Google: Καλεί πίσω τους υπαλλήλους στο εξωτερικό λόγω Trump

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα με το οποίο απαγορεύει την είσοδο στη χώρα πολιτών που έχουν διαβατήρια από επτά μουσουλμανικές χώρες, ακόμη και αν έχουν τα απαραίτητα χαρτιά.

Αυτό όπως είναι αναμενόμενο προκάλεσε αναστάτωση. Ο CEO της Google, Sundar Pichai αποφάσισε να απευθυνθεί στο προσωπικό της εταιρείας και καλεί όσους επηρεάζονται από την απόφαση Trump, να επιστέψουν άμεσα στις ΗΠΑ.

Το Bloomberg πήρε στα χέρια του το μήνυμα του Pichai, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει: “painful to see the personal cost of this executive order on our colleagues”.

Το εκτελεστικό διάταγμα απαγορεύει την είσοδο σε πολίτες από Ιράκ, Ιράν, Σουδάν, Σομαλία, Υεμένη και Λιβύη, να εισέλθουν στις ΗΠΑ για τις επόμενες 90 μέρες. Η απαγόρευση για τους πρόσφυγες από τη Συρία, ισχύει επ’αόριστον. Η κίνηση του Trump επηρεάζει τους πολίτες από τις παραπάνω χώρες να επισκεφθούν τις ΗΠΑ, μπορεί να αφορά και όσους διαμένουν νόμιμα στις ΗΠΑ, αλλά έτυχε να ταξιδεύουν εκτός συνόρων.

Σύμφωνα με την Guardian, η Google δεν επιβεβαίωσε ότι έχει καλέσει πίσω τους υπαλλήλους της, αλλά δήλωσε πως ανησυχεί για την επίδραση της συγκεκριμένης εντολής, η οποία θα μπορούσε να εμποδίσει τους υπαλλήλους της και τις οικογένειές τους από το να επιστρέψουν στις ΗΠΑ. Παράλληλα μπορεί να δημιουργήσει περιορισμούς στην έλευση ταλαντούχων ανθρώπων στις ΗΠΑ.

“We’re concerned about the impact of this order and any proposals that could impose restrictions on Googlers and their families, or that could create barriers to bringing great talent to the US”.

Tο Bloomberg αναφέρει ότι πάνω από 100 άτομα που δουλεύουν για την Google στις ΗΠΑ, αλλά έτυχε να ταξιδεύουν στο εξωτερικό, επηρεάζονται από το διάταγμα. Σύμφωνα με την Wall Street Journal, ο Pichai ανέφερε ότι τουλάχιστον 187 υπάλληλοι προέρχονται από τις χώρες στις οποίες ισχύει η απαγόρευση.

Η Google δεν είναι η μόνη που ανησυχεί για τις κινήσεις του Trump. Ο τομέας της τεχνολογίας στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από εξειδικευμένους υπαλλήλους που προέρχονται από το εξωτερικό και πολλές εταιρείες εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για τις αποφάσεις του νέου Προέδρου.

google trump, Google: Καλεί πίσω τους υπαλλήλους στο εξωτερικό λόγω Trump

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nick2010

Mαύρα κατάμαυρα σύννεφα στον ορίζοντα, χωρίς καν μετεωρολογική πρόβλεψη…..

Vasilist

Καλά να πάθουν και αυτοί αλλά και εμείς με τα δικά μας γιατί μας αξίζει με την ψήφο που ρίξαμε.

ChristosT

Δεν πειράζει…θα πάρουμε καμιά 10αριά εκατομμύρια Μουσουλμάνους στο Ελλάντα και θα λυθεί το πρόβλημα.Τί τα έχουμε τα νησιά μας και την Βόρεια Μακεδονία; Τα μεταναστόπουλα θα είναι και πιό πλούσια και περισσότερα απο τα Ελληνόπουλα στα σχολεία. Είμαστε μπαχτσές καρδιά εμείς.
Μάς βάζουν και φωτιές στα hotspots και μας ζεσταίνουν. Μην είμαστε και αχάριστοι χειμώνα καιρό που έχουμε…
υγ: Η απόφασή του για τους ΗΔΗ κατοίκους ετών που διαμένουν στις ΗΠΑ είναι απαράδεκτη.
Μήν βιάζεστε πάντως να κρίνετε πολλοί με την γνωστή υποκριτική συμπεριφορά, διότι τα δύσκολα ΤΩΡΑ ξεκινάνε για την Ελλάδα, και τα 8 χρόνια Γερμανικών μνημόνιων δεν ήταν τίποτε.
Όλοι θα αδειάσουν τις χώρες τους και μαντέψτε που θα στείλουν όλους αυτούς( και αναφέρωμαι στους ΜΗ πρόσφυγες οι οποίοι είναι μειοψηφία σε σχέση με αυτούς που έρχονται μαζικά).
Όταν ακούω δια στόματος Γερμανίας οτι θα απελαθούμε παράνομοι μετανάστες και πρέπει να τους πάρει η Ελλάδα…με ξεπερνά. Η Ελλάδα είναι η τελευταία χώρα που έρχονται και όχι γειτονική ή παραγειτονική για να είναι υποχρεωμένη να δεχθεί τις παράνομες μαζικές εισροές.
όλοι αυτοί έπρεπε να στέλνονται Τουρκία και εκεί να παραμένουν.
Αλλά δυστυχώς δεν έχουμε ηγέτες πραγματικούς.
Περαστικά μας.

Demis

@Vasilist μια χαρα βασικά κανει το τυπάς δεν θέλει μετανάστες και προσφυγες στην χώρα του προστατεύοντας την… οτι παράπλευρες απώλειες και αν εχει αυτο (σε κάποιους οικονομικούς τομείς)
+100 που προχώρησε και στους ήδη κατοίκους καθώς οτι περίεργες ενεργιες έχουν γίνει τελευταια χρόνια έχουν γιάνει απο αυτούς που ειναι χρονια ολόκληρα εκει (μερικοί και απο τότε που γεννηθήκαν) + οργανοσεις οπος isis κλπ στρατολογουν και τους βολεύει να στρατοτολουν αυτούς που είναι χρόνια εκει και μάλιστα στοχεύουν και αυτούς που εχουν και ταυτότητα για να μειώσουν της υποψιες

constantine

@Demis να καλα κανει που “προστατευει” την χωρα του απο προσφυγες και τρομοκρατες που η ιδια η αμερικη δημιουργησε…ο τραμπ εχει φτασει το τρολλινγκ σε αλλο επιπεδο, να με θυμηθειτε ο τραμπ θα κανει μεγαλη ζημια στον πλανητη, ξενοφοβικος, ομοφοβικος, ακροδεξιος του κερατα και διοικει την μεγαλυτερη δυναμη του πλανητη…καθιστε μερικοι να τον εξυμνειτε

Nick

Μακαρι να ηξερα τι ναρκωτικα κανουν μερικοι. Προσωπικα δεν εχω θεμα τους μεταναστες. Οι ανθρωποι θα πρεπει να μπορουν να κινουνται και να μεταστευουν ελευθερα.

Ο Trump απλα παιρνει αποφασεις που θα του στοιχησουν σε κυρωσεις και πιεση απο τα media και ακομη και τον ιδιοτικο τομεα που ελεγε πως θελει να προστατεψει. Οταν ο Ν1 εχθρος ασφαλειας στην χωρα σου ειναι προσηλυτισμενοι πολιτες τοτε δν σου φταινε οι ανθρωποι που ειναι ηδη κατοικοι ή που θελουν να μεταναστευσουν. Ας μην ξεχναμε την ιδια την ιστορια των ΗΠΑ και δεν χρειαζετε να παμε πισω στα τελη του 18 αιωνα. Δειτε ποιοι ειναι CEO ποιοι μπαινουν στα πανεπιστημια: οι καλυτεροι και οχι οι αμερικανοι.

Οσο για το Ελαντα μονο κερδος θα εχει αν δεχθει πολλους απο τους μεταναστες αυτους και δν το λεω μονο απο ανθρωπιστικης αποψης. Φθηνο εργατικο δυναμικο, ανταγωνισμος στις ολο και αθλιοτερες γενιες πολιτων που ερχονται και πραγματικη εξελιξη των απαρχαιωμενων πεπιθησεων αυτης της χωρας.

Demis

@constantine όπως μαφιόζος προστατεύει το σπίτι του ετσι και εδώ
ετσι είναι η ανθρώπινη φύση…. κατακτάς και αργοτερα προστατεύεις αυτό που κατέκτησες αν εισαι αρκετα δυνατός

Vasilist

@Demis η isis και τα παρακλάδια είναι δημιούργημα της Αμερικής ας μην χρηματοδοτούσαν την τρομοκρατία για να ελέγχουν τα ορυκτά για να μην έχουν μετανάστες.

constantine

@Demis καθε δραση εχει και μια αντιδραση, η αμερικη θα πληρωσει καποια στιγμη σοβαρα τις πραξεις της και με αυτον στο τιμονι ριχνει και αλλο λαδι στην φωτια, το οτι “προστατευει’ το σπιτι του δεν μου λεει κατι, ουτε του δινω αλλοθι, ουτε τον εξυμνω.

Demis

@constantine δεν είναι μόνο αμερικη είναι ολη υ Ευρώπη η ρωσικα κλπ αν ειναι να πληρώσουν ολοι θα πληρώσουν… μερικές πυρηνικές και τελος

ChristosT

@Nick ποσό χρόνων είσαι και τι δουλειά αν επιτρέπεται;
Φθηνά εργατικά χέρια σαν κάποτε που κάτι τζιμανια εξυπνάκηδες Ελληναρες πλούτισαν είς βάρος των Αλβανών τότε ε; Μόνο που με το δικό τους φθηνό μεροκάματο και εργατικά χέρια εξευτελίστηκε και των Ελλήνων. Να μην αναφέρω το χρήμα που βγήκε έξω στις Αλβανικές τράπεζες χωριά των οφσορ και Ελβετικών τραπεζών από κάτι αλλά τζιμανια δικά μας.
Αν ονειρεύεσαι μισθούς Κίνας στην πατρίδα μου τραβά Κίνα μεριά. Κανείς δεν σε κρατά.
Εδώ πληρώνουμε ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και ως εκ τούτου θέλω την χώρα μου και τους εργαζόμενους της με λογικούς μισθούς αναλόγως του επιπέδου διαβίωσης.
Σε μια χώρα των δέκα εκ κατοίκων πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένο ποσοστό ξένου πληθυσμού.
Διαφορετικά θα καταλήξεις ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ και όχι μόνο…Αν τέτοιες ιδέες πάλι τις βρίσκεις οπισθοδρομικές υπάρχουν εκτός Κίνας και άλλες να επισκεφτείς.

Nick

@ChristosT μενω στο Πεκινο. Το επιπεδο διαβιωσης τουλαχιστον στις πολεις ειναι χιλιομετρα μακρια. Τωρα ηλικια κτλπ δν ξα σου πω αλλα ειμαι πολυ νεος, δουλευω στα χρηματοοικονομικα και τελιωσα τα καλυτερα B-schools της Ελλαδος και της Καλιφορνιας (με υποτροφιες) Πριν απο κατι μηνες δουλευα σε Εληνικη εταιρια στην Αθηνα. Και εχω να πω οτι εκει οπως παντου αν δουλευεις το εκτιμανε. Το επιπεδο τον μισθων πρπει να βρισκετε σε επιπεδο που κανει την εταιρια κερδοφορα. Αν ενας εργαζομενος δν θελει μπορει να φυγει. Αν του φταιει ο μισθος να τα βαλει με την κυβερνηση που ψηφισε και αθτη μετα γονατισε το εταιρια και τον ιδιο με φορους. (στην κινα ο μεγιστος φορος ειναι +20% του μεγιστου ποσου στο progessive συστημα τους, με λιγα λογια χαμηλος) Οταν ομως οι Ελληνες γυρω μου τα ξυνουν και αρνουνται να κανουν δουλειες επειδη ταχα μ ειναι μπαναλ, οταν οι Ελληνες που δν αναγνωριζουν ουτε στο 1% τα λαθη που κανανε τοτε τι να σου πω. Η κινα φιλε μ ειναι πολυ καλητερα γιατι ολοι ξερουν που βρισκονται και που αξιζουν να βρισκονται, πληρωνονται αναλογως και στο τελος προσφερουν στο κοινο καλο. Οι μισθοι που λες δινονται μονο σε αμορφωτους και ακομη και αυτοι λενε… Συνέχεια »

tolkien

@Nick αγορινα μου καλα τα λες αλλα ξεχνας κατι που ειναι τρομερα αρνητικο.
δεν ξερω βεβαια και ποσο χρονων εισαι για να δω πως το βλεπεις, ΑΛΛΑ με ολους αυτους γιατι κυριως μ αυτους εχει γινει ο χαμος οι ληστειες και να γινεται χαμος το βραδυ αργα εξω εχει ξεφυγει.
Ισως εισαι μικρος και δεν μπορεις να ξερεις πως ηταν πριν μερικα χρονια. Τωρα γινεται της ποπης.
Αρα δεν μπορω να πω οτι το να γεμισουμε ολων των λογιων ατομα ειναι παραλληλα και καλο.

ChristosT

@Nick για αυτά που λές οτι τελείωσες, δεν έχεις καμία σχέση καιούτε έμαθες. Τι θα πεί… “Το επιπεδο τον μισθων πρεπει να βρισκετε σε επιπεδο που κανει την εταιρια κερδοφορα.” ; Πρώτον η Ελλάδα δεν είναι μία απέραντη “εταιρεία” αλλά υπάρχουν κάθε είδους επαγγέλματα. Μπερδέυεσαι και λογικό με εκεί που βρίσκεσαι. Με την λογική σου δηλαδή στην Ελλάδα των μνημονίων του 2017 με τους τους ακριβότερους φόρους και εξόδων διαβίωσης σε όλη την Ευρώπη, επειδή οι καρχαρίες για να πλουτίσουν πρέπει να οριστεί π.χ μισθός 150 ευρώ εσύ θα το δεχτείς ή οφείλουν οι εργαζόμενοι να το δεχτούνε; Όταν π.χ τα έξοδα τα μηνιαία είναι 800; Τετράγωνη λογική των τραπεζιτών. Για τα χρήματα που βγήκαν να μην γελάς διότι είσαι μικρός ακόμη και δεν έχεις καθόλου τάξη μεγέθους της λαμογιάς. Μισθούς δεν ανέφερα μόνος σου αναφέρθηκες και μάλλον είσαι κάποιος που δεν μπόρεσε να βολευτεί στα προηγούμενα “καλά” χρόνια. Η ένιαια “κατώτατος μισθός” αυτό έρχεται να εξηγήσει σε κάθε κράτος. Ορίζεται βάσει των αναγκών της εκάστοτε χώρας. Άν όλα κρινόταν αναλόγως με το πόσα θέλει να βγάλει π.χ η Apple και πόσα να ξοδέυει τότε όλοι θα είμασταν μία Απέραντη Κίνα. Εννοέιτε οτι θα σου έλεγε άν ήθελες να δουλέψεις… Συνέχεια »

Nick

@ChristosT δν προκειτε να απαντησω σε ad hominem επιθέσεις. Απλα θέλω να ξέρω αν στους έλληνες που κανουν 2 δουλειές βάζεις μέσα τους δημόσιους υπαλλήλους? Αν μέσα βάζεις τo 46% των νοικώκυριών που δν πλήρωναν φόρο στα ‘καλά χρόνια’ (70 billion euros). Δν νομίζω όλοι αυτοί να είναι πλούσιοι εκατομυριούχοι. Αν το αυριο για κάποιους είναι να σωθουν από τον πόλεμο τότε θα πρέπει να είναι κολοδεχούμενοι για του λόγους που ανέφερα σε άλλα ποστ. Οι εγγληματίες είναι θέμα της Αστυνομίας ειτε Ελληνες ειτε αλλοδαποι και είναι σαν σύνολο μία μειονοτητα. Στο επειχείρημα οι Ελληνες δν βίασανε, να σου θημίσω ένα νησί κόντα στο Ισραηλ μερικές δεκαετίες πριν. Επίσης oi Eλληνες μεταναστες αν δν κάνω λάθος στέλνανε χρήματα πίσω στην Ελλάδα (κάτι με το οποίο σαν στρατηγική δν σου αρέσει). Επίσης οι πλειοψηφεία δούλευε με μη δηλωμένους μίσθους, περιμένοντας την πρασινη κάρτα ή την γένηση τέκνου. Πολυ υποκρισία. Οι πολιτικοί που η δικιά σου γενιά ψηφισε και ψηφίζει, να ξέρεις πρέπει να πληρόνονται καλά. Ο μισθός σε κάθε εργασία έχει να κάνει με τις ευθήνες και τα καθήκοντα. Συμφωνα με το Συνταγμα οι πολιτικοί είναι οι αντιπρόσωποι του λαου με την ευθήνη της καθοδήγησης και της εθνικής απόφασης. Επίσης υψηλοι… Συνέχεια »

ChristosT

@Nick αναφέρομαι ξεκάθαρα και ΠΑΝΤΑ στους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά και πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους ΑΝ έχεις την στοιχειώδη λογική να το καταλάβεις. Είμαι κατά των λαμογιών και των μπαταχτσήδων. Όταν στην χώρα μου είναι άνεργοι άνθρωποι με 2 πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ, 2-3 γλώσσες,μεταπτυχιακά κλπ…κάτι δεν πάει καλα! Και δεν φταίει το “φθηνό” εργατικό χέρι αλλά αυτοί που τρέχουν πίσω απο κάτι ρεμάλια για να βολευτούνε. Άν νοείς φαντάζομαι… Η χώρα μου μπορεί να πάει μπροστά και με τους ανθρώπους της. Δεν έχει ανάγκη 10 εκ μετανάστες ΟΤΑΝ έχεις σχεδόν 3 εκ άνεργους εδώ που φορολογούνται ταυτόχρονα απο το ηλίθιο και παράλογο κράτος, το οποίο απαρτίζεται απο τεμπελεράδες πολιτικούς, που τα 10 χιλιάρικα τους είναι λίγα (κάτι παραπάνω για τους Υπουργούς) και τα 300 ευρώ του ΟΓΑ είναι πολλά για να πληρώνεις τα μηνιαία εξοδά σου και τους φόρους,λογαριασμούς κ.α σε όλα τα επίπεδα. Το κράτος μας πάσχει σε άλλους τομείς και όχι απο φθηνά εργατικά ξένα χέρια. Όταν διαμαρτύρεσαι ώς κράτος οτι ο πληθυσμός σου έχει γεράσει και μειώνεται ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΗΦΊΖΕΙΣ νόμους για να φορολογείται το κάθε τέκνο, αυτό λέγεται έμμεσα γενοκτονία. Ή έχεις ανάγκη απο πληθυσμό και δίνεις κίνητρα στους πολίτες σου ή απλά άλλαξε παραμύθι… Πρώτον η… Συνέχεια »

ChristosT

Θέλω να πώ οτι στην Πολιτική πρέπει να μπαίνουν άνθρωποι με αγάπη και με προσωπική εργασία που θέλουν να ασχοληθούνε με τα κοινά (δές αρχαία Ελλάδα). Όχι αυτοί που θέλουν τα 10 χιλιάρικα και λένε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Όσα χρήματα και να δώσεις σε έναν άνθρωπο άν είναι γεμάτος απληστία θα απλώσει χέρι παντού. Τέλος δεν μπορώ να δεχτώ και να βλέπω ανθρώπους με σπίτι στο χωριό και δεκάδες στρέματα χωράφια απο τους γονείς τους, για να πάνε σε άλλες χώρες. Πρωτα θα φτιάξουμε ένα σωστά δομημένο κράτος νομοθετικά (και όχι μνημονιακά για την απαχτή των Βρυξελλών και του Βερολίνου) και μετά θα ρίξουμε την προσωπική μας εργασία για να κάνουμε την Ελλάδα μεγάλη. Με αυτά που ψηφίζονται εδώ και 8 χρόνια έχοντας το πιστόλι του εκβιασμού των δόσεων της Ε.Ε και κυρίως της Γερμανίας, η χώρα πάει πρός διάλυση και πτώχευση. Έτσι μας θέλουν διότι είναι πολλά τα λεφτά όντως…να μην αναφερθώ για την χαβούζα της Ε.Ε που μας κατηντησαν. Τέτοια Ευρώπη(άν αυτό είναι Ευρώπη) να την βάλουν εκεί που ξέρουν. Όλοι κλείσανε τα σύνορά τους αλλά καμία χώρα δεν τιμωρήθηκε!!! Μόνο η Ελλάδα τους φταίει επειδή δεν προσκυνά τα συμφέροντά τους. Αυτή η χώρα μπορεί να ζήσει και… Συνέχεια »

Chris_BMW_exeis_BMW?

ChristosT συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σχεδόν σε όλα!
Nick από το πρώτο σου κι’όλας σχόλιο έθεσες τον εαυτό σου εκτός συζήτησης.
Έχεις την χειρότερη οικονομική “ματιά” που διάβασα εδώ και καιρό.
Οι “αμόρφωτοι” που λες είναι άνθρωποι ανώτεροί σου ξεκάθαρα.
Επειδή εσύ βρήκες δουλειά στον τομέα σου, δεν σημαίνει πώς υπάρχουν δουλειές. Επίσης, όποιος δεν έχει δουλειά δεν είναι τεμπέλης. Πολλοί “αμόρφωτοι” παράγουν κοινωνικό έργο σε αντίθεση με εσένα. Προφανώς και δεν έχεις δουλέψει σε χειρονακτική εργασία, γι’αυτό και μπορείς και μιλάς με τέτοια ευκολία. Πολύ πιθανόν να τα “φυσάνε” και οι δικοί σου και γι’αυτό ο εν λόγο “αέρας”.
Φυσικά και τίποτα από αυτά δεν θα σου μείνει μιας και έχεις τέτοιες απόψεις αλλά τουλάχιστον μην “ξεφτιλίζεσαι” με τέτοιες απόψεις ενώ κοτσάρεις δίπλα τους τίτλους σου.

bezilys

Μας βομβαδιζουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με βλακειες όλη την ώρα λες και θα αλλάξει κάτι στην Google η στην κάθε Google που βγήκε ο Trump….

Panos7GR

Αρχικά θα μιλήσω σχετικά με το θέμα που αναπτύχθηκε στα σχόλια. 1) Το στερεότυπο “οι Έλληνες τα ξύνουν και δεν κάνουν χειρονακτικές δουλειές γιατί είναι μπαναλ” κτλπ κτλπ, είναι κλασσικό πρωτευουσιάνου ή κατοίκου μεγαλούπολης. Πήγαινε στην ελληνική επαρχία να μου πεις αν ισχύει. 2) Όντως κάθε χώρα χρειάζεται μετανάστες είτε σαν φθηνά εργατικά χέρια, είτε σαν εξειδικευμένο προσωπικό, ΑΛΛΑ με συγκεκριμένους αριθμούς που μπορεί να τους διαχειριστεί, να τους αφομοιώσει με το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο και να τους μορφώσει, εκπαιδεύσει και περιθάλψει. Έχουμε πολύ πρόσφατο παράδειγμα την Ελλάδα του ’90 είδαμε μετά τη κατάρευση της Γιουγκοσλαβίας, Σοβιετικής Ένωσης και της Αλβανίας πως έχουμε πρόβλημα σε αυτό. Κάτι ανάλογο ζούμε και τώρα, αλλά με μεγαλύτερη εισροή και μάλιστα ανθρώπων με εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής, σκέψης και συνηθειών. 3) Δεν έχετε ζήσει από κοντά τη μεταναστευτική κρίση για να ξέρετε τι εστί και τι παίζει από πίσω. Ήμουν εθελοντής σε ένα νησί του Ανατολικού Αιγαίου πολύ πριν καν ξεφυτρώσουν ΜΚΟ, ακόμα και πριν βοηθήσουν Εκκλησία και Δήμος. 4) Για την κατάντια φταίει πρώτα ο λαός με αυτούς που ψήφιζε και μετά οι πολιτικοί. Γιατί όταν βλέπεις ότι σε κλέβει μπροστά στα μάτια σου και τον ξαναψηφιζεις είσαι άξιος της μοίρας σου. +η… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.