Google Pixel 3a: Πλαστικά με Dragontrail, αλλά άντεξαν τα βασανιστήρια του JerryRigEverything [βίντεο]

Μετά από αρκετά χρόνια δραστηριότητας στον τομέα των premium smartphones η Google αποφάσισε να ασχοληθεί με τα mid-range κινητά, κι έτσι κυκλοφόρησε τα Google Pixel 3a και 3a XL. Τα στοιχεία που ξεχωρίζουν στα νέα smartphones της Google είναι η πιο προσιτή τιμή, η καλές επιδόσεις στον τομέα της φωτογραφίας και η κάπως ιδιαίτερες επιλογές στα υλικά κατασκευής.

Google Pixel 3a, Google Pixel 3a: Πλαστικά με Dragontrail, αλλά άντεξαν τα βασανιστήρια του JerryRigEverything [βίντεο]

Η μεγαλύτερη διαφορά των Google Pixel 3a με τα μεγάλα premium αδέρφια τους είναι η επιλογή του πλαστικού ως βασικό υλικό κατασκευής. Η απόφαση της Google να χρησιμοποιήσει πλαστικό απέτρεψε αρκετούς από το να αγοράσουν τις νέες mid-range συσκευές. Ωστόσο, ο JerryRigEverything απέδειξε ότι τα Google Pixel 3a αν και πλαστικά πέρασαν σχεδόν κάθε δοκιμασία στην οποία τα υπέβαλε.

Google Pixel 3a, Google Pixel 3a: Πλαστικά με Dragontrail, αλλά άντεξαν τα βασανιστήρια του JerryRigEverything [βίντεο]

Το βίντεο του JerryRigEverything δείχνει ότι το μπροστινό γυαλί, για το οποίο η Google επέλεξε το Dragontrail αντί για το Gorilla Glass, είναι αρκετά ανθεκτικό. Όσον αφορά τις γρατζουνιές, αυτές δεν είναι άμεσα ορατές, εκτός κι αν προσέξουμε ιδιαίτερα τα σημεία ή υπάρχει φωτισμός στην οθόνη.

Google Pixel 3a, Google Pixel 3a: Πλαστικά με Dragontrail, αλλά άντεξαν τα βασανιστήρια του JerryRigEverything [βίντεο]

Επίσης, το πλαίσιο αν και είναι κατασκευασμένο από πολύ σκληρό πλαστικό, άντεξε τη δοκιμή κάμψης. Αποδεικνύοντας ότι αν ένα πλαίσιο έχει σχεδιαστεί σωστά τότε μπορεί να αποδώσει σχεδόν καλά με ένα μεταλλικό.

Google Pixel 3a, Google Pixel 3a: Πλαστικά με Dragontrail, αλλά άντεξαν τα βασανιστήρια του JerryRigEverything [βίντεο]

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Google Pixel 3a και το 3a XL υποβλήθηκαν στο γνωστό teardown του iFixit, το οποίο τους έδωσε συνολικό σκορ 6/10, και απέδειξε ότι μπορούν να επισκευαστούν ιδιαίτερα εύκολα.ώστε να είναι εύκολο να επισκευαστούν.

Google Pixel 3a, Google Pixel 3a: Πλαστικά με Dragontrail, αλλά άντεξαν τα βασανιστήρια του JerryRigEverything [βίντεο] Google Pixel 3a, Google Pixel 3a: Πλαστικά με Dragontrail, αλλά άντεξαν τα βασανιστήρια του JerryRigEverything [βίντεο]

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.