Το Google Assistant έρχεται στο iPhone αυτή την εβδομάδα;

Goole Assistant iPhone, Το Google Assistant έρχεται στο iPhone αυτή την εβδομάδα;

Σύντομα το Google Assistant θα λανσαριστεί στο iOS σα μεμονωμένη εφαρμογή, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Android Police, το οποίο επικαλείται πηγή προσκείμενη στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα ακριβή σχέδια της Google για την εφαρμογή δεν είναι ξεκάθαρα. Το λανσάρισμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί στο συνέδριο Google I/O αυτή την εβδομάδα, όπως αναφέρει το Bloomberg.

To Google Assistant λανσαρίστηκε πέρυσι στο Google Pixel και επεκτάθηκε στα smartphone που έτρεχαν Android Marshmallow και Nougat.

Η είσοδός του στο iOS σίγουρα δεν θα αποτελέσει πρόβλημα καθώς πολλές υπηρεσίες της Google έχουν εισαχθεί στο iPhone αλλά είναι δύσκολο να καταφέρει να αποτελέσει σοβαρό ανταγωνιστή του Siri. Ωστόσο, σύμφωνα με το Bloomberg, ενδεχομένως αυτή να είναι η αρχή για μια μεγαλύτερη επέκταση και να ενσωματωθεί και σε οικιακές συσκευές όπως τα πλυντήρια και οι φούρνοι.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 9 Pro: Εικόνες το δείχνουν σε τέσσερα χρώματα και από όλες τις γωνίες

Η επόμενη εκδήλωση της Google για την παρουσίαση νέων προϊόντων έχει οριστεί για τις 13 Αυγούστου στη 1 μ.μ. ET.

Gear Google Pixel

Google Pixel Buds Pro 2: Δείτε τα ακουστικά και στα τέσσερα χρώματα

Πληροφορίες για τα Pixel Buds Pro 2 της Google διέρρευσαν τις τελευταίες ώρες, δίνοντάς μας την ευκαιρία να τα απολαύσουμε σε όλα τα χρώματα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.