Pixel 5: Τελικά το σασί του είναι μεταλλικό ή πλαστικό; [βίντεο]


Η Google φροντίζει να επισημαίνει στην ιστοσελίδα της ότι το Pixel 5 είναι μεταλλικό, όμως η αίσθηση των χρηστών είναι ξεκάθαρα πλαστική, οπότε τι ισχύει; Την απάντηση μας δίνει ο γνωστός YouTuber JerryRigEverything, ο οποίος παίρνει το νέο high-end mid-range της Google και ψάχνει να βρει το μέταλλο.

Το Google Pixel 5 λοιπόν είναι ξεκάθαρα πλαστικό στο εξωτερικό του μέρος, πέραν του power button που είναι μεταλλικό. Όμως, κάτω από το πλαστικό περιτύλιγμα βρίσκεται το μεταλλικό, εσωτερικό frame. Ακόμα πιο περίεργο είναι πως η εταιρεία έχει συμπεριλάβει ασύρματη φόρτιση, κάτι που δε θα μπορούσε να λειτουργήσει με το μέταλλο.

Google Pixel 5, Pixel 5: Τελικά το σασί του είναι μεταλλικό ή πλαστικό; [βίντεο]

Η λύση που δίνει η Google είναι στο σημείο που βρίσκεται το coil για την ασύρματη φόρτιση, δεν υπάρχει καμία μεταλλική προστασία. Οπότε, εκεί ίσως βρίσκεται και το πιο αδύναμο σημείο της συσκευής. Όπως και να έχει πάντως, το test του JRE απαντάει στο ερώτημα μας για το Pixel 5. Τέλος, επισημαίνεται πως το πλαστικό που χρησιμοποιείται, ή αλλιώς “bio resin” όπως το αποκαλεί η εταιρεία, είναι αρκετά καλής ποιότητας.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.