Google Pixel 5: Χρήστες αναφέρουν κενό μεταξύ οθόνης και frame

Google Pixel 5, Google Pixel 5: Χρήστες αναφέρουν κενό μεταξύ οθόνης και frame

Με τις πρώτες αποστολές του Google Pixel 5 να φτάνουν στους κατόχους, χρήστες αναφέρουν πως υπάρχει κενό μεταξύ οθόνης και frame. Αν και ακόμα ο αριθμός δεν είναι μεγάλος, τόσο στα forums των XDA-Developers όσο και στα forums της Google υπάρχουν αρκετές αναφορές για το πρόβλημα, ενώ προστίθενται συνεχώς νέες.

Όπως αναφέρουν οι χρήστες, υπάρχει ένα κενό μεταξύ της οθόνης του νέου Google Pixel 5 και του frame, κάτι που κάνει τους κατόχους να ανησυχούν κυρίως για την πιστοποίηση IP68 που έχει η συσκευή. Μάλιστα, οι χρήστες αναφέρουν πως το πρόβλημα είναι άμεσα εμφανές με το που βγάλει κάποιος τη συσκευή από το κουτί και όχι κάτι που συμβαίνει σταδιακά, με τη χρήση του smartphone.

Αν και αρχικά οι αναφορές ήταν για κενό στο πάνω μέρος, εκεί περίπου που βρίσκεται η selfie κάμερα του Google Pixel 5, φαίνεται πως το κενό υπάρχει σε διάφορα σημεία, όπως στη θύρα SIM. Το θέμα είναι πως μάλλον πρόκειται για κατασκευαστικό λάθος, ενώ οι περισσότερες αναφορές αφορούν το μαύρο χρώμα της συσκευής. Περιμένουμε βέβαια κάποια επίσημη τοποθέτηση από την ίδια τη Google μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software emoji Google

Google: Έρχονται τα «ηχητικά emoji» – Θα περιλαμβάνεται και το πλήκτρο… πορδής

Η Google ακούγεται πως κυκλοφορεί “ηχητικά emoji” για τους χρήστες Android, με ορισμένους κατόχους Pixel να παρατηρούν ήδη μια επιλογή.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Νέο leak φέρνει ανατροπή στην αναμενόμενη τιμή – HD renders αποκαλύπτουν νέο χρώμα θήκη

Μέρα χωρίς leak για το Pixel 8a της Google δεν είναι ολοκληρωμένη γι’ αυτό και σήμερα έχουμε δύο νέες πληροφορίες.

Software Google Google Pixel Pixel

Google Circle to Search: Θα μπορεί να λειτουργεί όταν χρησιμοποιούνται δύο apps ταυτόχρονα σε split-screen

Η Google παρουσίασε το Circle to Search τον Ιανουάριο, με το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης να κάνει ντεμπούτο με τη σειρά Galaxy S24.