Το Realme GT 5G παρουσιάζεται επίσημα με Snapdragon 888
Πέμπτη, 04/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
To Realme GT εκτός από ένα 5G smartphone, είναι μία ναυαρχίδα εξοπλισμένη με τον Qualcomm Snapdragon 888.
Δευτέρα, 22/02/2016 · Λορένα Σιούτη
H Gionee ανακοίνωσε επίσημα στην MWC 2016 το 5.5 ιντσών Gionee S8 το οποίο έχει κατασκευαστεί εξολοκλήρου από μέταλλο, έχει γραμμές για τις κεραίες, αλλά κατάφερε να τις βάψει ακριβώς το ίδιο χρώμα με την υπόλοιπη συσκευή.
Η AMOLED οθόνη του Gionee S8 έχει ανάλυση 1080p και επικάλυψη 2.5D glass, επιπλέον έχει 3D touch για να αναγνωρίζει 3 διαφορετικά επίπεδα πίεσης- Touch (για επιλογή), Tap ( για previews) και Press (για άνοιγμα). Η κάμερα είναι στα 16 Megapixel με διάφραγμα φακού f/1.8 και RWB αισθητήρα, που σημαίνει ότι τα συνηθισμένα πράσινα pixels, έχουν αντικατασταθεί από πιο ευαίσθητα λευκά. Η Gionee υπόσχεται 40% αύξηση στην ευαισθησία και 80% μείωση θορύβου. Επιπλέον, υπάρχει Laser focus και Phase Detection AF.
Το Gionee S8 ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P10, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB, μπαταρία 3000mAh με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης. Τρέχει Android 6.0 Marshmallow, έχει αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος.
Η Gionee έφερε ένα μοναδικό feature με το WhatsApp, στο οποίο μπορείς να κάνεις login με δυο διαφορετικούς λογαριασμούς ταυτόχρονα. Από άποψη συνδεσιμότητας έχουμε υποδοχή για δυο κάρτες SIM, LTE και VoLTE.
Το Gionee S8 θα κυκλοφορήσει τέλη Μαρτίου με τιμή 450 ευρώ.
Διαβάστε όλα τα νέα από την έκθεση MWC 2016
Πέμπτη, 04/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
To Realme GT εκτός από ένα 5G smartphone, είναι μία ναυαρχίδα εξοπλισμένη με τον Qualcomm Snapdragon 888.
Πέμπτη, 04/03/2021 · Αλέξανδρος Παππάς
H realme βραβεύτηκε από τον κορυφαίο, διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς» για το μοντέλο της, realme 7 Pro.
Τετάρτη, 03/03/2021 · Αλέξανδρος Παππάς
Το iPhone 13 θα έρθει με μια επιλογή αποθήκευσης 1TB, χώρος διπλάσιος από την τρέχουσα μέγιστη χωρητικότητα του iPhone 12 Pro, το οποίο διατίθεται σε χωρητικότητα 128 GB, 256 GB και 512 GB.
Τρίτη, 02/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Το Oppo Find X3, η 5G ναυαρχίδα της εταιρείας, θα παρουσιαστεί στις 11 Μαρτίου, αλλά μαθαίνουμε από τώρα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.
Ότι πιο ολοκληρωμένο έχω δει. Από εδώ θα το δούμε? Η Ευρώπη τουλάχιστον.
σαν συσκευη οντως εχει τα παντα αλλα σαν λειτουργικο πως τα παει???
450€ για κινέζο με mediatek μάλιστα! 400€ εχει πεσει το s6, και 420€ το note 4. Μήν μιλήσω για άλλες μάρκες!
δες τι παιρνεις φιλε ομως για αυτα που λεει καλα ειναι.παντως η samsung για αυτα που προσφερει υπερκοστολογει τα προιοντα της δες πχ lg πολιτικη στις τιμες που εχει. Αποψη μου ειναι οτι οι ετσιριες samsung και apple το εχουν παρει πολυ στο ψιλο και εχουν χασει την λογικη με τις τιμες που εχουν τα κινητα τους.οποτε υποστηριζω προιοντα value of money πχ lg,αλλα και καποιες κινεζικες οπως xiaomi kai huawei
Καλα τα λεει ο @Costas. Σιγα μη δωσω 450 για Gionee. Αμα θελω κινεζικη ναυαρχιδα, εχει εταιριες με πολυ λιγοτερο ρισκο.