Google Pixel 4a: Διέρρευσαν real-life φωτογραφίες και αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό

, Google Pixel 4a: Διέρρευσαν real-life φωτογραφίες και αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό

Η Google ανακοίνωσε την άνοιξη του 2019 τα Pixel 3a και 3a XL, δύο smartphone τα οποία ανήκουν στην mid-range κατηγορία. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και φέτος, με την παρουσίαση του Pixel 4a αλλά δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια XL έκδοση. Σήμερα, διέρρευσε στο διαδίκτυο μία φωτογραφία του Pixel 4a το οποίο επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για τον σχεδιασμό που έχουμε από προηγούμενα leaks και renders.

Όπως μπορούμε να δούμε και στην παραπάνω φωτογραφία, το smartphone ενσωματώνει ένα punch-hole στην πάνω αριστερά γωνία για να φιλοξενηθεί η front facing κάμερα. Σε σχέση με τα Pixel 4 και 4 XL, η mid-range έκδοση έχει πολύ μικρά bezel σε όλες τις πλευρές.

, Google Pixel 4a: Διέρρευσαν real-life φωτογραφίες και αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό

Πηγαίνοντας στην πλάτη του smartphone συναντάμε ένα τετράγωνο module για την μία του κάμερα ενώ στο κέντρο βλέπουμε και έναν αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Χαρακτηριστικά

Το Pixel 4a φημολογείται ότι θα έχει οθόνη 5.81 ιντσών και ανάλυση 2160 x 1080 pixels. Τα γρανάζια ίσως γυρίζει ο Snapdragon 730 σε συνδυασμό με μνήμη RAM που δεν θα ξεπερνάει τα 4GB και αποθηκευτικό χώρο 64GB. Η κάμερα στην πλάτη θα είναι 12MP ενώ τις selfie φωτογραφίες θα αναλάβει μία κάμερα των 8MP. Τέλος, η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 3.200mAh.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panagiotis v.

3.200mAh??????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.