Google Pixel 4: Update στην εφαρμογή Recorder έφερε λειτουργία αναζήτησης και μεταγραφής

Google Pixel 4 Recorder λειτουργία αναζήτησης, Google Pixel 4: Update στην εφαρμογή Recorder έφερε λειτουργία αναζήτησης και μεταγραφής

Search

Η Google ετοιμάζει για τα Pixel 4 και Pixel 4 XL μία νέα εφαρμογή καταγραφής ήχου ονόματι Recorder. Τώρα ένα update που προώθησε καταλάθος η εταιρεία στα Pixel 4 ενσωματώνει λειτουργία αναζήτησης και λειτουργία μεταγραφής ήχου.

Πλέον ο χρήστης θα μπορεί να μεταγράψει μία καταγραφή και η εφαρμογή μπορεί να αναγνωρίσει τις διαφορές μεταξύ ομιλίας και μουσικής. Επιπλέον, θα υπάρχει δυνατότητα εξαγωγής της καταγραφής του σε αρχείο κειμένου, ωστόσο η δυνατότητα αυτή δίνεται μόνο για καταγραφή ήχου στην Αγγλική γλώσσα. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον η Google επεκτείνει αυτήν την λειτουργία και σε περισσότερες γλώσσες.

Google Pixel 4 Recorder λειτουργία αναζήτησης, Google Pixel 4: Update στην εφαρμογή Recorder έφερε λειτουργία αναζήτησης και μεταγραφής

Transcription

Σε τι θα βοηθήσει όμως η λειτουργία αναζήτησης;  Έστω λοιπόν ότι έχετε κάνει μία καταγραφή ήχου για παράδειγμα κατά την διάρκεια μία παρουσίασης η οποία έχει μεγάλη διάρκεια. Ο χρήστης θα έχει την δυνατότητα να γράψει ένα συγκεκριμένο κομμάτι, μία λέξη κλειδί για παράδειγμα και έπειτα να κάνει αναζήτηση ώστε να μεταβεί σε εκείνο ή εκείνα ακριβώς τα σημεία όπου υπάρχει η φράση ή λέξη που αναζήτησε. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι για την αναζήτηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε λέξη ή φράση και όχι μόνο λέξεις κλειδιά.

Να υπενθυμίσουμε ότι αρχικά η εφαρμογή της Google είχε τις βασικές λειτουργίες δηλαδή καταγραφή, αναπαραγωγή και δημοσίευση ωστόσο αυτές οι νέες λειτουργίες θα επεκτείνουν την χρήση της. Τέλος, τα δύο νέα smartphone και ίσως μαζί με τα Pixel Buds 2 θα αποκαλυφθούν στις 15 Οκτωβρίου στην Νέα Υόρκη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.