Google Pixel 3: Τραβάει selfie όταν φιλάμε κάποιον

Pixel 3, Google Pixel 3: Τραβάει selfie όταν φιλάμε κάποιον

Όταν το 2018, η Google ανακοίνωσε το Google Pixel 3, ανέφερε πως το smartphone, θα υποστηρίζει την λειτουργία Photobooth, η οποία επιτρέπει την λήψη selfie όταν φιλάμε κάποιον. Με την βοήθεια του AI της Google, το Photobooth μπορεί να κάνει αυτόματη λήψη φωτογραφιών, όταν η κάμερα του Pixel 3, είναι σταθερή και τα μάτια όσων ετοιμάζονται για την φωτογραφία είναι ανοικτά.

Για να επιτύχει αυτό το αποτέλεσμα, η Google εκπαίδευσε το AI, με τρόπο τέτοιο που να μπορεί να αναγνωρίσει τις εκφράσεις του προσώπου, χρησιμοποιώντας το Image Content Model (ICM), γνωστό από τα Google Clips. Πλέον έχει ολοκληρωθεί η εφαρμογή και μπορείτε την ώρα που δίνετε φιλί σε κάποιον, να έχετε την τέλεια φωτογραφία σε υψηλά frame rates, αφού για να μπορέσει να τρέξει σωστά στα smartphones, το Photobooth αξιοποιεί το MobileNets.

Όποιος έχει το Google Pixel 3, μπορεί να ανοίξει την κάμερα, να πάει στην επιλογή More κι από εκεί να ενεργοποιήσει το Photobooth. Στην συνέχεια κάνει κλικ στο κουμπί με το αστεράκι κι όταν όλοι όσοι θέλουν να βγουν φωτογραφία, έχουν τα μάτια ανοικτά και είναι ακίνητοι, βγάζει φωτογραφία.

Στην πλαϊνή πλευρά, υπάρχει μια λευκή μπάρα, η οποία δείχνει τέσσερις επιλογές, που δηλώνουν αν δεν φαίνονται πρόσωπα, αν τα πρόσωπα δεν δίνουν προσοχή, δεν έχουν εκφράσεις και η τέταρτη είναι εκείνη που δηλώνει πως όλοι είναι έτοιμοι για την φωτογραφία. Όταν ενεργοποιηθεί η τέταρτη επιλογή, η κάμερα αρχίζει την λήψη και μπορείτε να αλλάζετε πόζα μετά την κάθε λήψη.

Πηγή 

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος

η καλυτερη selfie που εχει βγει ποτε σε κινητο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel 3 Google Pixel 3 XL

Pixel 3 και Pixel 3 XL ενημερώνονται για τελευταία φορά

Αν και τώρα η Google προσφέρει περισσότερα χρόνια υποστήριξης, τα Pixel 3 και Pixel 3 XL δεν καλύπτονται από αυτό, καθώς κυκλοφόρησαν προτού ανακοινωθεί.

Software featured Google Pixel 3 Google Pixel 3 XL

Pixel 3: Τέλος στις ενημερώσεις λογισμικού

Η Google κυκλοφόρησε το pixel 3 και pixel 3xl το 2018. Τα δύο τηλέφωνα αποδείχθηκαν από τα πιο δημοφιλή που έχει κυκλοφορήσει η εταιρεία.

Smartphones Google Pixel 3 Google Pixel 3 XL

Google Pixel 3: Χρήστες αναφέρουν σοβαρά προβλήματα

Οι κάτοχοι των Google Pixel 3 και 3 XL διαμαρτύρονται για σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία των συσκευών τους.

Smartphones Android Smartphones Google Google Pixel 2

Τα προβλήματα κάμερας του Google Pixel 2 άρχισαν να επηρεάζουν και νεότερες συσκευές

Οι χρήστες των Pixel 2 και Pixel 2 XL έχουν γεμίσει με αρνητικά reviews την εφαρμογή Google Camera στο Play Store