Google Pixel 4 και 4 XL: Έχουν την καλύτερη οθόνη στην αγορά

Google Pixel 4, Google Pixel 4 και 4 XL: Έχουν την καλύτερη οθόνη στην αγορά

Εχθές η Google ανακοίνωσε τα νέα Google Pixel 4 και 4 XL. Συνήθως τα Pixel smartphones είναι γνωστά για τις φωτογραφικές ικανότητες και την οθόνη τους.

Πέρυσι, το DisplayMate βαθμολόγησε το Google Pixel 3 XL με A+, όπου είναι και η υψηλότερη βαθμολογία. Φαίνεται ότι η εταιρεία κράτησε τη συνταγή της επιτυχίας αφού και φέτος τα Pixel 4 έλαβαν την ίδια βαθμολογία.

Περιγράφοντας τις οθόνες των Google Pixel 4, το DisplayMate αναφέρει ότι αγγίζουν την τελειότητα. Ο συντάκτης της αναφοράς δεν κρύβει καθόλου τον ενθουσιασμό του, όσον αφορά την ποιότητα της οθόνης των Pixel 4.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ιστοσελίδα η οθόνη του smartphone έχει εξαιρετική ακρίβεια χρωμάτων, φωτεινότητα και υψηλό ποσοστό ανανέωσης. Όλα τα παραπάνω δημιουργούν μία ευχάριστη εμπειρία προβολής.

Συνολικά, η οθόνη του Google Pixel 4 έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία “Α+”, διότι προσφέρει σημαντικά καλύτερη απόδοση σε σύγκριση με τα υπόλοιπα smartphones.

Τέλος, το DisplayMate αναφέρει ότι το Pixel 4, σε σύγκριση με τον πρόγονο του, έχει 10% αυξημένη φωτεινότητα, το colour standard βελτιώθηκε και η εξοικονόμηση ενέργειας είναι πιο αποδοτική.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Saša

Ε ναι απ τα 5 φετινα smartphones ολα κ ολα που εχουν τεσταρει τo Pixel παιρνει τη καλυτερη βαθμολογια, δυστυχως απο αυτα λειπει φυσικα το Rog Phone 2 που προσωπικα πιστευω φοραει το καλυτερο πανελ της αγορας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσε (και) η τιμή – Πόσο ακριβότερο θα είναι από το 7a;

Μια ακόμα είδηση έρχεται από το μέτωπο της Google και αυτή τη φορά αφορά το Pixel 8a και συγκεκριμένα την τιμή του.