Android, 400.000 συσκευές ενεργοποιούνται κάθε μέρα

Είναι γνωστό ότι στις μεγάλες εταιρείες όπως είναι η Google και η Apple, τους αρέσει να παίζουν με τα νούμερα σε κάθε event που διοργανώνουν. Έτσι και η Google θέλοντας να απαντήσει και να ανταγωνιστεί την Apple στο χθεσινό event που είχε στο συνέδριο Google IO 2011 μας ενημέρωσε για τα ανανεομένα νούμερα.

, Android, 400.000 συσκευές ενεργοποιούνται κάθε μέρα

• 100 εκ. ενεργοποιημένες Android συσκευές.
• 400.000 Καινούργιες συσκευές Android ενεργοποιούνται κάθε μέρα.
• 200.000 Διαθέσιμες δωρεάν αλλά και επί πληρωμή εφαρμογές στο Android Market.
• 4.5 δισ. εγκαταστάσεις προγραμμάτων έγιναν από το Android Market.
• 310 συσκευές από 36 διαφορετικούς κατασκευαστές κυκλοφορούν σε 112 χώρες.

Τα νούμερα είναι όντως εντυπωσιακά ειδικά αν αναλογιστεί κάνεις ότι πέρσι το Μάιο του 2010 υπήρχαν 100.000 καινούργιες συσκευές Android να ενεργοποιούνται κάθε μέρα και τώρα το ποσοστό αυτό έχει τετραπλασιαστεί.

Τώρα με την κυκλοφορία την έκδοσης 3.1 και της επερχόμενης έκδοσης Ice Cream Sandwich η οποία θα τερματιστεί και το fragmentation του Android, όπως επίσης και με τις νέες υπηρεσίες Google Music, Google Movies που μας παρουσίασαν χθες ποια λέτε θα είναι τα νούμερα του χρόνου;

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Antonis

Χαχα, το Android εχει κοιλιτσα.

Κωνσταντίνος

Φαντάζομαι το 400.000 είναι ένας μέσος όρος αλλά και πάλι είναι υπερβολικός αριθμός για να ισχύει…

NikosVolos

Διπλασια νουμερα θα εχει του χρονου ετσι οπως παει,ειναι το μονο σιγουρο.
Με την συγκεκριμενη φωτογραφια ενημερωσε η Google δημοσια αυτα τα στοιχεια;Γιατι νομιζω οτι προκαλει αρκετα και δεν θα εχει αδικο η Apple αν την τραβαει στα δικαστηρια παλι.

Sotiris

Σιγα μην την τρεχει και στα δικαστηρια …
Αλλωστε οπως λεει και η παροιμια
ενα apple την ημερα ….. 😉

mmpampiss

Αν θα υπαρξει ποτε παγκοσμια διακυβερνηση θα ονομαζεται google.

Paris

άσχετο αλλά ήρθαν σήμερα οι επί πληρωμή εφαρμογές του market και στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Google

Google: Αποζημιώσεις έως 300.000 ευρώ στην Ιρλανδία

Αποζημιώσεις που αγγίζουν τις 300.000 ευρώ προσφέρει η Google στους υπαλλήλους με τη μεγαλύτερη προϋπηρεσία που απολύει η μητρική Alphabet στην Ιρλανδία.

Gear Google Google Pixel Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσαν εικόνες της βάσης

Νέα διαρροή από πωλητή λιανικής αποκαλύπτει κάτι που θα μπορούσε να είναι το επίσημο stand για το επερχόμενο Pixel Tablet της Google.

Internet featured Google Google Maps

Google Maps: Oι εντυπωσιακές δυνατότητες του Immersive View

Το Immersive view στο Google Maps συνδυάζει το Street View με τις εναέριες εικόνες και προσθέτει κι ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Smartphones AI Google Google Pixel

H Google προσφέρει πρόσβαση στον ΑΙ βοηθό της για τους Pixel Superfans

Η Google ετοιμάζεται να “απελευθερώσει” τον ανταγωνιστή της ChatGPT, έναν βοηθό τεχνητής νοημοσύνης που ονομάζεται Bard, με τους Pixel Superfans να αποκτούν πρώτοι πρόσβαση.