Google Pixel 4a: Πλήρες review της κάμερας πριν καν κυκλοφορήσει

Περιμένουμε η Google να παρουσιάσει το επόμενο mid-range smartphone της μέσα στον Μάιο. Ωστόσο, υπήρξε κάποιος που έκανε review την κάμερα του Google Pixel 4a πριν καν αυτό κυκλοφορήσει.

Πριν λίγες ημέρες, ο ιδιοκτήτης του YouTube καναλιού TecnoLikePlus, Julio Lusson, δημοσίευσε στο Twitter κάποια δείγματα φωτογραφιών που ισχυρίζονταν ότι ανήκουν στην κάμερα του Google Pixel 4a.

Google Pixel 4a, Google Pixel 4a: Πλήρες review της κάμερας πριν καν κυκλοφορήσει

Τώρα, ο ίδιος δημοσίευσε ένα βίντεο review της κάμερας και ένα αναλυτικό κείμενο στο οποίο παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις ενός pre-release Pixel 4a που έχει στα χέρια του.

Χαρακτηριστικά κάμερας

Το Google Pixel 4a έχει μονή πίσω κάμερα και μονή selfie. Στο module υπάρχει ο αισθητήρας 12.2MP Sony IMX363, με διάφραγμα f/1.73 και 1.4μm pixel, που χρησιμοποιούν τα Pixel 3a και Pixel 4. Αντίστοιχα, η selfie κάμερα έχει τον ίδιο αισθητήρα με τα Pixel 3 και 3a, δηλαδή τον 8MP Sony IMX355, με διάφραγμα f/2.0 και 1.44μm pixel.

Όσον αφορά τα modes και τις λειτουργίες της κύριας κάμερας, το επερχόμενο mid-range έχει Portrait Mode, το Astrophotography Mode που έκανε ντεμπούτο με το Pixel 4, Night Sight, HDR+, και σύμφωνα με τον Lusson Dual Exposure Controls.

Επιδόσεις κάμερας

Ο Julio Lusson αναφέρει ότι το Portrait Mode του Google Pixel 4a δεν διαφέρει σχεδόν καθόλου από αυτό του προηγούμενου μοντέλου, Pixel 4, κάτι που ήταν σχετικά αναμενόμενο.

Από την άλλη, τo Astrophotography Mode επιτρέπει σε όλα τα Pixel να βγάζουν πολύ καλές φωτογραφίες τον νυχτερινό ουρανό. Επιπλέον, ο YouTuber αναφέρει ότι ο συνδυασμός των Astrophotography Mode και Night Sight δίνει κάποιες πολύ καλές λήψεις σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό.

Σε επίπεδο λήψεων σε εξωτερικούς χώρους, το μεγάλο πλεονέκτημα του Google Pixel 4a είναι το HDR+, το οποίο συνδυάζει πολλές εικόνες σε μία και δημιουργεί μία πολύ καλή τελική φωτογραφία.

Ο Lusson παρέχει πολλά δείγματα σε μία συλλογή που δημοσίευσε στο Google Photos, αλλά μπορείτε να δείτε μερικά και στην έκταση του άρθρου.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.