Google Pixel 4a: Ίσως ανακοινωθεί μέσα στο Μάιο

, Google Pixel 4a: Ίσως ανακοινωθεί μέσα στο Μάιο

Η Google ανακοίνωσε επίσημα ότι τον Μάιο του 2020 στην Καλιφόρνια από τις 12 έως και τις 14 του μήνα θα πραγματοποιηθεί το 13ο Google I/O conference. Κατά την διάρκεια του conference η Google αναμένεται να κάνει σημαντικές ανακοινώσεις. Μέσα στον Μάιο λοιπόν ίσως δούμε το ένα και μοναδικό Google Pixel 4a και ίσως μάθουμε περισσότερα πράγματα για την επόμενη έκδοση του λειτουργικού για κινητές συσκευές, Android 11.

Χαρακτηριστικά

Το Google Pixel 4a λέγεται ότι θα ενσωματώνει οθόνη 5.81 ιντσών με ανάλυση 1080 x 2160 pixels και punch-hole το οποίο θα φιλοξενεί μια κάμερα των 8MP.

Τα “γρανάζια” θα μπορούσε να γυρίσει ο Snapdragon 730. Η μνήμη RAM του συστήματος δεν θα ξεπερνάει αυτήν του Pixel 4 καθώς θα ανέρχεται στα 4GB. Επίσης, ο αποθηκευτικός χώρος μάλλον θα ξεκινάει από τα 64GB. Στον τομέα της κάμερας μερικά renders αποκάλυψαν μόνη διάταξη που πιθανόν θα αποτελείται από μια κάμερα των 12MP στο τετράγωνο πλαίσιο που είδαμε και στα Pixel 4.

Τέλος, η χωρητικότητα της μπαταρίας ίσως ανέρχεται στα 3.200mAh.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
True gonna hurt

Google k Apple το ίδιο κλέφτες..2020 και ακόμη βάζουν 64 GB ενώ η Samsung έχει βάλει 128 GB και 256 GB ως αρχική χωρητικότητα στα κινητά εδώ και 1-2 χρόνια (βλέπε note και s10e..)!!! + το μέγιστο 1 TB εδώ και 1+ χρόνο ενώ οι άλλοι κάνουν τακτικές αισχροκέρδειας και καλά κάνουν αφού υπάρχουν κοροϊδία..

Anonymous

Τι σε νοιάζει που αρχική χωρητικότητα είναι 64gb ; Άμα δεν φτάνουν σε κάποιον υπάρχουν και εκδόσεις με 256gb και 512gb (στην Apple)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.