Google Pixel 4 XL: Διέρρευσε σχέδιο και render που αποκαλύπτει το design

Google Pixel 4 XL, Google Pixel 4 XL: Διέρρευσε σχέδιο και render που αποκαλύπτει το design

Google Pixel 4 XL, Google Pixel 4 XL: Διέρρευσε σχέδιο και render που αποκαλύπτει το design

Η Google στο κοντινό μέλλον θα κυκλοφορήσει την midrange σειρά των Pixel 3. Ωστόσο, τα βλέμματα των περισσότερων είναι στραμμένα στον πιθανό διάδοχο του Google Pixel 3 XL. Σήμερα, χάρη στην ιστοσελίδα SlashLeaks διέρρευσαν δισδιάστατα σχέδια από το πώς μπορεί να είναι το Google Pixel 4 XL.

Αν και είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε αν πρόκειται για αυθεντικά σχέδια, ή δημιούργημα κάποιου οπαδού των συσκευών της Google, οι συντάκτες του PhoneArena έφτιαξαν ήδη ένα mockup render βασισμένο στο σχέδιο που έγινε leak.

Το μπροστινό μέρος του τηλεφώνου μοιάζει αρκετά με το Samsung Galaxy S10+. Στην οθόνη θα βρούμε δύο selfie κάμερες τοποθετημένες σε ένα display cutout, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αντίστοιχες με αυτές του Google Pixel 3 XL. Η συσκευή θα έχει ελάχιστα bezels, και δύο σχισμές για τα ηχεία, η μία στο πάνω μέρος και η άλλη κάτω μέρος της οθόνης.

Google Pixel 4 XL, Google Pixel 4 XL: Διέρρευσε σχέδιο και render που αποκαλύπτει το design

Όλες οι συσκευές που κυκλοφορήσαν τον τελευταίο χρόνο έχουν είτε notch, είτε chin. Ωστόσο, σύμφωνα με το σχέδιο του SlashLeak, το Google Pixel 4 XL θα έχει ομοιόμορφο bezel σε όλη την περίμετρο της οθόνης, χωρίς καθόλου chin, όπως έχουν και τα iPhone XS.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο στο σχέδιο, ο δημιουργός του render υποθέτει ότι η συσκευή θα έχει in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Παρ΄όλα αυτά, η Google μπορεί να προτιμήσει να βάλει τον αισθητήρα των δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι της συσκευής, και όχι κάτω από την οθόνη.

Επιπλέον, οι διπλές πίσω κάμερες έχουν γίνει στάνταρ στην βιομηχανία των smartphones, και πλέον οι περισσότεροι κατασκευαστές προτιμάν τις τρεις πίσω κάμερες. Από την άλλη, η Google συνέχισε την παράδοση της μονής πίσω κάμερας, και στα Pixel 3 και 3 XL. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν η εταιρεία θα προσθέσει τελικά δεύτερη πίσω κάμερα, και αν αυτή θα είναι η κλασσική ευρυγώνια που έχουν όλες οι συσκευές.

Το Google Pixel 4 XL αναμένεται να ανακοινωθεί σε κάποια μελλοντική Made By Google εκδήλωση, η οποία συνήθως πραγματοποιείται περίπου τον Οκτώβριο.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
blats

Samsung s10+ ή iPhone 8??????

Μωυσης

Αηδια

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Παντα μα πάντα τα pixel απο το πρώτο τους κιόλας μοντελο ηταν τα ΠΙΟ ΆΣΧΗΜΑ και προβληματικα σε βλάβες τηλέφωνα..

chris

Tελειο απλα…! To μονο που λειπει απο ενα pixel 3 σημερα ειναι ενα ομορφο design μπροστα…

Baioss

Οχι διπλές κάμερες ρε Google. Μονές κάμερες θέλουμε και να τους γλεντάς όλους!

paparokasafrangos

ποιους ακριβως γλεντάει ? χααχαχχααχαχαχ σιγουραααααααα

Baioss

Τους πάντες γλεντάει φωτογραφικά με μια κάμερα μόνο η Google. Εκτός εάν είσαι από αυτούς που διαβάζουν και πιστεύουν ότι τους λέει το DxO.

Λευτερης

Οποιος εχει την παραμικρη ιδεα απο τεχνολογια, ξερει οτι pixel εχει καθε χρονο την κορυφαια καμερα σε φωτογραφια..

Chris

Ακριβώς !

I am

ΥΠΈΡΟΧΟ.

Σταύρος Χρι

Τρομερό. Αυτήν την φορά παίζει να το αγοράσουν και 4 άτομα σε όλη την Ελλάδα… Και από 4 τα 2 θα εχουν ελαττωματικό hardware και τα άλλα 2 που θα μεινουν θα τρώνε beta updates με 100 bugs όπως κάθε χρόνο…. Η τιμή τους είναι το μοναδικό πλεονέκτημα των συσκευών αυτών καθώς αποτρέπει πολύ κόσμο από την αγορά τους και ετσι έχουν γλιτώσει πολλοί 😂😂😂😂😂😂😂😂

Pixel Mono

Οι ψαγμένοι μόνο Pixel. Γλενταει iphone κ Samsung

Βλαδιμηρος

Ναι ωραιες συσκευες δεν λεω,ασχημες μεν (για μενα) αλλα ρε συ οι τιμες στον θεο γιατι ετσι? ασε που αρκετες φορες εχουν καποια θεματα που διαβαζω..

I am

Δεν μου αρέσει το xl αλλά στο κανονικό ή πρόσοψη το s10 και η πλάτη του pixel αν δεν έχει ξεφτιλικια θα είναι άλλο πράμα

Κώστας Βλαχάκης

Πολύ όμορφο σχεδιαστικά για το γούστο μου και αυτό το κρεμ χρώμα στο render είναι σούπερ!

giorgosgek

Για αλλη μια φορα ειστε υπερβολικοι και θελετε να κραξετε. Τo design ειναι καλυτερο απο ποτε . Σαν του s10 και καλυτερο αφου κοιτατε μπεζελ. Τωρα αν εχει θεματα η συσκευη , θα το δουμε . Βγαλατε αμεσως το πορισμα.

Ekimolaos

Το render δεν παίζει να είναι αληθινό. Οι μπροστινές κάμερες είναι στα δεξιά του μπροστινού πλαισίου και οι πίσω στα αριστερά του πίσω πλαισίου. Που σημαίνει ότι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ απέναντι οι φακοί. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η συσκευή θα είναι τουλάχιστον 10mm σε πάχος, κάτι που αποκλείεται. Οι φακοί είναι σχετικά μεγάλοι πάντα. Δεν μπορείς να βάλεις πίσω με μπρος να ακουμπάνε πλάτη. Εκτός αν έχεις το σασί του energizer phone, εκεί Ναι χωράνε άνετα στην ίδια θέση.

Fotisch

Τολμώ να πω πως κατέχοντας το pixel 2xl όντως ή φωτογραφίες δεν μπορούν να συγκριθούν με κανένα τηλέφωνο ακόμα γύρω μου. Φυσικά όχι μόνο δική μου γνώμη. Επίσης δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το λειτουργικό ή το hardware δύο χρόνια τώρα και επίσης παίρνεις πάντα πρώτος τα updates. Είναι όμορφο γιατί δικά μου γούστα και τέλος όμως σχεδιαστικά δεν είναι τοπ καθώς δεν στοχεύει εκεί η Google. Αυτό το ξέρεις όταν το παίρνεις. Ας πούμε έχει μεγαλύτερα bezel από τα υπόλοιπα flagship της εποχής. Προσωπικά δεν μου αρέσει το cut out με τη διπλή κάμερα.. αλλά υπολογίζοντας τα πάντα το σκέφτεσαι αλλιώς. Για παράδειγμα έχω τις καλύτερες φωτογραφίες στα παιδιά μου από τους υπόλοιπους γονείς..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.