα αντίθετος.

jimgian

Πολύ όμορφο! Η εταιρία είναι αυτή που φτιάχνει μητρικές?

papastratos

@Μιχάλης Καλής zerphoness ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ ο steve jobs της ελλαδας χαχαχαχαχαχα

Nicholas

@μιχαλης καλης
Ηzer αγαπητε που ειναι “ελληνικη εταιρια” εχει ενα καταπληκτικο μοντελο λειτουργιας: αγοραζει μεγαλες ποσοτητες απο κινεζικα κινητα διαθεσιμα στον καθε ενα με συνδεση στο ιντερνετ,πιστ τικη κ λιγη διαθεση για ψαξιμο σε τιμες εξευτελιστικα χαμηλοτερες απο τις τιμες που τα διαθετει στην τηλεοραση γιατι ο τηλεοπτικος χρονος και οι μεσαζοντες κοστιζουν πολλα εξτρα.κρατα τα λεφτα σου κ ψωνισε ονλαιν κ αν χαλασει σου μενουν κιολας για να παρεις κ δευτερο και τριτο απο το ιδιο μοντελο που δεν θα ειναι ζερ

Nicholas

ΥΓ και αμα θες κ βαριεσαι να ψαξεις στο γοογλε αμα παω σπιτι να ανεβασω και λινκς με τα υπερυπεροχα κινητα ζερ που δεν θα ειναι ζερ αλλα κινεζερ

Μιχάλης Καλής

@kosmi πως είναι δινατόν να γνωρίζεις κάτι το οποίο δεν το ξέρει κανείς άλλος, όπως ο Κώστας που ανέβασε το άρθρο; Kαι επισείς το θεωρείς φισιολογική τιμή για ένα δικαρτο με 4.3”(με υψηλή ανάληση λογικα), 0.8GH, 512RAM και 5άρα κάμερα; Όσο για τα zer τι σε ενοχλεί; Οι χαμηλές τιμές με εκπτώσεις κύριος σε ανέργους και πολύτεκνους; Η το ότι είναι ελληνική ετερία με σχετικά ωραία μοτνέλα όπως αυτό που ανέφερα πριν: zer.gr/show_1pro.asp?proid=1478&cat_name=Zer%20Phones ( τούμπανα χαρακτηριστικά για ένα dual κινητό και TV digital με 400Ε!

Μιχάλης Καλής

450 για την ακρίβεια

Nicholas

@Μιχαλη 2 πραγματα μπορω να υποθεσω ειτε δουλευεις για τη ζερ ειτε εισαι αεντελως α φελης

Kosmi

Για τον Zer εχουν απαντήσει τα παιδιά πιο πάνω (και πιστεύω δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε). Όσο για το κινητό που μιλάμε σας στέλνω δύο link :

https://bloghight.com/2012/02/gigabyte-gsmart-g1355-specification-price-and-details.html

ή

https://mobile-pricess.blogspot.com/2012/02/gigabyte-gsmart-g1355-mobile-price.html

Kosmi

θα συμφωνήσω με τον Νικόλα

Dark_Zompie 7

Τα ζερ σε σκοτωνουν…. Ακτινοβολια που σου χαλαει τα ματια. Απο χαρακτηριστικα … Made in Japan..

Μιχάλης Καλής

1) είμαι 16 ετών(για αυτού που λενε πωσ δουλεύω στην zer) 2) και ούτε κάποιος γνωστός μου δουλεύει εκεί. 3)Απλός πιστεύω και ισχύει πως είναι καλήτερο το μοντελο που ανέφερα. Και τι κομπλεξ έχετε μερικοί που με σχόλιαζετε; EΓΩ λέω την αποψη μου!!! Οπότε ποροσάκηδες ΣTA ΤΡΕΝΑ!

enigma

Μιχάλη βλέπω τι θα ψηφισεις όταν θα γίνεις 18yr…

Τώρα κατά πόσο είναι ελληνικά τα zer όταν το μόνο που συνεισφέρει η “εταιρία” είναι το όνομα εσύ μόνο το ξέρεις….Σε λίγο θα μας πεις ότι τα turbo X έχουν ελληνικό τμήμα R&D και οποιαδήποτε ομοιότητα με άλλα αντίστοιχα branded μοντέλα του εξωτερικού είναι επειδή τα αντιγράφουν…

Τελικά, όντως μας ψεκάζουν….

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Τα ματιά μας, μας βγαίνουν πιο πολύ από τα off topic. Γι αυτό αφήστε τις εξυπνάδες και μπητε στο θέμα.
Μπαίνουμε να διαβάσουμε κανά σχόλιο για το κινητό και το μισό thread είναι γεμάτο με τον κάθε έξυπνο που προσπαθεί να το παίξει πιο έξυπνος στον άλλον.

lefterisss

Σωστός ο Μητσός…;-)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.