Η Google λανσάρει το Gemini Live στο Android

Google Gemini Live, Η Google λανσάρει το Gemini Live στο Android

Στην εκδήλωση Made by Google 2024, η Google αποκάλυψε, εκτός από τις νέες τις συσκευές, μερικά νέα που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη.

Πρώτα απ ‘όλα, Gemini Live που κυκλοφορεί στους συνδρομητές του Gemini Advanced στα Αγγλικά σε τηλέφωνα Android.

Παρέχει “μια εμπειρία συνομιλίας μέσω κινητού που σας επιτρέπει να έχετε ελεύθερες συνομιλίες με το Gemini”, σύμφωνα με την ίδια την Google.

Μπορείτε να διακόψετε το Gemini Live για να ζητήσετε μια διευκρίνιση ή να διακόψετε μια συνομιλία και να επιστρέψετε σε αυτό αργότερα, οπότε είναι καλύτερο από το Google Assistant. Το Gemini Live λειτουργεί επίσης όταν η εφαρμογή Gemini είναι στο παρασκήνιο ή όταν το τηλέφωνό σας είναι κλειδωμένο. Το Gemini Live θα έχει δέκα νέες φωνές για να διαλέξετε.

«Τις επόμενες εβδομάδες», η Google πρόκειται να κυκλοφορήσει νέες επεκτάσεις για το Gemini. Αυτά θα το κάνουν να λειτουργεί με εφαρμογές όπως το Keep, το Tasks και το Utilities και θα επεκτείνουν το σύνολο δυνατοτήτων του στο YouTube Music. Έ

Μετά θα έρθει μια επέκταση του Ημερολογίου, η οποία, για παράδειγμα, θα σας επιτρέψει να τραβήξετε μια φωτογραφία ενός φυλλαδίου συναυλίας και να ρωτήσετε το Gemni εάν είστε ελεύθεροι εκείνη την ημέρα, ακόμη και να ορίσετε μια υπενθύμιση για να αγοράσετε εισιτήρια. Aυτό είναι πιθανότατα ένα χαρακτηριστικό που θα έρθει από το 2025 και μετά.

Σε Android, αν έχετε αντικαταστήσει τον Βοηθό Google με Gemini, μπορείτε να ζητήσετε από το Gemini πράγματα λέγοντας “Hey Google”. Και αν χρησιμοποιείτε το YouTube, μπορείτε να πατήσετε στο Ask about this video και να κάνετε ερωτήσεις στον Gemini σχετικά με το τι παρακολουθείτε. Αυτό λειτουργεί και αλλού με το Ask about this screen. Το Gemini μπορεί επίσης να μεταφέρει και να αποθέσει τις εικόνες που δημιουργεί απευθείας στο Gmail και στο Google Messages.

Η Google υπόσχεται ότι θα επικεντρωθεί στην ταχύτητα και την ποιότητα με το Gemini τους επόμενους μήνες και θα ξεκινήσει βαθύτερες ενσωματώσεις με το Google Home, το τηλέφωνο και τα μηνύματα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Google Google Pixel Pixel

Η Google παρουσίασε τέσσερις νέες δυνατότητες Android που δεν θα περιορίζονται στα Pixel

Η Google λανσάρει τέσσερις νέες δυνατότητες Android, οι οποίες δεν θα περιορίζονται στα Pixel της, ενώ υπάρχει και μία για το Wear OS.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL και Pixel 9 Pro Fold παίρνουν την πρώτη τους ενημέρωση

H Google κυκλοφόρησε τα Pixel 9, 9 Pro, 9 Pro XL και 9 Pro Fold τον περασμένο μήνα και τώρα λαμβάνουν την πρώτη τους ενημέρωση λογισμικού.

Software featured Google Google Play Store

Google Play Store: Επιτρέπει την εγκατάσταση ή ενημέρωση έως και τριών εφαρμογών ταυτόχρονα

Οι χρήστες Android, μέχρι τον περασμένο Απρίλιο, μπορούσαν να εγκαταστήσουν/ενημερώσουν μόνο μία εφαρμογή από το Google Play Store κάθε φορά.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 9: Teardown βίντεο δείχνει τη μεγάλη αλλαγή από το περυσινό μοντέλο

Το πιο πρόσφατο teardown βίντεο για το Google Pixel 9 έρχεται από το PBK reviews για να μας δείξει μια καλή ματιά στο εσωτερικό του.