Google Nexus 5X και 6P: Δεν θα λάβουν το Android P

Google Nexus 5X 6P δεν λάβουν Android P, Google Nexus 5X και 6P: Δεν θα λάβουν το Android P

Η Google είχε δεσμευτεί πως θα αναβαθμίζει τις δικές τις Nexus συσκευές για όσο περισσότερο γίνεται. Από το Φθινόπωρο του 2016 η Nexus σειρά σταμάτησε και την θέση της πήραν τα Pixel μοντέλα. Τελευταία των… Μοϊκανών είναι τα Nexus 5X και 6P.

Τα δύο smartphones έκαναν την επίσημη εμφάνιση τους πριν από περίπου δυόμισι χρόνια, τον Σεπτέμβριο του 2015. Αν και η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει αρκετός καιρός, οι κάτοχοι των τελευταίων Nexus συσκευών ήλπιζαν πως η Google θα κάνει την έκπληξη και θα διαθέσει το επερχόμενο Android P και σε εκείνους. Άλλωστε, τα δυόμισι χρόνια δεν είναι τίποτα μπροστά στο χρονοδιάγραμμα αναβαθμίσεων της Apple που ενημερώνει τα iPhones έως και 5 χρόνια από την κυκλοφορία τους. Οι ελπίδες και τα “όνειρα” όμως πλέον κατακρημνίστηκαν, αφού είναι επίσημο πως τα Nexus 5X και 6P δεν θα λάβουν το Android P.

Να σημειωθεί πως οι συσκευές θα δέχονται ενημερώσεις ασφαλείας τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Νοέμβριο. Από εκεί και πέρα, η ασφαλή λύση για τους κατόχους των δύο Nexus μοντέλων είναι να μεταβούν σε ένα από τα Pixel smartphones της Google. Αξίζει επίσης να τονιστεί πως το Pixel C, η ταμπλέτα της Google που είχε ανακοινωθεί τον Οκτώβριο του 2015 (έναν μήνα μετά τα 5X/6P) θα παραμείνει και εκείνη στο Android 8 Oreo. Εν ολίγοις, όλες οι συσκευές της εταιρείας που κυκλοφόρησαν πριν το 2016 θα πάψουν να περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα αναβαθμίσεων. Ας ελπίσουμε πως οι τωρινοί εκπρόσωποι θα αντέξουν περισσότερο στον χρόνο…!

Google Nexus 5X 6P δεν λάβουν Android P, Google Nexus 5X και 6P: Δεν θα λάβουν το Android P

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος

Ντροπη και αισχος

Χρήστος

Μεχρι και η samsung θα δωσει τριτη αναβαθμιση εσυ google κοιμασε με τσαρουχια!

vladimiros

Και μετα σου λεει η google αν παρεις ναυαρχιδα εχεις 3 χρονια αναβαθμισης….μεχρι να εχει βγει και το Android P το Nexus 6P δεν συμπηρωνει καν 3 χρονια..αλλα και με το ορεο σιγουρα δεν θα εχει θεμα..απλα για να λεμε τι λενε.

Makis

3 παίρνανε τα Nexus, δεν νομίζω να αλλάξει τώρα…

Κλεανθης Νελτσενλης

Παιδια το κινητο ειναι απαιχτο. Οσοι κοροιδευουν ισως δεν εχουν πιασει αυτο το εργαλειο στο χερι τους. Τελος παντον ειναι το πιο ολοκληρωμενο κινητο που κυκλοφορησε το τελευταιο 2 χρονια

Σταύρος

Στα φρύδια μας.
Custom ROM, xda-developers και όλα τέλεια.

NikosAr

Ιδού το * ελεύθερο λογισμικό της google .. που μπορείς να κάνεις τα πάντα, … εκτός τις αναβαθμίσεις … και μετά αναρωτιούνται αυτοί που αγοράζουν Android μήπως και είναι στο 0,001 % αναβάθμισης …. εύγε ( μην κοροϊδεύετε λοιπόν τον μοναδικό ανταγωνιστή της )

James

Την ημέρα που αγόρασα το 5x ήξερα ακριβώς πόσα updates θα πάρω και μέχρι πότε και δε βλέπω να λέει το άρθρο κάτι διαφορετικό. Συνεπέστατη η εταιρία σε αυτό που υποσχέθηκε. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι πέσατε να τη φάτε. Θα χαιρομουν να δώσει κάνα χρόνο παραπάνω, αλλά αυτό υποσχέθηκε αυτό έδωσε και όσοι αγόρασαν συναίνεσαν σε αυτή τη συμφωνία.

@NikosAr το λογισμικό είναι ελεύθερο, μη μπερδεύεσαι. Απόδειξη είναι ότι παρόλο που σταματάει η υποστήριξη το φθινόπωρο, εγώ θα βάλω και Android 9 και 10 άσχετα από το τι θα κάνει η. Google (αν δεν έχω πάρει άλλο ως τότε)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.