Google Pixel 4 XL vs iPhone XS Max: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα [video]

Σε περίπου έναν μήνα θα αποκαλυφθούν τα Google Pixel 4 και Pixel 4 XL στην Νέα Υόρκη, ωστόσο χθες κυκλοφόρησε ένα βίντεο το οποίο συγκρίνει τις κάμερες των Pixel 4 XL και iPhone XS Max. Να υπενθυμίσουμε ότι το XS Max έχει διπλή κάμερα η οποία αποτελείται από δύο 12MP αισθητήρες εκ των οποίων ο ένας είναι wide με f/1.8 και ο άλλος telephoto με f/2.4. Όσον αφορά το Pixel 4 XL αυτό λέγεται ότι θα έχει τριπλή κάμερα με κύριο έναν 12.2MP φακό ο οποίος θα συνδυάζεται με έναν 16MP telephoto, δεν γνωρίζουμε όμως ποιος μπορεί να είναι ο τρίτος φακός.

Google Pixel 4 XL, Google Pixel 4 XL vs iPhone XS Max: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα [video]

Το βίντεο ανέβηκε στο Youtube από τον Youtuber ReLab με καταγωγή από το Βιενλαμ ο οποίος συγκρίνει την τριπλή κάμερα του Pixel 4 XL και την διπλή κάμερα του iPhone XS Max. Το smartphone που χρησιμοποιεί ο ReLab πιθανόν χρησιμοποιεί pre-release λογισμικό το οποίο τροποποιεί τις φωτογραφίες που εμφανίζονται σε αυτό το βίντεο.

Google Pixel 4 XL, Google Pixel 4 XL vs iPhone XS Max: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα [video] Google Pixel 4 XL, Google Pixel 4 XL vs iPhone XS Max: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα [video]

Επιπλέον, το smartphone της Google φαίνεται πως έχει ανώτερο σύστημα σταθεροποίησης από το iPhone αλλά ο ήχος παραμένει κατώτερος από αυτόν που καταγράφει το iPhone.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σταυρος Δ

Το iphone έχει την καλύτερη κάμερα γιατί είναι iphone. Όλα τα άλλα τηλέφωνα είναι δεν συγκρίνονται.Δεν είμαι ιφον φαν.

Μακης Σακης Λακης

το iphone εχει την καλυτερη καμερα γιατι αυτο θελουν να σε κανουν να πιστεψεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.