Google Pixel 4 XL: Διέρρευσαν τιμές Αμερικής, μεγάλη διαφορά με τις Ευρωπαϊκές

Google Pixel 4 XL, Google Pixel 4 XL: Διέρρευσαν τιμές Αμερικής, μεγάλη διαφορά με τις Ευρωπαϊκές

Αύριο η Google θα πραγματοποιήσει το Made by Google event στο οποίο θα αποκαλύψει τα νέα Google Pixel 4 και 4 XL. Μέχρι τώρα γνωρίζουμε τα πάντα για τα smartphones και τώρα μάθαμε τις τιμές Αμερικής για το Google Pixel 4 XL.

Οι τιμές των Pixel 4 μέχρι σήμερα

Τον προηγούμενο μήνα, τα Google Pixel 4 είχαν κάνει την εμφάνιση τους στην ιστοσελίδα ενός Ιρλανδού λιανοπωλητή. Σύμφωνα με τις καταχωρήσεις, η τιμή του Pixel 4 θα ξεκινά από τα 819,98€ και του 4 XL από τα 1126,68€.

Πριν λίγες ημέρες, ο γνωστός leakster Evan Blass δημοσίευσε τις τιμές των smartphones σε τιμές δολαρίων Καναδά. Σύμφωνα με αυτή την πηγή, το μικρό μοντέλο θα τιμολογείται από τα 1.049,95 δολάρια Καναδά ή περίπου 720 ευρώ και η τιμή του Google Pixel 4 XL θα ξεκινά από τα 1.199,95 δολάρια Καναδά ή περίπου 820 ευρώ.

Οι τιμές αυτές παρουσιάζουν αισθητές διαφορές, κάτι που είναι απόλυτα λογικό. Η τιμολόγηση για την Ευρώπη είναι υψηλότερη σε σύγκριση με αυτή του Καναδά και των ΗΠΑ.

Η νεότερη διαρροή για τις τιμές των Pixel 4

Ένας υπάλληλος του Best Buy ανακάλυψε στο σύστημα της ιστοσελίδας το Google Pixel 4 XL, και συγκεκριμένα τις εκδόσεις των Verizon και Sprint. Με βάση την καταχώρηση, η οποία σύμφωνα με τον υπάλληλο ανήκει στην 64GB έκδοση, η τιμή για τα μοντέλα των δύο παρόχων θα ξεκινά από τα 999 δολάρια Αμερικής ή περίπου 905 ευρώ.

Google Pixel 4 XL, Google Pixel 4 XL: Διέρρευσαν τιμές Αμερικής, μεγάλη διαφορά με τις Ευρωπαϊκές

Μέχρι τώρα, δεν έχει κάνει την εμφάνιση του το Google Pixel 4. Επίσης, υπάρχει πιθανότητα όλες αυτές οι καταχωρήσεις να είναι απλά placeholders. Αυτό θα εξηγούσε και τις ακανόνιστες διαφορές στις τιμές που παρουσιάζουν τα μοντέλα.

Τι ισχύει για τις τιμές των Pixel 4

Όπως και να έχει, θα μάθουμε τα πάντα αύριο στο Made by Google event, το οποίο θα καλύψει το Techblog. Γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι για να ενημερωθείτε πρώτοι για τα Google Pixel 4, και όλες τις συσκευές που θα παρουσιάσει η εταιρεία.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software emoji Google

Google: Έρχονται τα «ηχητικά emoji» – Θα περιλαμβάνεται και το πλήκτρο… πορδής

Η Google ακούγεται πως κυκλοφορεί “ηχητικά emoji” για τους χρήστες Android, με ορισμένους κατόχους Pixel να παρατηρούν ήδη μια επιλογή.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Νέο leak φέρνει ανατροπή στην αναμενόμενη τιμή – HD renders αποκαλύπτουν νέο χρώμα θήκη

Μέρα χωρίς leak για το Pixel 8a της Google δεν είναι ολοκληρωμένη γι’ αυτό και σήμερα έχουμε δύο νέες πληροφορίες.

Software Google Google Pixel Pixel

Google Circle to Search: Θα μπορεί να λειτουργεί όταν χρησιμοποιούνται δύο apps ταυτόχρονα σε split-screen

Η Google παρουσίασε το Circle to Search τον Ιανουάριο, με το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης να κάνει ντεμπούτο με τη σειρά Galaxy S24.