Google Pixel 5: Οι πρώτες live εικόνες του επόμενου flagship

, Google Pixel 5: Οι πρώτες live εικόνες του επόμενου flagship

Μπορεί το επερχόμενο Pixel να είναι ένα από τα πιο καλά μυστικά της Google, σε σχέση με τις υπόλοιπες χρονιές που γνωρίζαμε τα πάντα πολλούς μήνες πριν ανακοινωθούν, όμως πλέον έχουνε τις πρώτες live εικόνες της συσκευής, η οποία αφήνει όπως φαίνεται όλα τα flagship χαρακτηριστικά στην άκρη.

Μέσω νέου Tweet ο @techdroider μας δίνει τις πρώτες εικόνες του Pixel 5, τόσο το μπροστινό όσο και το πίσω μέρος. Όπως βλέπουμε, στο μπροστινό μέρος έχουνε συμμετρικά bezel περιμετρικά της συσκευής, αν και λίγο μεγάλα για flagship, με οπή στα αριστερά της οθόνης, όπου θα φιλοξενείται η selfie κάμερα. Στο πίσω μέρος της συσκευής βλέπουμε το νέο σύστημα κάμερας, το οποίο φαίνεται να έχει τρεις αισθητήρες, με τον τέρμα κάτω να φαίνεται ως αισθητήρας βάθους.

Σύμφωνα με τις υπόλοιπες πληροφορίες του @techdroider, το Pixel 5 θα είναι κατασκευασμένο από polycarbonate πλαστικό, με φυσικό αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος και θα έχει υποστήριξη ασύρματης φόρτισης. Η μπαταρία του ανέρχεται στα 4.000mAh, ενώ στο εσωτερικού του θα υπάρχει ο επεξεργαστής Snapdragon 765G. Το περίεργο είναι η ονομασία του τηλεφώνου, καθώς όπως βλέπουμε αναγράφεται ως Pixel 5s. Όσο για το περίεργο Google logo στο κάτω μέρος, είναι έτσι επειδή είναι prototype.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
G.J.

Πλαστικό flagship ? Yikes

Πάρις

Με 2 φακούς; Μακάρι note 7!

SUPS 👨‍⚖️

Flagship με 765G?Εχει γινει κανενα ορθογραφικο λαθος?

Popi

Εννοεί flahship τιμή

Mixalis

Προσωπικά μου αρέσει, το πλαστικό άμα είναι καλής ποιότητας το προτιμώ από γιαλι γιατί θα μπορείς να το έχεις χωρίς θήκη χωρίς να σπάσει (ανγε θα γρατζουνιστει απλά) ενώ το γιαλι βάζεις θήκη και ούτε που το βλέπεις ποτέ. Κάνει το κινητό πιο ελαφρύ και πιο οικονομικό. Ο επεξεργαστής είναι πένα γισ τον μέσο χρήστη, το θέμα είναι μόνο να έχει λογική τιμή, αλλιώς το 4a θα είναι πολύ καλύτερη λύση με 350,μεχρι 550 θα αξίζει, αντε 599 το πολύ. Όσο για τους φακούς, έχω ένα redmi note 8 pro με 4,και οι 3 είναι για τα σκουπίδια, καλύτερα 1 και 2 φακούς που να αξίζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.