Google Camera Go: Φέρνει το Portrait Mode των Pixel στα Android Go smartphones

Η Google ανακοίνωσε ότι πλέον κυκλοφορούν εκεί έξω πάνω από 100 εκατομμύρια Android Go smartphones. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό νούμερο, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι το πρώτο smartphone του είδους βγήκε στα ράφια των καταστημάτων πριν περίπου τρία χρόνια.

Επιπλέον, εφόσον υπάρχουν τόσα πολλά Android Go smartphones, η Google κυκλοφόρησε την πρώτη ανεξάρτητη εφαρμογή κάμερας που είναι ειδικά σχεδιασμένη για τα low-end smartphones.

Τι είναι το Camera Go by Google

Το νέο app ονομάζεται Camera Go, είναι πολύ πιο ελαφρύ από τις υπόλοιπες εφαρμογές κάμερας, έχει μικρότερο μέγεθος, και είναι λιγότερο περίπλοκο. Επιπλέον, φέρνει στα Android Go smartphones ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, όπως το Portrait Mode των Google Pixel.

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Camera Go είναι ότι παρακολουθεί τον ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο που έχει το smartphone και προσφέρει συμβουλές για το πώς ο χρήστης μπορεί να απελευθερώσει επιπλέον χώρο, αν αυτό απαιτείται.

Camera Go, Google Camera Go: Φέρνει το Portrait Mode των Pixel στα Android Go smartphones

Το Nokia 1.3, που ανακοίνωσε μόλις εχθές η HMD Global, έχει προεγκατεστημένο το Camera Go, ενώ σύντομα το app θα γίνει διαθέσιμο σε περισσότερα Android Go smartphones.

Nokia 1.3

Αξίζει να αναφέρουμε τα χαρακτηριστικά του Nokia 1.3, ως ένα παράδειγμα για όσους δεν γνωρίζουν πόσο low-end είναι τα Android Go smartphones. Το Nokia 1.3 διαθέτει 5,71 ιντσών οθόνη με ανάλυση 1.520×720 pixels.

Στο εσωτερικό του smartphone θα βρούμε τον Snapdragon 215, 1GB μνήμη RAM, 16GB αποθηκευτικό χώρο, μπαταρία 3.000mAh, ενώ το smartphone τρέχει Android Go. Στο module των καμερών του Nokia 1.3 υπάρχει μονή κάμερα στα 13MP και η selfie είναι στα 5MP και βρίσκεται τοποθετημένη σε notch.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.