Google Pixel 5: Περίεργο prototype μας δείχνει design από το παρελθόν

, Google Pixel 5: Περίεργο prototype μας δείχνει design από το παρελθόν

Η Google αναμένεται να ανακοινώσει δύο νέες συσκευές στις 30 Σεπτεμβρίου, με τα Google Pixel 5 και Google Pixel 4a 5G να είναι οι πρώτες συσκευές της εταιρείας με modem για τα νέα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Χάρη στα μέχρι τώρα renders έχουμε μία πολύ καλή ιδέα του τι να περιμένουμε από τις συσκευές, όμως ένα περίεργο prototype μας κάνει να αναρωτιόμαστε.

Συγκεκριμένα, ένα prototype συσκευής της Google βρέθηκε στα χέρια χρήστη στο Βιετνάμ, το οποίο ήρθε στο φως από τον tipster @chunvn8888 στο Twitter. Σύμφωνα με τον χρήστη, το εν λόγω prototype πρόκειται για συσκευή Pixel 5, όπως μπορεί κάποιος βέβαια να καταλάβει και από το σύστημα κάμερας της συσκευής. Το περίεργο όμως είναι ότι η Google σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει ξανά πλάτη με δύο τόνους, όπως είχαμε δει στο Google Pixel του 2016. Η κάτω πλευρά φαίνεται να είναι από γυαλί, ενώ η πάνω από πλαστικό.

Πάντως, δε γνωρίζουμε κατά πόσο μιλάμε όντως για Google Pixel 5 και όχι Pixel 4a 5G, καθώς η συσκευή φαίνεται να έχει θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών στο πάνω μέρος της. Επιπλέον, το λευκό πλήκτρο ενεργοποίησης δημιουργεί αρκετές υποψίες. Όπως και να έχει, δε νομίζουμε να δούμε κάποια συσκευή με αυτή τη μορφή στην αγορά, αλλά αν κυκλοφορούσε, θα θέλατε την επιστροφή του παλιού design;

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Νέο leak φέρνει ανατροπή στην αναμενόμενη τιμή – HD renders αποκαλύπτουν νέο χρώμα θήκη

Μέρα χωρίς leak για το Pixel 8a της Google δεν είναι ολοκληρωμένη γι’ αυτό και σήμερα έχουμε δύο νέες πληροφορίες.

Software Google Google Pixel Pixel

Google Circle to Search: Θα μπορεί να λειτουργεί όταν χρησιμοποιούνται δύο apps ταυτόχρονα σε split-screen

Η Google παρουσίασε το Circle to Search τον Ιανουάριο, με το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης να κάνει ντεμπούτο με τη σειρά Galaxy S24.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.