Google Pixel 3a: Η τιμή του θα ξεκινάει από τα 450 ευρώ;

Pixel 3a, Google Pixel 3a: Η τιμή του θα ξεκινάει από τα 450 ευρώ;

Pixel 3a, Google Pixel 3a: Η τιμή του θα ξεκινάει από τα 450 ευρώ;

Όπως όλα δείχνουν η mid-range σειρά Pixel 3a, της Google θα κυκλοφορήσει μέσα στην Άνοιξη και οι τιμές των νέων smartphone της εταιρείας άρχισαν να διαρρέουν.

Επιπλέον λέγεται πως ο επεξεργαστής που θα “ντύσει” τα νέα κινητά είναι είτε ο Snapdragon 670 είτε ο 710. Από εκεί και ύστερα, όλα τα υπόλοιπα μένουν στον αέρα, καθώς επίσημη δήλωση από την Google σχετικά με τα χαρακτηριστικά δεν έχει γίνει.

Όμως όπως αναφέρει γερμανική ιστοσελίδα, το Pixel 3a θα κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες την άνοιξη και αμέσως μετά θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη.

Η τιμή του αναμένεται να ξεκινήσει από τα 450 ευρώ, ενώ η μνήμη του λέγεται πως θα είναι 4GB με αποθηκευτικό χώρο στα 64GB.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Μεγάλο leak αποκαλύπτει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, 1.400 nits μέγιστη φωτεινότητα HDR

Το Pixel 8a της Google είναι προ των πυλών καθώς αναμένεται να παρουσιαστεί τον Μάιο στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών I/O της εταιρείας.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 8a: Νέα στοιχεία προμηνύουν ότι έρχεται σύντομα

Το φημολογούμενο Pixel 8a εμφανίστηκε στον ιστότοπο της FCC, κάτι που δείχνει ότι η Google είναι έτοιμη να το κυκλοφορήσει.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel Fold 2: Νέες φήμες για μεγαλύτερες οθόνες 8,02 και 6,29 ίντσες

Πολλά έχουν ακουστεί για το επερχόμενο Google Pixel Fold 2, συμπεριλαμβανομένων πιθανών αλλαγών στο σχεδιασμό και το μέγεθος της οθόνης.