Google Pixel 4: Screen protector προδίδει την ύπαρξη punch hole

Pixel 4, Google Pixel 4: Screen protector προδίδει την ύπαρξη punch hole

Η εμβληματική 4η σειρά Pixel της Google μάλλον θα ανακοινωθεί τον Οκτώβριο αλλά ένα screen protector μιας εταιρείας πρόδωσε την ύπαρξη του punch hole.

Το προστατευτικό γυαλί της Skinomi έχει μεγάλο cut out παρόμοιο με αυτό του Galaxy S10+, το οποίο θα φιλοξενεί φυσικά την front facing κάμερα. Ωστόσο, η θήκη σύμφωνα με την λίστα απευθύνεται μόνο για το απλό Pixel 4 ενώ σύμφωνα με προηγούμενες φήμες μόνο το Pixel 4 XL θα ενσωματώνει διπλή front facing κάμερα.

Pixel 4, Google Pixel 4: Screen protector προδίδει την ύπαρξη punch hole

Πριν δύο βδομάδες σχεδόν ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που διέρρευσε υποστήριζε το ίδιο πράγμα όπως και renders των Pixel 4 και Pixel 4 XL που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο νωρίτερα.

Μεγάλες αλλαγές αναμένεται να γίνουν στην Pixel 4 σειρά σύμφωνα με το τελευταίο leak. Ο Jon Prosser υποστηρίζει ότι, η Google θα αλλάξει τα φυσικά κουμπιά με πλήκτρα αφής, ενώ η πηγή του είχε επιβεβαιώσει την ύπαρξη του punch-hole. Τα front facing stereo ηχεία δεν θα απουσιάζουν από την ναυαρχίδα της Google, η οποία μάλλον θα μεταφερθεί στην in-display γενιά των fingerprint scanner.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jo@

Παλι παππαδες θα κανει η καμερα…τρελανε μας googlαρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Google Google Pixel 4

Google: Συμβιβασμός 8 εκατ. δολαρίων για τις “παραπλανητικές” ραδιοφωνικές διαφημίσεις Pixel 4

Tην περασμένη χρονιά, η πολιτεία του Τέξας μήνυσε την Google για παραπλανητικές ραδιοφωνικές διαφημίσεις για τη σειρά Pixel 4.

Smartphones Google Google Pixel 4 Google Pixel 4 XL

Pixel 4/ 4 XL: Έφτασε η τελευταία τους εγγυημένη ενημέρωση λογισμικού

Η Google κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Pixel Οκτωβρίου, η οποία θα είναι και η τελευταία που έχει προγραμματιστεί για τα Pixel 4 και Pixel 4 XL.

Smartphones featured Google Pixel 4

Pixel 4 έλαβε κατά λάθος ενημέρωση με Android 13

Αν και το περιμένουμε τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, ένας κάτοχος Pixel 4 έλαβε πρόσφατα την ενημέρωση Android 13 στις 23 Ιουνίου.

Smartphones Google Google Pixel Google Pixel 4

Google Pixel 4: Κάποιοι χρήστες έχουν εκ νέου πρόβλημα με το Face Unlock

Με το τελευταίο update των Google Pixel 4 φαίνεται να επανήλθε για κάποιους χρήστες το πρόβλημα του Face Unlock, καθώς δε τους αναγνωρίζει.