Google Jumbojack: Ετοιμάζει δεύτερο foldable με Android;

, Google Jumbojack: Ετοιμάζει δεύτερο foldable με Android;

Δεν είναι καινούριες οι φήμες περί της εμφάνισης ενός foldable από την Google, αλλά οι νεότερες πληροφορίες μας δίνουν μερική εικόνα για το τι ετοιμάζει. Το νέο foldable φέρει την κωδική ονομασία Jumbojack και εμφανίζεται με την αφορμή της διάθεσης του Android 12.1.

Μία φωτογραφία είναι συνήθως, αρκετή για να πυροδοτήσει όλες τις σχετικές φήμες, κάτι που ισχύει και σε αυτή την περίπτωση. Η επερχόμενη κυκλοφορία του Android 12.1, στα μισά περίπου από ό,τι μας έχει συνηθίσει η Google με το λειτουργικό της σύστημα, μπορεί να συνοδεύεται και από την παρουσίαση του πρώτου της foldable, του Google Jumbojack, το οποίο μοιάζει να ακολουθεί τα σχεδιαστικά πρότυπα που έχει θέσει το Samsung Galaxy Z Fold 3.

Εδώ θα πρέπει να τονιστεί ότι γίνεται λόγος για δεύτερο foldable από την πλευρά της Google, καθώς η πρώτη foldable συσκευή που περιμένουμε από εκείνη έχει την κωδική ονομασία Passport και όχι Jumbojack. Προφανώς και οι δύο συσκευές θα ανήκουν στην οικογένεια των Pixel smartphones, ενώ ασαφές παραμένει το ποια ακριβώς θα είναι τα στοιχεία που θα τις διαφοροποιούν.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 9: Επίσημα wallpapers αποκαλύπτουν τα χρώματα της σειράς

Λίγα πράγματα αγνοούμε πλέον για την επερχόμενη σειρά Google Pixel 9, καθώς αποκαλύφθηκαν και τα πιθανά χρώματα μέσα από μια παρτίδα επίσημων ταπετσαριών συσκευών.

Gear featured Microsoft Windows

Η Microsoft ανακοίνωσε τους υπολογιστές Copilot Plus με ενσωματωμένο hardware τεχνητής νοημοσύνης

Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέων υπολογιστών με Windows που έχουν ενσωματωμένο hardware τεχνητής νοημοσύνης, που ονομάζονται υπολογιστές Copilot+.

Software AI Apple featured

iOS 18: Θα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη στις εφαρμογές Ημερολόγιο, Ειδοποιήσεις κ.α.

Η Apple είναι έτοιμη να αποκαλύψει μια λειτουργία αυτόματης σύνοψης για ειδοποιήσεις ως μέρος μιας σειράς νέων λειτουργιών τεχνητής νοημοσύνης που θα ενσωματωθούν στο iOS 18.

Smartphones Apple featured iPad Pro

iPad Pro 13″ & Apple Pencil Pro γίνονται φύλλο και φτερό από το iFixit

Ο δημοφιλής ιστότοπος επισκευών iFixit μοιράστηκε ένα βίντεο με τα teardown του νέου iPad Pro 13 ιντσών και του Apple Pencil Pro.