Pixel: Τρία μοντέλα το 2018 με ένα super premium;

pixel 3 smartphones, Pixel: Τρία μοντέλα το 2018 με ένα super premium;

Για τη σειρά του 2018, η Google είναι πιθανό να ετοιμάζει τρία Pixel smartphones, αντί για δυο που είδαμε φέτος και πέρσι. Αυτό προκύπτει από τις κωδικές ονομασίες που διέρρευσαν και είναι ονόματα ψαριών.

Έχουμε λοιπόν τα “crosshatch”, “albacore” και “blueline”, σύμφωνα με το Droid-Life, που στο παρελθόν μας έχει δώσει αρκετές πληροφορίες που αποδείχθηκαν σωστές.

Φυσικά, είναι ακόμη πολύ νωρίς να μιλάμε με βεβαιότητα για οτιδήποτε, αλλά οι πληροφορίες μοιάζουν άκρως ενδιαφέρουσες. Γίνεται λόγος για ένα “premium” μοντέλο, κάτι αντίστοιχο με το iPhone X της Apple σε τιμή και χαρακτηριστικά, και δυο ακόμη high-end μοντέλα, όπως iPhone 8 και iPhone 8 Plus. Η ονομασία Pixel αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και στα τρία.

Οι ίδιες πληροφορίες υπήρχαν και για τα Pixel του 2017, διέρρευσαν οι ονομασίες “muskie”, “walleye” και “taimen”, αλλά δεν είδαμε ποτέ το πρώτο.

Μια από τις ονομασίες που λέγεται ότι θα χρησιμοποιήσει η Google, εμφανίστηκε ήδη στο Google AOSP documentation. Δεν βλέπουμε τις άλλες δυο ονομασίες, “albacore” και “blueline”, αλλά εμφανίζεται το “wahoo”, που σύμφωνα με το Droid-Life, είναι μια ονομασία για μια συσκευή του 2017, την οποία τελικά ακύρωσε η Google.

Πως σας φαίνεται η ιδέα ενός πιο Premium Pixel;

pixel 3 smartphones, Pixel: Τρία μοντέλα το 2018 με ένα super premium;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Και κανένα να μην ετοιμάσει το ίδιο θα είναι..
Εδώ ξέχασα εγώ και άλλοι που ασχολούνται με τεχνολογία ότι έβγαλε πιξελ 2.. φαντάσου οι υπόλοιποι..

ΓΙΑΝΝΗΣ

αφορμη για να αυξησει κ αλλο τη τιμη του pixel οχι οτι δεν ηταν ηδη ακριβο αλλες τελος παντων…

mech.al.

Ηδη εχει φτασει στα 850 ευρω στη φθηνοτερη που αν το σκεφτεις το μονο που προσφερει ειναι ενα απλο καλο σμουθ αντροϊντ (τα προβληματα ποιτητας που πρεκυψαν δεν τις αναφερω καθολου)… αρα μια πρεμιουν εκδοση δεν θα μας λειψει καθολου

Μανώλης

super premium στα 1500 δολάρια δηλαδή;;;; δε μου αρέσει εκεί που το πάνε στις ναυαρχίδες πλέον οι εταιρείες!!!

Agnostos13

Κάν το όπως η Apple #5938201191

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.