Google Pixel 4a: Μόλις έλαβε αναπάντεχη ενημέρωση

Google Pixel 4a, Google Pixel 4a: Μόλις έλαβε αναπάντεχη ενημέρωση

To Pixel 4a είναι ένα τηλέφωνο που κυκλοφόρησε η Google πριν από 3 χρόνια, γι’ αυτό και εκπλήσσει το γεγονός ότι μόλις έλαβε νέα ενημέρωση.

Ο τεχνολογικός κολοσσός κυκλοφόρησε πρόσφατα μια ενημέρωση του Νοεμβρίου 2023 για τα τηλέφωνα Pixel με Android 14, η οποία περιλαμβάνει το Pixel 4a 5G και νεότερα. Ωστόσο, η εταιρεία κυκλοφόρησε μια ενημέρωση ασφαλείας για το τηλέφωνο Pixel 4a που δεν είναι 5G.

Η συσκευή δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα υποστηριζόμενων συσκευών Android 14, επομένως η ενημέρωση δεν έχει να κάνει με το νέο λειτουργικό σύστημα της Google.

Aν και περιμέναμε ότι η ενημέρωση του Αυγούστου 2023, θα ήταν η τελευταία ενημέρωση για το Pixel 4a, φαίνεται ότι η Google κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση του Νοεμβρίου 2023, η οποία εντοπίστηκε από ορισμένους χρήστες του Reddit. Η ενημέρωση συνοδεύεται από τον αριθμό έκδοσης TQ3A.230805.001.S1.

Η ενημέρωση του Νοεμβρίου 2023 της Google αφορούσε κυρίως τα νεότερα τηλέφωνα Pixel και είναι η πρώτη επίσημη ενημέρωση για τη σειρά Pixel 8 μετά την κυκλοφορία τους με το Android 14 τον Οκτώβριο. Ο τεχνολογικός κολοσσός παρέλειψε να αναφέρει την ενημέρωση στο Pixel 4a στην ανάρτησή του στο Pixel Community, κάτι που είναι κατανοητό επειδή είναι μια απλή ενημέρωση κώδικα ασφαλείας χωρίς αξιοσημείωτες αναβαθμίσεις.

Εάν είστε κάτοχος Pixel 4a, μπορείτε να δείτε την τελευταία ενημέρωση μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις του τηλεφώνου > Σύστημα > Ενημέρωση συστήματος και πατώντας το κουμπί Έλεγχος για ενημέρωση.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Φήμη το θέλει να έρχεται νωρίτερα από ότι περιμένουμε

Νέα φήμη θέλει την τιμή του Google Pixel 8a αυξημένη και την αποκάλυψή του να γίνεται νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Software emoji Google

Google: Έρχονται τα «ηχητικά emoji» – Θα περιλαμβάνεται και το πλήκτρο… πορδής

Η Google ακούγεται πως κυκλοφορεί “ηχητικά emoji” για τους χρήστες Android, με ορισμένους κατόχους Pixel να παρατηρούν ήδη μια επιλογή.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Νέο leak φέρνει ανατροπή στην αναμενόμενη τιμή – HD renders αποκαλύπτουν νέο χρώμα θήκη

Μέρα χωρίς leak για το Pixel 8a της Google δεν είναι ολοκληρωμένη γι’ αυτό και σήμερα έχουμε δύο νέες πληροφορίες.