Google Daydream View: Κυκλοφορεί 10 Νοεμβρίου με τιμή 69 ευρώ

Στις αρχές Οκτωβρίου η Google ανακοίνωσε επίσημα το VR headset Daydream View μαζί με τα νέα Pixel και Pixel XL smartphones. Η Google σήμερα ανακοίνωσε ότι η διαθεσιμότητα το VR hedset ξεκινά από 10 Νοεμβρίου με τιμή 69 ευρώ/79 δολάρια.

Όσοι βρίσκονται στις ΗΠΑ μπορούν να αγοράσουν το Google Daydream View από Verizon ή Best Buy, από EE και Carphone Warehouse στη Μ. Βρετανία, από Telekom στη Γερμανία, ενώ είναι διαθέσιμο και από το Google online store.

Σύμφωνα με την Google, το Daydream View, είναι εντελώς διαφορετικό από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό. Είναι πολύ ελαφρύ και άνετο, κατασκευασμένο από μαλακά υλικά τα οποία επιτρέπουν στην συσκευή και τον χρήστη να «αναπνέει». Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τα υπόλοιπα VR headsets, τα οποία είναι ογκώδη και κατασκευασμένα από πλαστικό. Επιπλέον, η σύνδεση με το headset είναι cable-free. Βάζοντας το τηλέφωνο μέσα στο Daydream View, αυτό περνάει σε λειτουργία VR.

Επιπλέον, το Daydream View έρχεται με ένα μινιμαλιστικό και μαζεμένο χειριστήριο, το οποίο έχει μεγάλη ακρίβεια και συμπληρώνει το headset. Με αυτό μπορείς να ζωγραφίσεις, να ελέγξεις την κίνηση και να το χρησιμοποιήσεις ως game controller. Φυσικά ένα VR headset δεν αξίζει αν δεν υπάρχει και το κατάλληλο περιεχόμενο, πράγμα που πολλά άλλα headsets χωλαίνουν. Η Google φέρνει αρκετό υλικό ώστε να κάνει την εμπειρία αξέχαστη, με το Street View, YouTube και Google Photos κατευθείαν στο Daydream View.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 2 Νοεμβρίου 2016 8:23

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.