Google Pixel 3a και 3a XL: Ανακοινώθηκαν επίσημα με τη τιμή από 400 δολάρια

https://youtu.be/vc7LlUtQgNw

Η Google ανακοίνωσε επίσημα τα νέα mid-range της Google Pixel 3a και Google Pixel 3a XL, στα πλαίσια της Google I/O 2019.

Τα νέα smartphones της εταιρείας, έχουν συντηρητικό σχεδιασμό, όμως η εταιρεία δείχνει να έχει δώσει μεγάλη σημασία στην κάμερα τους. Η τιμή είναι πιο οικονομική σε σχέση με τις “ναυαρχίδες” άλλων εταιρειών, που σημαίνει πως στόχος της Google είναι να βρει η νέα σειρά κινητών της, μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό.

Pixel 3a, Google Pixel 3a και 3a XL: Ανακοινώθηκαν επίσημα με τη τιμή από 400 δολάρια

Όσον αφορά το Pixel 3a, έχει οθόνη 5.6″ OLED με ανάλυση FHD+ 1080 x 2220px και το υλικό της είναι Dragon Trail. Ο επεξεργαστής είναι Snapdragon 670, ενώ στην GPU βρίσκουμε την Adreno 615. Η μνήμη του είναι στα 4GB RAM με αποθηκευτικό χώρο στα 64GB. Στην κάμερα βρίσκουμε στο πίσω μέρος του κινητού, την Sony IMX363 στα 12MP με διάφραγμα f/1.8 aperture, ενώ η μπροστινή κάμερα είναι στα 8MP. Εκτός όμως της υψηλής ποιότητας που έχει η κάμερα, υπάρχουν και πρόσθετες λειτουργίες που διευκολύνουν τον χρήστη, να πετύχει το αποτέλεσμα που θέλει στις φωτογραφίες του. Οι λειτουργίες αυτές είναι: το Night Sight, το Top Shot, το Super Res Zoom και φυσικά η HDR+. Η μπαταρία του είναι 3,000 mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 18W.

Pixel 3a, Google Pixel 3a και 3a XL: Ανακοινώθηκαν επίσημα με τη τιμή από 400 δολάρια

Το μεγάλο μοντέλο της σειράς που είναι το Pixel 3a XL, έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με το Pixel 3a. Η οθόνη είναι 6,0″ OLED με ανάλυση FHD+ 1080 x 2160px. Δεν έχει notch όπως το 3a, όμως έχει bezels τα οποία είναι πιο διακριτικά. Η κάμερα είναι ίδια με του 3a και η μπαταρία μεγαλύτερη στα 3,700 mAh.

Η Google χρησιμοποίησε πλαστικό στα smartphones της, προκειμένου να κρατήσει την τιμή χαμηλή, ενώ το γυαλί της οθόνης όπως αναφέραμε πιο πάνω είναι Dragon Tail. Η σειρά Pixel 3a έχει 3.5mm audio jack με στερεοφωνικά ηχεία.

Pixel 3a, Google Pixel 3a και 3a XL: Ανακοινώθηκαν επίσημα με τη τιμή από 400 δολάρια

Τα νέα smartphones της Google, θα κυκλοφορήσουν σε τρία χρώματα: Just Black, Clearly White και Purple-ish, ενώ όλα τους έχουν ένα διακριτικό δευτερεύον χρώμα στα κουμπιά. Η τιμή του Pixel 3a αρχίζει από τα 399 δολάρια και του Pixel 3a XL από τα 479. Και οι δύο συσκευές είναι διαθέσιμες στις χώρες που πουλά ήδη η Google τα κινητά της.

Pixel 3a, Google Pixel 3a και 3a XL: Ανακοινώθηκαν επίσημα με τη τιμή από 400 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
I am

Αν πάει 300 σε λίγο καιρό αξίζει. Κατά τα άλλα έβαλε κάμερες που είχε πέρυσι η ναυαρχίδα. Αν τις συγκρίνεις με τις περσινές τέλεια. Φέτος όμως?

forneverarrow

Θα γίνω γραφικός τώρα. Έχει γίνει μεγάλο σούσουρο στο internet με το 3a και δυσκολεύομαι να κατανοήσω το γιατί. Έβαλαν μια καλή (όχι η καλύτερη κατά την ταπεινή μου άποψη) κάμερα σε μια συσκευή που κατά τα άλλα θα κόστιζε 250$ και την πουλάνε 400?? Και πρέπει να ενθουσιαστούμε τώρα και καλά? Υπερβολικά ακριβό για Snapdragon 670 και 4gb ram, με πλαστικό και ούτε καν Gorilla Glass. Θετικό ότι θα παίρνει updates και ότι έχει καλή κάμερα, αλλά 1) δεν θα αποδίδει όπως το κανονικό pixel καθώς θα βασίζεται στον 670 για επεξεργασία αντί για τον ξεχωριστό επεξεργαστή που έβαλε η Google στο 3, και 2) δεν θα αντέξει για πολύ στις επιδόσεις αν κρίνουμε από τα παράπονα για τα Pixel μετά από 6-7 μήνες χρήσης (λένε ότι stutterιάζουν πολύ). Αν κόστιζε το πολύ 300$ πιθανότατα δεν θα έκανα θέμα, αλλά από τη στιγμή που στα μαγαζιά έχουν το Pocophone 350€ δεν βλέπω λόγο να πάει κάποιος για το 3a. Εκτός και αν δεν θέλεις smartphone αλλά κάμερα, οπότε με 300€ τσιμπάς μια entry level Canon EOS DSLR και έχεις κάτι πολύ καλύτερο. Για εμένα είναι καλύτερη η πολιτική της Samsung και της Apple. Τα XR και S10e είναι καλύτερα… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.