Google Pixel 5: Οι πρώτες live φωτογραφίες επιβεβαιώνουν το design

, Google Pixel 5: Οι πρώτες live φωτογραφίες επιβεβαιώνουν το design

Αν και η Google δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά της για την επόμενη ναυαρχίδα της σειράς Pixel, ο γνωστός leakster @jon_prosser φαίνεται να έχει στα χέρια του τη συσκευή. Ο Prosser μας δίνει τις πρώτες live φωτογραφίες, οι οποίες επιβεβαιώνουν ότι έχουμε δει από τα renders τον τελευταίο καιρό.

Στο μπροστινό μέρος, το Pixel 5 φαίνεται να είναι όντως το πιο όμορφο Pixel της σειράς, με συμμετρικά και μικρά bezel περιμετρικά και χωρίς μεγάλο chin στο κάτω μέρος. Η οθόνη του είναι flat, με μία οπή στο αριστερό μέρος να φιλοξενεί τη selfie κάμερα. Από πίσω βλέπουμε το μάλλον πλαστικό υλικό της συσκευής, αν και φαίνεται να έχει sandstone texture από πάνω, με τον φυσικό αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και το camera bump που φιλοξενεί το διπλό σύστημα κάμερας.

Σύμφωνα με τον Prosser, η έκδοση των 128GB θα κοστίζει 699 δολάρια, με τον leakster να λέει πως η τιμή είναι 100% επιβεβαιωμένη. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν επεξεργαστή Snapdragon 765G, 8GB RAM και οθόνη QHD+ 5,7 ιντσών με 90Hz ρυθμού ανανέωσης. Η μπαταρία του Pixel 5 αναμένεται στα 4.080mAh, ενώ όπως πάντα αναμένουμε stereo ηχεία.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανωλης

Πρωτοποριακό για τη συγκεκριμένη σειρά που είχε το κούτελο και το πηγούνι των iPhone και του Robert Pattinson. :p

Κ Ν

Σαν μία απομίμηση του s10 samsung δείχνει να είναι. Αν ισχύει το πλαστικό ως κύριο υλικό ….θα έπρεπε να είχε πιο χαμηλή τιμή.

Τασος

Σε αυτή την τιμή και με αυτά τα χαρακτηριστικά, δεν αξίζει. Απλά υπερτιμημένο. Κρίμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Νέο leak φέρνει ανατροπή στην αναμενόμενη τιμή – HD renders αποκαλύπτουν νέο χρώμα θήκη

Μέρα χωρίς leak για το Pixel 8a της Google δεν είναι ολοκληρωμένη γι’ αυτό και σήμερα έχουμε δύο νέες πληροφορίες.

Software Google Google Pixel Pixel

Google Circle to Search: Θα μπορεί να λειτουργεί όταν χρησιμοποιούνται δύο apps ταυτόχρονα σε split-screen

Η Google παρουσίασε το Circle to Search τον Ιανουάριο, με το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης να κάνει ντεμπούτο με τη σειρά Galaxy S24.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Google Google Play Play store

Google Play Store: Μπορείτε πλέον να κάνετε λήψη δύο εφαρμογών ταυτόχρονα

Το Google Play Store έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια, με τον κόμβο εφαρμογών να επιτρέπει Συχνές ερωτήσεις από AI.